NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 556
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Friss Jets kekitöbb mint 3 éve
Másik kérdés, ha jól emlékszem hosszabbításkor nincs lehetőség a jelenlegi szerződés kitolására. Tehát nem tudok úgy hosszabbítani egy játékossal, hogy idén még a jelenlegi szerződése legyen érvényben, majd a megkötetett, új 2022-től kezdődjön ugye?(Ha ez így van ezen nem szeretnénk változtatni? Sok irl példa van rá, hogy játékokkal a szerződés lejárt előtt már 1 évvel újraszerződnek, de az új contractus csak a jelenlegi lejárta után lép érvénybe.)
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Picit most belekavarodtam. A Cap rolloverre került idén bármi korlátozás? Vagy 2021-ről 2022-re át lehet vinni amennyi csak van?
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Visszavonulós szabály kérdés:Amíg ő be nem jelenti, addig nem... elvileg. Attól, hogy a kutyának se kell, még nem vonult vissza.
Clayton Geathers, aki tavaly még edzőtáborban sem volt, és nem hallani, hogy optout lett volna, vagy bárki érdeklődne felőle, visszavonultnak számít?
Rajna
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Visszavonulós szabály kérdés:Clayton Geathers, aki tavaly még edzőtáborban sem volt, és nem hallani, hogy optout lett volna, vagy bárki érdeklődne felőle, visszavonultnak számít?
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
A 30 éves Thielen két 1000 yard alatti szezonnal is első kör? Tudnék rosszul választani 1/29-re csak meglepett. 😀
több mint 3 éve
Rendellenességet találtak a szívében tavaly augusztusban és emiatt azonnal visszavonult.Vassadi, volt egy visszavonult cutoltam, akinél igénybe vettem az új korkedvezményt. Remélem úgy jártam el, ahogy kellett és stimmelnek a salary cap bünti számok. Majd ellenőrizd légy szíves!Nem jött be neki a "csináljunk a 300+ fontos DT-ből EDGE-t" projekt, és inkább visszavonult? 😛
iktriad
Amúgy nem számoltál jól, mert a másfélszeres és kétszeres szorzók ilyen eseteknél eleve eltűnnek, illetve mivel az életkori határt 2024-ben érte volna el, és 2020-ban vonult vissza, ezért 40% engedmény jár.
vassadi
Ok, újraszámoltam a büntit.
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Vassadi, volt egy visszavonult cutoltam, akinél igénybe vettem az új korkedvezményt. Remélem úgy jártam el, ahogy kellett és stimmelnek a salary cap bünti számok. Majd ellenőrizd légy szíves!Nem jött be neki a "csináljunk a 300+ fontos DT-ből EDGE-t" projekt, és inkább visszavonult? 😛
iktriad
Amúgy nem számoltál jól, mert a másfélszeres és kétszeres szorzók ilyen eseteknél eleve eltűnnek, illetve mivel az életkori határt 2024-ben érte volna el, és 2020-ban vonult vissza, ezért 40% engedmény jár.
több mint 3 éve
Vassadi, volt egy visszavonult cutoltam, akinél igénybe vettem az új korkedvezményt. Remélem úgy jártam el, ahogy kellett és stimmelnek a salary cap bünti számok. Majd ellenőrizd légy szíves!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
hu de olcsó volt Hurts, ennyiért még Rosen sem mehetne :o
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Happy New Year! 😊
több mint 3 éve
Meh, én még nem csináltam semmit.
több mint 3 éve
Na akkor holnap este indul az idei szezont, sok szerencsét mindenkinek. Szegény vassadinak szerintem lesz mit lekönyvelnie cut/waive/tradek ügyében. Az NFL.com most hozta lesz hogy a Bears az összes megállapodott trade esetében már készíteni benyújtani a papírmunkát 😉 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nekem ok így, csak tudni akartam a tervet 😊A GM játékbeli bevételeket nem befolyásolta a koronavírus... 😊 Semmi esetre se gondolom, hogy csökkenteni kellene, egyrészt nem akarjuk elrontani a saját szórakozásunkat, másrészt nem baj, ha közelítünk az IRL számokhoz, harmadrészt ez a 70% nem egy általános érvényű dolog, hogy ragaszkodni kellene hozzá.Egyébként jövőre nalunk is csökkeni fog a cap? 😊Ez kicsit elsikkadt, de erre jó lenne választ kapni szezonkezdetig, mert eléggé befolyásolja a stratégiát 😊
somoskovig
somoskovig
vassadi
több mint 3 éve
vassadi
15 617
A GM játékbeli bevételeket nem befolyásolta a koronavírus... 😊 Semmi esetre se gondolom, hogy csökkenteni kellene, egyrészt nem akarjuk elrontani a saját szórakozásunkat, másrészt nem baj, ha közelítünk az IRL számokhoz, harmadrészt ez a 70% nem egy általános érvényű dolog, hogy ragaszkodni kellene hozzá.Egyébként jövőre nalunk is csökkeni fog a cap? 😊Ez kicsit elsikkadt, de erre jó lenne választ kapni szezonkezdetig, mert eléggé befolyásolja a stratégiát 😊
somoskovig
somoskovig
több mint 3 éve
Egyébként jövőre nalunk is csökkeni fog a cap? 😊Ez kicsit elsikkadt, de erre jó lenne választ kapni szezonkezdetig, mert eléggé befolyásolja a stratégiát 😊
somoskovig
több mint 3 éve
vassadi
15 617
17 szavazat az új cut határok és százalékok jövő évi bevezetése mellett, így eldőlt a kérdés.
