GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Megtisztelő, mester 😀Hát elég sokan elég olcsók lettek, különösen a védőfal tűnik bolhapiacnak az árak alapján, de máshol is vannak szép fogások. Klaci különösen beletenyerelt azokba, akik kaptak kb. vetmines viccajánlatot 😊Igen, Klaci kapja idén a tenorx emlékérmet, sajnálom, hogy idén kimaradok a mókából 😀
Rajna
tenorx
A Decker 9 millió is elképesztően diszkont ár... 😊 Collins meg 11,8 misi, bezzeg 12-ért senki nem akart érte egy 7.kört adni! 😊Érthetetlen, bevallom mindkét ár.
somoskovig
Még ha fordítva lenne, azt mondom ok....de így
több mint 4 éve
Hát elég sokan elég olcsók lettek, különösen a védőfal tűnik bolhapiacnak az árak alapján, de máshol is vannak szép fogások. Klaci különösen beletenyerelt azokba, akik kaptak kb. vetmines viccajánlatot 😊Igen, Klaci kapja idén a tenorx emlékérmet, sajnálom, hogy idén kimaradok a mókából 😀
Rajna
több mint 4 éve
A Decker 9 millió is elképesztően diszkont ár... 😊 Collins meg 11,8 misi, bezzeg 12-ért senki nem akart érte egy 7.kört adni! 😊
több mint 4 éve
Hát elég sokan elég olcsók lettek, különösen a védőfal tűnik bolhapiacnak az árak alapján, de máshol is vannak szép fogások. Klaci különösen beletenyerelt azokba, akik kaptak kb. vetmines viccajánlatot 😊
több mint 4 éve
Tampa FO a year ago:holnap akkor draft ?
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Küldtem messengerenÉn írhatok, ha elküldöd, kiteszem.Mi van mi van mi van? 😜Én már elküldtem Ádinak, kirakja, csak én nem írhatok a topicba.
ljambrik
Egon bá
empty taxi
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
pill csak nekem is küldeni kell h kikerüljön
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 4 éve
Én írhatok, ha elküldöd, kiteszem.Mi van mi van mi van? 😜Én már elküldtem Ádinak, kirakja, csak én nem írhatok a topicba.
ljambrik
Egon bá

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
mivel az utolsó pillanatban is esett be licit azt most írom be és csekkolok vissza azért, pár perc és az RB - EDGE posztok eredményén lehet röhögnimár alig várom a mulatságot 😀
Farky
több mint 4 éve
nekem ha nem jön egy igazolás se akkor jönnek az UDFA játékosok és toljuk a cap space-t jövőre 😛
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Lehet akkor megint iszikMi van mi van mi van? 😜Én már elküldtem Ádinak, kirakja, csak én nem írhatok a topicba.
ljambrik
Egon bá
több mint 4 éve
Mi van mi van mi van? 😜Én már elküldtem Ádinak, kirakja, csak én nem írhatok a topicba.
ljambrik
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
mivel az utolsó pillanatban is esett be licit azt most írom be és csekkolok vissza azért, pár perc és az RB - EDGE posztok eredményén lehet röhögni
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 4 éve
bocs, csak még be kellett ugranom az ikeába pár kanapéért

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Elmúlt 8, eredményhirdetes meg seholmi történt 😮 ?Mi van mi van mi van? 😜
ljambrik
Klaci79
Heisman
több mint 4 éve
mi történt 😮 ?Mi van mi van mi van? 😜
ljambrik
Klaci79
több mint 4 éve
Mi van mi van mi van? 😜
több mint 4 éve
Akkor sorry, esküszöm figyeltem a topikot de nem vettem észre hogy jött új hozzászólás. Azért köszi 😊Az RFA-taget kapó játékosokra tett ajánlatokat mikor hirdetik ki? Az lesz az az összeg amit eldöntetek hogy marad e nálam vagy elengedem nem?Ezen már túl vagyunk, egyik RFA-nak tett ajánlat sem ment át a rózi árazáson, mindenki marad, ahol van.
Heisman
https://bowl.hu/forum/manager-jatek/rfa-topik/2265476
vassadi
több mint 4 éve
Az RFA-taget kapó játékosokra tett ajánlatokat mikor hirdetik ki? Az lesz az az összeg amit eldöntetek hogy marad e nálam vagy elengedem nem?Ezen már túl vagyunk, egyik RFA-nak tett ajánlat sem ment át a rózi árazáson, mindenki marad, ahol van.
Heisman
https://bowl.hu/forum/manager-jatek/rfa-topik/2265476
több mint 4 éve
Az RFA-taget kapó játékosokra tett ajánlatokat mikor hirdetik ki? Az lesz az az összeg amit eldöntetek hogy marad e nálam vagy elengedem nem?
több mint 4 éve
De azért amikor olvastam, hogy beadod a felmondásod...Annyival komplexebb lett a játék, mióta utoljára gm-kedtem, hogy én kb nem merek semmit csinálni, mert az biztos csak valami szabályellenes manőver lenne 😊Vassadi olyan szintű türelemmel javítja a bénázásokat, hogy az példaértékű 😀, itt vagyok 11 éve (-1 gap year), hibázgatok a cutoknál, szerződéseknél, restructure-oknál pedig mindig (ahogy mindenki más is). És egy rossz szava nem volt érte. 😀
r.baggio
adam8

| Na jó, nem. |
több mint 4 éve
Én aszerint rendeztem, hogy melyik év draftjára jogosított az eredmény.Rams
2021: 1/16 (8-8)
2020: 1/30 (NFC döntő)
2019: 1/31 (SB loss)
2018: 1/9 (itt ha nem volt sim, hogy dőlt el a draftsorrend?)
2017: 1/5 (4-12)
Redskins
2015: 1/25 (Divisional)
2014: 1/32 (SB win)
2013: 1/13 (?)
2012: 1/13 (?)
2011: 1/12 (?)