NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 501
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
nekem jöhet bármi, idén nem igazolok FA-t 😀
több mint 3 éve
QB, RB, Edge -et vállalom ha kell
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
Konkrét névsor majd nyilván csak a hosszabbítások lezárulta után lesz, de aki úgy gondolja, már lehet jelentkezni első körös FA adminisztrációra.Én tudom vállalni a CB, S, K, P posztokat.
vassadi
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 3 éve
Lesz itt piac kérem szépen 😀 Azért Bosát nem kapjátok meg 😛
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Sok esetben amúgy nincs nagy talány az árazásban, legalábbis nálam pl. Ha 1 éven belül írt alá irl egy játékos akkor az elég jó viszonyítási szám. Én az irl éves átlagot arányosítom az itteni caphez és max nagyon pici módosítást teszek rajta, de alapvetően ennyi. Azoknál van nehezebb helyzetben az ember akik már 2-3... éve játszanak irl egy szerződés alatt. Náluk kell kicsit többet gondolkodni, de akiknek friss ropogós irl szerződésük van, ott nincsenek nagy talányok (nálam).Én meg letojom az irl szerződéseket. 😀
alatriste
Sorrendbe rakom a poszt játékosait és a legjobb igényli a legtöbb pénzt, legrosszabb a legkevesebbet.
Persze a kor is játszik még.
több mint 3 éve
Konkrét névsor majd nyilván csak a hosszabbítások lezárulta után lesz, de aki úgy gondolja, már lehet jelentkezni első körös FA adminisztrációra.Nekem OL, DL, LB tuti jöhet.
vassadi
több mint 3 éve
Sok esetben amúgy nincs nagy talány az árazásban, legalábbis nálam pl. Ha 1 éven belül írt alá irl egy játékos akkor az elég jó viszonyítási szám. Én az irl éves átlagot arányosítom az itteni caphez és max nagyon pici módosítást teszek rajta, de alapvetően ennyi. Azoknál van nehezebb helyzetben az ember akik már 2-3... éve játszanak irl egy szerződés alatt. Náluk kell kicsit többet gondolkodni, de akiknek friss ropogós irl szerződésük van, ott nincsenek nagy talányok (nálam).
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
több mint 3 éve
dankodavid
2 246
Egyetértek, néhány embernél tudom, hogy olyan árat írtam be, amire lehet, hogy elkerekedne egy-két szem, de lehet, hogy azok ki is estek a francba, ugyanakkor a sajátjaim közül Kittle teljesen korrekt -jelenleg hivatalos caphez képest 78 százalékon vagyunk, én vettem kittle szerződésének 78 százalékát és azt alá lőttem fél millával ajánlattételkor-, ahogy Cox és Bitonio is, illetve jó pár játékosnál tudom, hogy pontosan annyiért, vagy afölött -Wagner, ugye😀- írt alá, mint amit én elfogadhatónak tartottam.Nem is igazán értettem a dolgot először tegnap este... még most se teljesen. (Amúgy a Packers, Cowboys, Jaguars is elég jól lőtt..)Olyan aranyárban mennek a játékosok hogy a fukar ajánlataim nem jöttek be 😀De szinte senki másnak sem, Igoron kívül a GM-ek kiengednek mindenkit a piacra.
Heisman
Rajna
Igazából csak Bobby W volt, ahol tisztában voltam vele h túlfizetem majd - de abban benne volt, hogy egy picit emelek ezzel az LB tagértéken... 😊 a többieket próbáltam a szokásos módszerrel belőni. És picit meglep, h ennyire magasra lőttem...
Nekem első blikkre (más csapatokat is megnézve) nem tűnik úgy, hogy a Rózi árak annyira brutálisak lennének idén...
Igor
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Szerintem sem, ezért lep meg, hogy nem írnak alá olyan sokan, pedig az én áraimat/becsléseimet sokszor alulmúlják a megszülető szerződések.Nem is igazán értettem a dolgot először tegnap este... még most se teljesen. (Amúgy a Packers, Cowboys, Jaguars is elég jól lőtt..)Olyan aranyárban mennek a játékosok hogy a fukar ajánlataim nem jöttek be 😀De szinte senki másnak sem, Igoron kívül a GM-ek kiengednek mindenkit a piacra.
Heisman
Rajna
Igazából csak Bobby W volt, ahol tisztában voltam vele h túlfizetem majd - de abban benne volt, hogy egy picit emelek ezzel az LB tagértéken... 😊 a többieket próbáltam a szokásos módszerrel belőni. És picit meglep, h ennyire magasra lőttem...
Nekem első blikkre (más csapatokat is megnézve) nem tűnik úgy, hogy a Rózi árak annyira brutálisak lennének idén...
Igor
több mint 3 éve
Nem is igazán értettem a dolgot először tegnap este... még most se teljesen. (Amúgy a Packers, Cowboys, Jaguars is elég jól lőtt..)Olyan aranyárban mennek a játékosok hogy a fukar ajánlataim nem jöttek be 😀De szinte senki másnak sem, Igoron kívül a GM-ek kiengednek mindenkit a piacra.
Heisman
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Én speciel azon meglepődtem, hogy Milano ennyiért aláír, de nincs az az isten h Maye pl megkapja a franchise taget annyiért. 😀Olyan aranyárban mennek a játékosok hogy a fukar ajánlataim nem jöttek be 😀De szinte senki másnak sem, Igoron kívül a GM-ek kiengednek mindenkit a piacra.
Heisman
Rajna
több mint 3 éve
ljambrik
601
Olyan aranyárban mennek a játékosok hogy a fukar ajánlataim nem jöttek be 😀Pont azon gondolkodtam este, hogy mit kaptam tavaly a Xavien Howard igazolásért. De az idei fizukat nézve már kb majdnem szotyiért van nálam.
Heisman
több mint 3 éve
Olyan aranyárban mennek a játékosok hogy a fukar ajánlataim nem jöttek be 😀De szinte senki másnak sem, Igoron kívül a GM-ek kiengednek mindenkit a piacra.
Heisman
több mint 3 éve
Olyan aranyárban mennek a játékosok hogy a fukar ajánlataim nem jöttek be 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Konkrét névsor majd nyilván csak a hosszabbítások lezárulta után lesz, de aki úgy gondolja, már lehet jelentkezni első körös FA adminisztrációra.
több mint 3 éve
Jón Gunnarson
233
Colts kínálatában történt apró módosítás 😊https://bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal-2021/2221925
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Punters, Kickers aren't football players?Rájuk megéri. 😀
Csak úgy röpködnek rájuk a tagek XD
alatriste
több mint 3 éve
Punters, Kickers aren't football players?Csak úgy röpködnek rájuk a tagek XD
Liverpool Fc
több mint 3 éve
vassadi
15 617
10 körül tudok majd hirdetni este.Utána egyből lehet is küldeni a javított ajánlatokat.
több mint 3 éve
ljambrik
601
Úgy gondolod? 😂😜MEGTÁMADTAK MINKET!!!444!!Jerry Jones megint egy kicsit sokat bulizott 😀
ljambrik
Heisman
twitter.com/clarencehilljr/status/1364274481242337280?s=09
több mint 3 éve
ljambrik
601
Kaptunk egy spamet a GM lista topicbaMEGTÁMADTAK MINKET!!!444!!? 😀
ljambrik
tenorx
több mint 3 éve
MEGTÁMADTAK MINKET!!!444!!Jerry Jones megint egy kicsit sokat bulizott 😀
ljambrik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ljambrik
601
MEGTÁMADTAK MINKET!!!444!!