GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
"Taysom Hill azonban inkább volt gyenge közepes, mint jó 234 yarddal, és 82.3-as ratinggel. Ezt a meccset Carr is behúzta volna."Illetve így erősebben tudtál volna tankolni 😀
7 meccse volt Carr-nak, hogy behúzzon valamit.
A madden nem arról szól, hogy mi a jó húzás, hanem arról, hogy mi a szerencsés...Carr 7/0, Hill 1/1
😀
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
"Taysom Hill azonban inkább volt gyenge közepes, mint jó 234 yarddal, és 82.3-as ratinggel. Ezt a meccset Carr is behúzta volna."7 meccse volt Carr-nak, hogy behúzzon valamit.
A madden nem arról szól, hogy mi a jó húzás, hanem arról, hogy mi a szerencsés...Carr 7/0, Hill 1/1
😀
több mint 4 éve
6 vereségből 5 meccsen egy labdabirtokláson belüli L. Elég vicces, hogy sosincs szerencséje a csapatnak. Ja és egy döntetlen. Ilyeneken fel tudom baszni magam. Legalább jó helyen tudok draftolni.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Khm....
több mint 4 éve
Érzem már a következő 7-9/8-8 szagát!De a 49-ers elverni sose rossz! Minshew csak tudja, hogy honnan indult!
Liverpool Fc
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Eredmények és csoportok a szokott helyen 😊 Holnap valószínűleg hasonló lesz a menetrend, szóval egyig nyugodtan írhat, akinek módosítási ingere van.😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
ljambrik
601
ThxTechnikai kérdés:jövőre
Ha Daniel Carlsont vaiwelném, mert másik rugó csak practice squadban van azt most meg lehet csinálni vagy majd csak jövőre, mivel ez keretváltozást jelent?
ljambrik
kristof
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
No para, mondtam, hogy nem vettem rossz néven 😊Okok, no issue csak azt hittem most már mindig délelőtt lesz.Sosem lehet tudni, mit dob a madden..😊Sztem minden egyes kérdés után -5 OVR rating Ijambrik GM kolléga rosterén szereplő összes játékosnál, nem? 😀 😀Aki keresi, fent vannak az eredmények. Holnap visszaállunk a délelőttre, szóval ha bárki, bármit módosítana, 9-ig írjon pls 😊Ez csak egyszeri és megismételhetetlen alkalom volt? Avagy hol a karod Dávid?
dankodavid
ljambrik
Beki
Nyilvan nem veszem rossz neven, mert nem olyan volt a kerdes hangvetele, de igazabol nem mindig van idom reggelente egy-masfel orara leulni es megirni, osszeszedni mindent, ezert fordul elo, hogy neha delutanra csuszunk. 😊 De most neki tudok allni a mainak.
dankodavid
Ha a felkérdezések zavaroak, akkor abbahagyom.
ljambrik
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Technikai kérdés:jövőre
Ha Daniel Carlsont vaiwelném, mert másik rugó csak practice squadban van azt most meg lehet csinálni vagy majd csak jövőre, mivel ez keretváltozást jelent?
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
Okok, no issue csak azt hittem most már mindig délelőtt lesz.Sosem lehet tudni, mit dob a madden..😊Sztem minden egyes kérdés után -5 OVR rating Ijambrik GM kolléga rosterén szereplő összes játékosnál, nem? 😀 😀Aki keresi, fent vannak az eredmények. Holnap visszaállunk a délelőttre, szóval ha bárki, bármit módosítana, 9-ig írjon pls 😊Ez csak egyszeri és megismételhetetlen alkalom volt? Avagy hol a karod Dávid?
dankodavid
ljambrik
Beki
Nyilvan nem veszem rossz neven, mert nem olyan volt a kerdes hangvetele, de igazabol nem mindig van idom reggelente egy-masfel orara leulni es megirni, osszeszedni mindent, ezert fordul elo, hogy neha delutanra csuszunk. 😊 De most neki tudok allni a mainak.
dankodavid
Ha a felkérdezések zavaroak, akkor abbahagyom.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Sosem lehet tudni, mit dob a madden..😊Sztem minden egyes kérdés után -5 OVR rating Ijambrik GM kolléga rosterén szereplő összes játékosnál, nem? 😀 😀Aki keresi, fent vannak az eredmények. Holnap visszaállunk a délelőttre, szóval ha bárki, bármit módosítana, 9-ig írjon pls 😊Ez csak egyszeri és megismételhetetlen alkalom volt? Avagy hol a karod Dávid?
dankodavid
ljambrik
Beki
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
ljambrik
601
0-ás leszek a szezon végére akkor 😜Sztem minden egyes kérdés után -5 OVR rating Ijambrik GM kolléga rosterén szereplő összes játékosnál, nem? 😀 😀Aki keresi, fent vannak az eredmények. Holnap visszaállunk a délelőttre, szóval ha bárki, bármit módosítana, 9-ig írjon pls 😊Ez csak egyszeri és megismételhetetlen alkalom volt? Avagy hol a karod Dávid?
dankodavid
ljambrik
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Sztem minden egyes kérdés után -5 OVR rating Ijambrik GM kolléga rosterén szereplő összes játékosnál, nem? 😀 😀Aki keresi, fent vannak az eredmények. Holnap visszaállunk a délelőttre, szóval ha bárki, bármit módosítana, 9-ig írjon pls 😊Ez csak egyszeri és megismételhetetlen alkalom volt? Avagy hol a karod Dávid?
dankodavid
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
Aki keresi, fent vannak az eredmények. Holnap visszaállunk a délelőttre, szóval ha bárki, bármit módosítana, 9-ig írjon pls 😊Ez csak egyszeri és megismételhetetlen alkalom volt? Avagy hol a karod Dávid?
dankodavid
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
0-7 Carr Kb 5 alkalommal volt csalódás! Kérem már Hill-t a csapatba!!!
több mint 4 éve
Rohadt X, akkor legalább tankolnánk jól és lenne vereség...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Azért most már csak szólok Dávid, hogy eddig a Raiders Oakland volt, most a 8. hétre valahogy Los Angeles lett, de ha nem gond, legyen már Vegas. 😀Jézusom, mennyire kínos. Javítom az összeset, fel sem tűnt. Az oaklandezésre mentség, hogy még a Maddenben is az szerepel, de az LA-t nem tudom, honnan szedtem.
Döme
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Azért most már csak szólok Dávid, hogy eddig a Raiders Oakland volt, most a 8. hétre valahogy Los Angeles lett, de ha nem gond, legyen már Vegas. 😀
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Baszki, azért fáj, hogy én szereztem a második legtöbb pontot (Texans mögött), és 3-5-tel állok. 😀 én meg még azt hittem a támadófallal lesz gond
több mint 4 éve
Baszki közel voltunk, na majd holnap a Falconst megkukizzuk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mondom én...összezuhant a Pats, jövünk fel, mint a talajvíz.
több mint 4 éve
ljambrik
601
Semmi meglepő...megcsaptuk a Patset, innentől mélyrepülés lesz nekik. 😀Úgy úgy 😂🤣🙈
Beki
több mint 4 éve
Pedig épp beletörődtem a tankolásba.