GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Josh Allen átlagosan 200 yard alatt passzolt az első két évében, miközben soha nem jutott még 300 fölé sem, tenorx kiszabadította a clevelandi fogságból, erre most elkezdett 360 körül átlagolni... 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Aldon Smith öt év szünet után elég meggyőzően tért vissza, esküszöm kíváncsi vagyok, hogy most milyen módon fogja tönkretenni a karrierjét.
több mint 4 éve
Osemele szépen tért vissza a Chiefsben, jó hogy nem cutoltam hiába sokat vitt idén..., így utólag mert tudok vele hosszabbítani ha így folytatja 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Tök jó, hogy vassadi kivágatta velem az offseasonban Kyle Emanuelt, csak mert visszajött a ligába!...Szolidaritásunk jeléül:
LB Kyle Emanuel is signing with the #Raiders after a year of retirement, source said. Handful of teams were interested, but felt he could win in Las Vegas.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) August 23, 2020
iktriad
www.youtube.com/watch?v=kEOqgmDzkB8
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Tök jó, hogy vassadi kivágatta velem az offseasonban Kyle Emanuelt, csak mert visszajött a ligába!...LB Kyle Emanuel is signing with the #Raiders after a year of retirement, source said. Handful of teams were interested, but felt he could win in Las Vegas.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) August 23, 2020
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Hurd valószínűleg torn acl 😊😊😊😊😊Akkor már az is lehet azt írni 2021/4-re.
Tökéletes csere volt.
dankodavid
Sajnálom szegényt, pedig most megmutathatta volna. Persze sok ilyen karrier megy így a levesbe
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Hurd valószínűleg torn acl 😊😊😊😊😊Tökéletes csere volt.
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Rodney Gunter nagy igazolás volt nekem és az igazi Jagsnek is, szívproblémák miatt valószínűleg nem játszik többet az NFL-ben...
több mint 4 éve
Egyébként meg a legpíszíbb csapat:
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 4 éve
Igen, raszsisták, mert Latino Lives Matter, vagy az már nem számít? Egyébként meg hagy sértődjek meg a Black Hydra helyében. Nem kellett volna kiemelni hogy Black. Az NHL-ben sem úgy hívják a csapatot hogy Seattle “Black” KrakenHeisman szerint ezek alapján egyrészt a "Black" lives matter-t hírdetők és érte tüntetők pont mind rasszisták 😀Chargers LT nem akarok beleszólni, de a “Black” mint rasszista szó szerepel a csapat nevében, szóval én és a Nike a FedEx-el együtt beperelünk 😀Igen, a Washington Rainbow Hydras sokkal pc-bb megoldás lenne 😊
Heisman Trophy
somoskovig
Chargers LT
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Heisman szerint ezek alapján egyrészt a "Black" lives matter-t hírdetők és érte tüntetők pont mind rasszisták 😀Chargers LT nem akarok beleszólni, de a “Black” mint rasszista szó szerepel a csapat nevében, szóval én és a Nike a FedEx-el együtt beperelünk 😀Igen, a Washington Rainbow Hydras sokkal pc-bb megoldás lenne 😊
Heisman Trophy
somoskovig
Továbbá a rainbow nem bejövős, vállalom, hogy nem vagyok PC mindenben 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
De röhögök 😀Reméltem, hogy valami ilyesmivel jössz elő 😀
több mint 4 éve
Chargers LT nem akarok beleszólni, de a “Black” mint rasszista szó szerepel a csapat nevében, szóval én és a Nike a FedEx-el együtt beperelünk 😀Igen, a Washington Rainbow Hydras sokkal pc-bb megoldás lenne 😊
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Chargers LT nem akarok beleszólni, de a “Black” mint rasszista szó szerepel a csapat nevében, szóval én és a Nike a FedEx-el együtt beperelünk 😀
több mint 4 éve
Köszi a delfineknek, hogy a leggyengébb azonos mérlegesek a 4 csapat közül és az 1/12 lett az enyém 😀Továbbá a WAS Reds...mármint a WAS NFL csapatának GM-e (alias LaDainian Tomlinson) hamarosan hivatalos közleményben értesíti a ligát a csapat új nevéről 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Egyedül Steznek engedném, hogy lehúzzon, mert drusza, de szerencsére itt nem játszik. 😀🙋
kristóf17
több mint 4 éve
Amúgy mennyi parallel liga van? 2-3?Egyedül Steznek engedném, hogy lehúzzon, mert drusza, de szerencsére itt nem játszik. 😀Még mindig nem dolgoztam fel ezt az 1/20-at... Basszameg, hogy így maradtam le.Együttérzésem jeléül felajánlom az 1/28-at az 1/20-ért cserébe XD
kristóf17
empty taxi
kristóf17
több mint 4 éve
Egyedül Steznek engedném, hogy lehúzzon, mert drusza, de szerencsére itt nem játszik. 😀Még mindig nem dolgoztam fel ezt az 1/20-at... Basszameg, hogy így maradtam le.Együttérzésem jeléül felajánlom az 1/28-at az 1/20-ért cserébe XD
kristóf17
empty taxi
több mint 4 éve
Még mindig nem dolgoztam fel ezt az 1/20-at... Basszameg, hogy így maradtam le.Együttérzésem jeléül felajánlom az 1/28-at az 1/20-ért cserébe XD
kristóf17
Madden hates me.
több mint 4 éve
Még mindig nem dolgoztam fel ezt az 1/20-at... Basszameg, hogy így maradtam le.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Hivatalos közleményekbe fel lesz lökve egy végleges eredmény szokás szerint? Draft pick sorrend miatt.Lásd egy posttal korábban.
Chargers LT
több mint 4 éve
Hivatalos közleményekbe fel lesz lökve egy végleges eredmény szokás szerint? Draft pick sorrend miatt.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Nem vicc.Draft értékelő nem lesz, azt már megmondták, de ezek után pláne kíváncsi lennék arra a screenshotra a Bengals schedule-ról... 😛Tényleg nem lesz vagy ez csak egy rossz vicc?
vassadi
ljambrik
Először egy IRL értékelőt írtam volna, ahogy említettem is korábban, de azzal se jutottam sokáig, és el is engedtem azt is. Egyszerűen nincs rá időm.
A draft trackert megcsinálom, miután hazatértem nyaralásból, meg szerintem a jövő évi roster táblázatot is összedobom még valamikor mostanában.
több mint 4 éve
Amúgy ChargersLT, szerintem itt válaszhatsz magadnak olyan nevet a Redskins helyett, amilyet szeretnél 😀Na igen, át fogom gondolni 😁😎
tenorx
több mint 4 éve
Azért az a Rosen 1/1 is jól idősödött 😂😂😂kivágtam, jött helyette Tyrod, csempiönsip!
Heisman Trophy