GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
Joeyt senki nem kérdezte... én vagyok a GM! 😀 😀Buza az NFL legjobban fizetett védője irl. Évi 27el.Pont ez a lényeg IRL is... Nintendot játszunk, vagy ez egy NFL GM game?Így sincs soha komoly játékos a piacon. Akkor pláne nem lenneAmúgy ezt a szabályt nem is értem. Mi ennek a logikája? Semmi hasonló sincs irl sem. 5. éves opció az első körös játékosok kiváltsága amiért 1. kört áldozott a csapat. A tag teljesen más. Semmi értelme h miért nem lehet használni option után.Opció alatt játszott tavaly...így nincs tag...ha jól sejtemHa jól látom nem tag-elt még senkit idén. Korai az öröm... 😕Lesz itt piac kérem szépen 😀#jinxtriad 😀
Azért Bosát nem kapjátok meg 😛
Chargers LT
Löfli
alatriste
Klaci79
alatriste
Klaci79
Az meg, hogy Bosát a tag fölé milliókkal árazták, vicc!
Chargers LT
A tag itt 12.5 millió.
Igen a realitas, hogy Joey milliókkal többet keressen ennél.
alatriste
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
vassadi
15 617
A hosszabbításokkal végeztünk, taget és RFA tendert kedd estig lehet még kiosztani.
több mint 3 éve
ljambrik
601
Ha valaki szeretne szerezni egy top LTt egészen baráti fizetéssel, az keressen Laremy Tunsil trade ajánlatokkal (pickek)Spigo Beckett: Waiting for O'Brien
Nem olcsó, de azért nyitott vagyok a cserére.
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal-2021/2228638
Spigo
több mint 3 éve
Aki Tunsil baráti fizetésénél drágábban keres elit LT-t az hagyjon békén a f*szba, mert Bakhtiari nem eladó!
Liverpool Fc
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Aki Tunsil baráti szerződésének a feléért keres nem olyan jó LT-RT-t, az keressen Kalvin Beachumért, nyitott vagyok a cserére én is. 😀
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Úgyis kiderül a FA első körében, hogy elég e neki az a pénz amit a hosszabbítás során kapott volna. 🤔Ráadásul irl is milliókkal keres többet mint a tagBuza az NFL legjobban fizetett védője irl. Évi 27el.Pont ez a lényeg IRL is... Nintendot játszunk, vagy ez egy NFL GM game?Így sincs soha komoly játékos a piacon. Akkor pláne nem lenneAmúgy ezt a szabályt nem is értem. Mi ennek a logikája? Semmi hasonló sincs irl sem. 5. éves opció az első körös játékosok kiváltsága amiért 1. kört áldozott a csapat. A tag teljesen más. Semmi értelme h miért nem lehet használni option után.Opció alatt játszott tavaly...így nincs tag...ha jól sejtemHa jól látom nem tag-elt még senkit idén. Korai az öröm... 😕Lesz itt piac kérem szépen 😀#jinxtriad 😀
Chargers LT
Löfli
alatriste
Klaci79
alatriste
Klaci79
Chargers LT
A tag itt 12.5 millió.
alatriste
braxa88
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Ráadásul irl is milliókkal keres többet mint a tagBuza az NFL legjobban fizetett védője irl. Évi 27el.Pont ez a lényeg IRL is... Nintendot játszunk, vagy ez egy NFL GM game?Így sincs soha komoly játékos a piacon. Akkor pláne nem lenneAmúgy ezt a szabályt nem is értem. Mi ennek a logikája? Semmi hasonló sincs irl sem. 5. éves opció az első körös játékosok kiváltsága amiért 1. kört áldozott a csapat. A tag teljesen más. Semmi értelme h miért nem lehet használni option után.Opció alatt játszott tavaly...így nincs tag...ha jól sejtemHa jól látom nem tag-elt még senkit idén. Korai az öröm... 😕Lesz itt piac kérem szépen 😀#jinxtriad 😀
Chargers LT
Löfli
alatriste
Klaci79
alatriste
Klaci79
Chargers LT
A tag itt 12.5 millió.
alatriste
több mint 3 éve
Buza az NFL legjobban fizetett védője irl. Évi 27el.Pont ez a lényeg IRL is... Nintendot játszunk, vagy ez egy NFL GM game?Így sincs soha komoly játékos a piacon. Akkor pláne nem lenneAmúgy ezt a szabályt nem is értem. Mi ennek a logikája? Semmi hasonló sincs irl sem. 5. éves opció az első körös játékosok kiváltsága amiért 1. kört áldozott a csapat. A tag teljesen más. Semmi értelme h miért nem lehet használni option után.Opció alatt játszott tavaly...így nincs tag...ha jól sejtemHa jól látom nem tag-elt még senkit idén. Korai az öröm... 😕Lesz itt piac kérem szépen 😀#jinxtriad 😀
Chargers LT
Löfli
alatriste
Klaci79
alatriste
Klaci79
Chargers LT
A tag itt 12.5 millió.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Pont ez a lényeg IRL is... Nintendot játszunk, vagy ez egy NFL GM game?Így sincs soha komoly játékos a piacon. Akkor pláne nem lenneAmúgy ezt a szabályt nem is értem. Mi ennek a logikája? Semmi hasonló sincs irl sem. 5. éves opció az első körös játékosok kiváltsága amiért 1. kört áldozott a csapat. A tag teljesen más. Semmi értelme h miért nem lehet használni option után.Opció alatt játszott tavaly...így nincs tag...ha jól sejtemHa jól látom nem tag-elt még senkit idén. Korai az öröm... 😕Lesz itt piac kérem szépen 😀#jinxtriad 😀
Chargers LT
Löfli
alatriste
Klaci79
alatriste
Klaci79
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Bryce Callahan ára megy lefelé.Márc 5.-én cutolni fogom!
