NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 503
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
Így van. Konkrétan írogattam is embereknek, hogy nem kell safety? 😀Szerintem Rajna komolyat nyert a Reid trade-en amúgy.Szerintem sem fizettem túl Reidet, de a Billsben volt tényleg 5 kezdő safety, napok óta hirdeti őket tenorx. Neki nyilván semmit nem ér, ha kb. PS-be tudja tenni az NFL kezdőit, gondolom nem bombázták ajánlatokkal mások, neki meg a két hátsó pick is többet ér, mint egy kezdő safety a padon.
adam8
Rajna
Szerintem is többet ér, de ez van.
több mint 3 éve
dankodavid
2 246
Ha valaki peig secondary-be vinne embert, Patrick Petersont egy harmadik napos pickért elengedném.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Abszolút érthető mindkettőtök álláspontja, csak kicsit sajnálom, hogy nem én voltam ilyen figyelmes. 😀Szerintem Rajna komolyat nyert a Reid trade-en amúgy.Szerintem sem fizettem túl Reidet, de a Billsben volt tényleg 5 kezdő safety, napok óta hirdeti őket tenorx. Neki nyilván semmit nem ér, ha kb. PS-be tudja tenni az NFL kezdőit, gondolom nem bombázták ajánlatokkal mások, neki meg a két hátsó pick is többet ér, mint egy kezdő safety a padon.
adam8
Rajna
több mint 3 éve
Ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez, hogy elvigye La'el Collins-t tőlem, akkor bármilyen ajánlatra várhatóan sikerrel járhat. 😊
több mint 3 éve
Szerintem Rajna komolyat nyert a Reid trade-en amúgy.Szerintem sem fizettem túl Reidet, de a Billsben volt tényleg 5 kezdő safety, napok óta hirdeti őket tenorx. Neki nyilván semmit nem ér, ha kb. PS-be tudja tenni az NFL kezdőit, gondolom nem bombázták ajánlatokkal mások, neki meg a két hátsó pick is többet ér, mint egy kezdő safety a padon.
adam8
több mint 3 éve
vassadi
15 617
A tavalyi rosenhaus táblát be tudja ide dobni valaki? Nem mentettem el, mikor valaki megosztotta tavaly. Köszi!Volt már osztva idén is. 😛
ljambrik
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yeZnOTb93OPxgItiy4kTr1hc2g5FfXp1VBOU4TBjJ-U/edit?usp=drivesdk
Beraktam a kiemelt postba is.
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
ljambrik
601
A tavalyi rosenhaus táblát be tudja ide dobni valaki? Nem mentettem el, mikor valaki megosztotta tavaly. Köszi!
több mint 3 éve
vassadi
15 617
elfelejtettem: a licitálási szorzós módszert használjuk a szerződéshosszabbítás átlagbéreinek fair összehasonlításáhoza Rózi bizottság számaival, vagy egszerűen az átlagértékeket egy az egyben hasonlítjuk?Csak az átlagfizetés számít, miután a rózik is csak azzal dolgoznak, szerződéshosszt nem adnak meg.
habakukk
több mint 3 éve
elfelejtettem: a licitálási szorzós módszert használjuk a szerződéshosszabbítás átlagbéreinek fair összehasonlításáhoza Rózi bizottság számaival, vagy egszerűen az átlagértékeket egy az egyben hasonlítjuk?
HTTR
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Már csak két rózitól várom a számokat, remélhetőleg rövidesen tőlük is befutnak, szóval úgy kalkuláljon mindenki, hogy várhatóan szerda-csütörtök tájékán lesz az első körös ajánlatok küldésének határideje.
több mint 3 éve
ljambrik
601
1/10-ről én is lemozognék 5-6 pickkel. In case anyone interested...
több mint 3 éve
1/7-ről mennék hátrébb...nincs meghatározott hely, hovaAkinek kell faja top WR, LT, CB, akármi BPA az elején, jöhet fel érte, hajrá...
2022/2023-as pickek is jók ellenértéknek, nem muszáj ideit adni.
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
vassadi
15 617
@alatriste, @braxa88, @dankodavid, @Egon bá, @Klaci79, @Rajna, @SpigoLegyetek szívesek az alábbi Lions-játékosokat is beárazni, nem kell beleszerkeszteni a táblázatba, jöhet PM-ben:
DeDe Westbrook, WR
Ronnie Stanley, OT
Braden Smith, OT
Myles Jack, LB
több mint 3 éve
Királyos 😀@r.baggio üdv köztünk újra!Persze, de már megírtam amúgy, hogy várom utólag a szerződéshosszabbításra jelöléseket, meg az ötödik éves opciók lehívása ami még pótolandó.
@vassadi Úgy gondolom, hogy egy pár napot kaphatna, hogy pótolja ami eddig a Lionsnál elmaradt, persze, ha a többiek is egyetértenek vele.
Egon bá
vassadi
Gyere a FB csoportba is @r.baggio
több mint 3 éve
vassadi
15 617
@r.baggio üdv köztünk újra!Persze, de már megírtam amúgy, hogy várom utólag a szerződéshosszabbításra jelöléseket, meg az ötödik éves opciók lehívása ami még pótolandó.
@vassadi Úgy gondolom, hogy egy pár napot kaphatna, hogy pótolja ami eddig a Lionsnál elmaradt, persze, ha a többiek is egyetértenek vele.
Egon bá
több mint 3 éve
@r.baggio üdv köztünk újra!@vassadi Úgy gondolom, hogy egy pár napot kaphatna, hogy pótolja ami eddig a Lionsnál elmaradt, persze, ha a többiek is egyetértenek vele.
Szerkesztette: Egon bá
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 3 éve
Csveszt tényleg megkérdezhetné valaki, hogy valóban folytatni akarja-e a játékot, mert se hosszabbítások, se ötödik éves opciók...Na igen, ez az év legfontosabb hónapja
vassadi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Csveszt tényleg megkérdezhetné valaki, hogy valóban folytatni akarja-e a játékot, mert se hosszabbítások, se ötödik éves opciók...
több mint 3 éve
vassadi
15 617
azt lehet tudni, hogy hogy állnak a Rózik az árazással?Három rózitól kaptam meg eddig a számokat.
kristof
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
azt lehet tudni, hogy hogy állnak a Rózik az árazással?Személyesen tudom mondani, hogy nagyon szarul.
kristof
Alig kezdtem hozzá, folyamatos a munka. Vasárnapra leszek kész.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
azt lehet tudni, hogy hogy állnak a Rózik az árazással?
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
hu de olcsó volt Hurts, ennyiért még Rosen sem mehetne :omondom én!
kristof
több mint 3 éve
Emelkedett az IRL cap 5 millával... nálunk is emelkedik 3-4 misivel?A tervezetthez képest növekedett, de így is 18 millaval a 2020 alatt lesz 😊
Nem bánnám 😀 😀
Chargers LT
Szoval ne bolygassuk 😃