több mint 3 éve
vassadi
15 617
IRL mi volt a megoldás erre?Az opt-outosok szerződése automatikusan tolódott egy évvel, és a 2021-es fizetésből (ami eredetileg a 2020-as lett volna) 150 vagy 350 ezret 2020-ban kaptak meg.
kristof
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
IRL mi volt a megoldás erre?
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Úgy gondoltam én is, ahogy a példában írod. A capet már nem bolygatnám meg, ezért nem is említettem külön, de ja, odaírhattam volna, hogy egyértelmű legyen. Az szerintem sok lenne és azt már a többi GM-mel szemben nem érezném fairnek, ha a játékos által lefoglalt cap space-t is visszakapná ÉS még plusz egy évre magához is láncolhatná az illetőt a GM."Az egyértelműség kedvéért, ilyenkor a játékos szerződésének 2020-tól kezdődően fennálló része egy évvel eltolódik, a 2020-as fizetés átkerül 2021-re, a 2021-es 2022-re, és így tovább."Nem két évnyi játékért fizet egy évnyi pénzt, hanemkét évnyi pénzt fizet egy év semmiért (a játékos fizetése benne volt a 2020-as capben) és egy év talán-játékért (mi van akkor, ha az illető a 2021-es szezon előtt ismét opt-outol?).Szerintem ettől még az alapfelvetés nem jogos.Egy kérdés csak, nálunk a fizetése tolódik az opt outoltaknak?Például ott, hogy simán előfordulhat, hogy egy eddig semmi extrát nem nyújtó opt-out játékos az előző szezonban szintet lépett volna, ezáltal a GM egy szimpla tucatjátékos helyett nyert volna egy minőségi kezdőt, aki stabil alapember lehetett volna, vagy akár el is adhatta volna, más értékes játékoshoz és/vagy pickekhez jutva, de focin kívül álló okok miatt egy ilyen forgatókönyvnek még csak az esélye sem adatott meg.
Mert akkor itt felvetnék egy dolgot.
A 2020-as simben játszottak az opt outoltak
A 2021esben szintén játszanak majd.
Ergó 2 év 1 évnyi szerződésért? Az alap logika megvan, de hol volt ezeknek a játékosoknak a mi rendszerünkben az "out" éve? 😀
alatriste
vassadi
Nálunk nem jelenik meg ebben a formátumban az out év. Nemhogy hátrány éri a csapatot, egyenesen előnye van belőle, hogy 2 évnyi játékért fizet a GM 1 évnyi pénzt.
Spigo ötlete nekem tetszik, a 2 évből kellene 1 out (sim-et tekintve) mivel a 2020-as nálunk már megvolt adná magát, hogy aki él az opt outtal annak a játékosa a mostani simbe ne játszhasson.
alatriste
Hogy a random Madden simben ki játszhat és ki nem, az szerintem teljesen mindegy. Nekem legalábbis mindenképpen.
vassadi
Vagy félreértjük egymást, vagy nem tudom. 😀 Nekem a fenti idézésből szerintem máshogy jött le az egész.
Egy kérdés, ha valaki él ezzel és "mozgatja" a szerződést, akkor azzal felszabadítja a játékos 2020-as fizetését?
Egy példa: A 2020-as rosterból copyzva.
Dont'a Hightower LB 7700000 UFA
A Dolphins ~200.000 cap spacet hagyott a sapkába és hozott át 2021-re.
Ha él az opt out lehetőséggel akkor 2020-ban ez a 7.7M felszabadul és hozzáadódik a tavalyi cap space-hez, ezáltal a rolloverhez?
Ergó 7.9M lesz a rollover amit 2021-re hoz?
Vagy marad az a ~200.000 és simán csak idénre IS ennyit fog keresni Magastorony?
Ergó mintha úgy nézett volna ki a szerződése, hogy
2020: 7.7M
2021: 7.7M
2022: FA
Remélem a gyakorlatisabb példában megvan, hogy mire kérdezek rá.
Ha utóbbi, tehát a 2020-as capben NEM szabadul fel az opt outolt jétékos pénze, ezáltal NEM növeli a rollovert akkor nincs is miről beszélni, csak én értettem félre. Ebben az esteben persze jogos az opt out opció és ellenvetésem sincs.
Én azzal nem értettem egyet (ami ezek után lehet, hogy nem is létezett), hogy ha a tavalyi fizu gyakorlatilag eltűnt volna és ezzel cap-et "menthet" át valaki 2021-re.
alatriste
több mint 3 éve
"Az egyértelműség kedvéért, ilyenkor a játékos szerződésének 2020-tól kezdődően fennálló része egy évvel eltolódik, a 2020-as fizetés átkerül 2021-re, a 2021-es 2022-re, és így tovább."Nem két évnyi játékért fizet egy évnyi pénzt, hanemkét évnyi pénzt fizet egy év semmiért (a játékos fizetése benne volt a 2020-as capben) és egy év talán-játékért (mi van akkor, ha az illető a 2021-es szezon előtt ismét opt-outol?).Szerintem ettől még az alapfelvetés nem jogos.Egy kérdés csak, nálunk a fizetése tolódik az opt outoltaknak?Például ott, hogy simán előfordulhat, hogy egy eddig semmi extrát nem nyújtó opt-out játékos az előző szezonban szintet lépett volna, ezáltal a GM egy szimpla tucatjátékos helyett nyert volna egy minőségi kezdőt, aki stabil alapember lehetett volna, vagy akár el is adhatta volna, más értékes játékoshoz és/vagy pickekhez jutva, de focin kívül álló okok miatt egy ilyen forgatókönyvnek még csak az esélye sem adatott meg.
Ergó 2 év 1 évnyi szerződésért? Az alap logika megvan, de hol volt ezeknek a játékosoknak a mi rendszerünkben az "out" éve? 😀
alatriste
vassadi
Nálunk nem jelenik meg ebben a formátumban az out év. Nemhogy hátrány éri a csapatot, egyenesen előnye van belőle, hogy 2 évnyi játékért fizet a GM 1 évnyi pénzt.
Spigo ötlete nekem tetszik, a 2 évből kellene 1 out (sim-et tekintve) mivel a 2020-as nálunk már megvolt adná magát, hogy aki él az opt outtal annak a játékosa a mostani simbe ne játszhasson.
alatriste
Hogy a random Madden simben ki játszhat és ki nem, az szerintem teljesen mindegy. Nekem legalábbis mindenképpen.
vassadi
Vagy félreértjük egymást, vagy nem tudom. 😀 Nekem a fenti idézésből szerintem máshogy jött le az egész.
Egy kérdés, ha valaki él ezzel és "mozgatja" a szerződést, akkor azzal felszabadítja a játékos 2020-as fizetését?
Egy példa: A 2020-as rosterból copyzva.
Dont'a Hightower LB 7700000 UFA
A Dolphins ~200.000 cap spacet hagyott a sapkába és hozott át 2021-re.
Ha él az opt out lehetőséggel akkor 2020-ban ez a 7.7M felszabadul és hozzáadódik a tavalyi cap space-hez, ezáltal a rolloverhez?
Ergó 7.9M lesz a rollover amit 2021-re hoz?
Vagy marad az a ~200.000 és simán csak idénre IS ennyit fog keresni Magastorony?
Ergó mintha úgy nézett volna ki a szerződése, hogy
2020: 7.7M
2021: 7.7M
2022: FA
Remélem a gyakorlatisabb példában megvan, hogy mire kérdezek rá.
Ha utóbbi, tehát a 2020-as capben NEM szabadul fel az opt outolt jétékos pénze, ezáltal NEM növeli a rollovert akkor nincs is miről beszélni, csak én értettem félre. Ebben az esteben persze jogos az opt out opció és ellenvetésem sincs.
Én azzal nem értettem egyet (ami ezek után lehet, hogy nem is létezett), hogy ha a tavalyi fizu gyakorlatilag eltűnt volna és ezzel cap-et "menthet" át valaki 2021-re.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Nem két évnyi játékért fizet egy évnyi pénzt, hanem két évnyi pénzt fizet egy év semmiért (a játékos fizetése benne volt a 2020-as capben) és egy év talán-játékért (mi van akkor, ha az illető a 2021-es szezon előtt ismét opt-outol?).Szerintem ettől még az alapfelvetés nem jogos.Egy kérdés csak, nálunk a fizetése tolódik az opt outoltaknak?Például ott, hogy simán előfordulhat, hogy egy eddig semmi extrát nem nyújtó opt-out játékos az előző szezonban szintet lépett volna, ezáltal a GM egy szimpla tucatjátékos helyett nyert volna egy minőségi kezdőt, aki stabil alapember lehetett volna, vagy akár el is adhatta volna, más értékes játékoshoz és/vagy pickekhez jutva, de focin kívül álló okok miatt egy ilyen forgatókönyvnek még csak az esélye sem adatott meg.
alatriste
vassadi
alatriste
több mint 3 éve
Szerintem ettől még az alapfelvetés nem jogos.Egy kérdés csak, nálunk a fizetése tolódik az opt outoltaknak?Például ott, hogy simán előfordulhat, hogy egy eddig semmi extrát nem nyújtó opt-out játékos az előző szezonban szintet lépett volna, ezáltal a GM egy szimpla tucatjátékos helyett nyert volna egy minőségi kezdőt, aki stabil alapember lehetett volna, vagy akár el is adhatta volna, más értékes játékoshoz és/vagy pickekhez jutva, de focin kívül álló okok miatt egy ilyen forgatókönyvnek még csak az esélye sem adatott meg.
alatriste
vassadi
Liverpool Fc