Ha addig bejön egy nem kutyaszar ajánlat eladom azért
Ha csak kutyaszar jön be akkor kicsit még kivárok de eladó annyiért amit kapok érte.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Jelen állás szerint akkor az első FA-kör:Quarterback: Carson Wentz, Jared Goff - vassadi
Running back: Aaron Jones, Austin Ekeler, Ezekiel Elliott, Kareem Hunt - @Farky
Wide receiver: Corey Davis, JuJu Smith-Schuster, Kenny Golladay, Sammy Watkins, T.Y. Hilton - @Löfli
Tight end: David Njoku, Gerald Everett, Logan Thomas - Löfli
Offensive line: Alex Mack, Andrew Whitworth, Bryan Bulaga, Chase Roullier, Taylor Decker, Taylor Moton, Tyron Smith - vassadi
Defensive interior: Calais Campbell, Geno Atkins, Jonathan Allen, Tyson Alualu - @somoskovig
Edge: Haason Reddick, Joey Bosa, Leonard Floyd, Trey Hendrickson - Farky
Linebacker: Jamie Collins, Jayon Brown, Kyle Van Noy, Zach Cunningham - somos
Cornerback: Adoree Jackson, Bashaud Breeland, Mike Hilton, Stephon Gilmore, Troy Hill - @Egon bá
Safety: Budda Baker, Eddie Jackson, Harrison Smith, Marcus Williams - Egon
több mint 3 éve
Tannehill szerződése amúgy nem lett elírva? Hogy kereshet ő másfél milliót?Egy egész éves rehabról visszajövő csereirányító fizetése volt az még 2019-ben, aztán máshogy alakultak a dolgok.
r.baggio
több mint 3 éve
Tannehill szerződése amúgy nem lett elírva? Hogy kereshet ő másfél milliót?Lions GMkent, ügyesen lecsaptam rá a 3ik FA körben, mikor senkinek sem kellett 😊
r.baggio
több mint 3 éve
Tannehill szerződése amúgy nem lett elírva? Hogy kereshet ő másfél milliót?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Köszi a jelentkezéseket, igazából minden posztra van már így önkéntes, meg valamennyit én is be akarok vállalni. Hétvégén összerakok egy előzetes listát és beosztást az első FA-körhöz.
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Így sincs soha komoly játékos a piacon. Akkor pláne nem lenneAmúgy ezt a szabályt nem is értem. Mi ennek a logikája? Semmi hasonló sincs irl sem. 5. éves opció az első körös játékosok kiváltsága amiért 1. kört áldozott a csapat. A tag teljesen más. Semmi értelme h miért nem lehet használni option után.Opció alatt játszott tavaly...így nincs tag...ha jól sejtemHa jól látom nem tag-elt még senkit idén. Korai az öröm... 😕Lesz itt piac kérem szépen 😀#jinxtriad 😀
Chargers LT
Löfli
alatriste
Klaci79
alatriste
több mint 3 éve
Amúgy ezt a szabályt nem is értem. Mi ennek a logikája? Semmi hasonló sincs irl sem. 5. éves opció az első körös játékosok kiváltsága amiért 1. kört áldozott a csapat. A tag teljesen más. Semmi értelme h miért nem lehet használni option után.Opció alatt játszott tavaly...így nincs tag...ha jól sejtemHa jól látom nem tag-elt még senkit idén. Korai az öröm... 😕Lesz itt piac kérem szépen 😀#jinxtriad 😀
Chargers LT
Löfli
alatriste
Klaci79
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Hé, ez az én szövegem!Lesz itt piac kérem szépen 😀#jinxtriad 😀
Chargers LT
Löfli
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Opció alatt játszott tavaly...így nincs tag...ha jól sejtemHa jól látom nem tag-elt még senkit idén. Korai az öröm... 😕Lesz itt piac kérem szépen 😀#jinxtriad 😀
Chargers LT
Löfli
alatriste
több mint 3 éve
Ha jól látom nem tag-elt még senkit idén. Korai az öröm... 😕Lesz itt piac kérem szépen 😀#jinxtriad 😀
Chargers LT
Löfli
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Lesz itt piac kérem szépen 😀#jinxtriad 😀
Chargers LT
több mint 3 éve
nekem jöhet bármi, idén nem igazolok FA-t 😀Stanley újraigazolásával ez nálam is eldőlt 😊
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal