NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 503
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Emelkedett az IRL cap 5 millával... nálunk is emelkedik 3-4 misivel?Emelkedett a szokásos ~5%-kal.
Nem bánnám 😀 😀
Chargers LT
több mint 3 éve
Emelkedett az IRL cap 5 millával... nálunk is emelkedik 3-4 misivel?Nem bánnám 😀 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Igen, az a szokás, hogy aki egész offseasonben csapat nélkül tengődik, és előtte szezonban se nagyon játszott már, azt mi se tartjuk rosteren.😊
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
kap valami ótvar szar, low-quality csere szintű értékeketBiztos, hogy Eric Reidnek is új szerződés kell?Ezzel kapcsolatban egy kérdés:
Nem lenne jobb FAn visszahozni veteránminimumért, így hogy IRL egész 2020ban nem kellett senkinek sem?
Nem baj, jól túlárazzuk most mi rózik 😀
braxa88
Például Eric Reid-nek nincsenek Madden 21 rating-jei. De mivel hivatalosan nem vonult vissza, nálunk játszhat. A kérdés, hogy neki hogy készül rating a szimulációhoz?
habakukk
több mint 3 éve
Biztos, hogy Eric Reidnek is új szerződés kell?Ezzel kapcsolatban egy kérdés:
Nem lenne jobb FAn visszahozni veteránminimumért, így hogy IRL egész 2020ban nem kellett senkinek sem?
braxa88
Például Eric Reid-nek nincsenek Madden 21 rating-jei. De mivel hivatalosan nem vonult vissza, nálunk játszhat. A kérdés, hogy neki hogy készül rating a szimulációhoz?
HTTR
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Biztos, hogy Eric Reidnek is új szerződés kell?Nem lenne jobb FAn visszahozni veteránminimumért, így hogy IRL egész 2020ban nem kellett senkinek sem?
több mint 3 éve
Sivatagi keki!bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal-2021/2222662
Aki szeretne idei picket szerezni szóljon. 22-es, 23-as pickekre cserélek pár ideit.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Tavalyi Rózi-táblázatot be tud linkelni valaki légyszi? Köszi.https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yeZnOTb93OPxgItiy4kTr1hc2g5FfXp1VBOU4TBjJ-U/edit?usp=sharing
adam8
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Tavalyi Rózi-táblázatot be tud linkelni valaki légyszi? Köszi.Szerk.: drive.google.com/file/d/1DdswKuREpKePEnvRITZe-ad-k-dROj8p/view?usp=drivesdk (2019 na mindegy)
Szerkesztette: hétszilvafás adam8
több mint 3 éve
Nem akarok a csoportba semmi csak ott létező infót, mert gondoltam, hogy lesz pár ember fb nélkül.Egyelőre csak trashtalk megy meg trade ki nyert szavazások.
több mint 3 éve
Nekem is ugyanez a helyzet. Amióta messengert lehet Facebook nélkül használni azom van, de itt Spanyolországban a Whatsapp amit használ mindenkinek azzal pótolom, szóval a Messengert se használom nagyon.Sokkal negatívabb a véleményem az egészről... és 8-10 éve furcsábban néztek az emberre, mostmár sok embertől hallottam vissza hasonlót. Mindegy ez most itt off.Én ezért amúgy irigyellek valamennyire, a messenger része hasznos, de egyébként inkább frusztráló dolog a FB. A GM-csoportot mondjuk adom. 😀@Igor, @Göbi, @Heisman, @Csvesz, @DeSean, @Shilkor, @labo7Sry, nincs face-m...
Ti hiányoztok még a facebook groupból, ha gondoljátok gyertek 😊
tenorx
Igor
adam8
Legalább lesz még egy ok ami miatt majd lehet ekézni engem....
Próbálom figyelni a topicokat, remélem az elég lesz...
Igor
De ha szeretnétek létrehozok egy profilt Magyar Ryan Pace néven 😉
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Nem értem mi bajod...nekem egy hang a fejemben folyton azt mondja, hogy jó a fészbuk 😀Én ezért amúgy irigyellek valamennyire, a messenger része hasznos, de egyébként inkább frusztráló dolog a FB. A GM-csoportot mondjuk adom. 😀@Igor, @Göbi, @Heisman, @Csvesz, @DeSean, @Shilkor, @labo7Sry, nincs face-m...
tenorx
Igor
adam8
több mint 3 éve
Sokkal negatívabb a véleményem az egészről... és 8-10 éve furcsábban néztek az emberre, mostmár sok embertől hallottam vissza hasonlót. Mindegy ez most itt off.Én ezért amúgy irigyellek valamennyire, a messenger része hasznos, de egyébként inkább frusztráló dolog a FB. A GM-csoportot mondjuk adom. 😀@Igor, @Göbi, @Heisman, @Csvesz, @DeSean, @Shilkor, @labo7Sry, nincs face-m...
tenorx
Igor
adam8
Legalább lesz még egy ok ami miatt majd lehet ekézni engem....
Próbálom figyelni a topicokat, remélem az elég lesz...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Én ezért amúgy irigyellek valamennyire, a messenger része hasznos, de egyébként inkább frusztráló dolog a FB. A GM-csoportot mondjuk adom. 😀@Igor, @Göbi, @Heisman, @Csvesz, @DeSean, @Shilkor, @labo7Sry, nincs face-m...
tenorx
Igor
több mint 3 éve
@Igor, @Göbi, @Heisman, @Csvesz, @DeSean, @Shilkor, @labo7Sry, nincs face-m...
tenorx
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Szép munka 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Köszi a mókolást, egész tetszetős, de 80%, hogy nem így lesz 😀
több mint 3 éve
dankodavid
2 246
“1/27 Pittsburgh: Jaelan Rhillips, EDGEItt nem lehet őt bent hagyni, ráadásul Ford pénzét így másnak is oda lehet adni.“
John Lynch:
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Ne altass, tudom hogy Mac Jones miatt mentél fel 1/1-re 😉Teli vagyunk blockbuster trade-ekkel 😀 😊Lawrence elmondta, hogy mindenképp Várhidi mesternél akar játszani, én csak lehetővé tettem 😀
Heisman
Chargers LT
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Teli vagyunk blockbuster trade-ekkel 😀 😊Lawrence elmondta, hogy mindenképp Várhidi mesternél akar játszani, én csak lehetővé tettem 😀
Heisman
több mint 3 éve
Teli vagyunk blockbuster trade-ekkel 😀 😊
több mint 3 éve