GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Kis helyzetjelentes azoknak, akik varjak a moka beindulasat, 34 koron vagyok tul (tehat minden csapatban 34 jatekos talalhato meg), ha lesz turelmem, holnap vagy kedden befejezek minden aprosagot, es kedd este vagy szerdan elindulunk. Aki szeretne meg semat allitgatni, kedd delelottig irhat 😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
@Vassadi, egy kérdés:Természetesen utóbbi; ez így nem szerződéshosszabbítás, hanem paycut lenne.
"• Ha élő szerződésű játékos elfogadja a hosszabbítási ajánlatot, akkor az aktuális évi fizetés legfeljebb 25%-kal csökkenhet (tehát a korábbi szerződés utolsó évi fizetésének legalább 75%-át kell fizetni az új szerződés első évében). Példa: A játékosnak egy év van hátra a szerződéséből, ebben az évben 5 millió dollárt keres. Ha a játékossal szerződést hosszabbít a GM, akkor 3.750.000$-nál nem lehet alacsonyabb az új szerződés első éves fizetése."
Ilyenkor az új szerződés lehet 1 éves is, pl. fenti példánál 1 éves 5 milliós helyett 1 éves 3,75 millióért aláírhat a player, vagy mindenképp meg kell nyúlnia a szerződés időtartamának?
Rataxes
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Egyébként most hogy lemennek a PS claimek kb kész vagyunk a simre (már ha a Madden is készen áll)?Tegnap fejezodott be a vizsgaidoszakom huzos resze, hnap allok neki normalisan (iranyitok es futok vannak keszen) es meglatjuk, mikorra vegzek, 1-2 nap es 1-2 het is lehet, idofuggo. Julius elott tuti elindulunk.
tenorx
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Egyébként most hogy lemennek a PS claimek kb kész vagyunk a simre (már ha a Madden is készen áll)?
több mint 4 éve
@Vassadi, egy kérdés:"• Ha élő szerződésű játékos elfogadja a hosszabbítási ajánlatot, akkor az aktuális évi fizetés legfeljebb 25%-kal csökkenhet (tehát a korábbi szerződés utolsó évi fizetésének legalább 75%-át kell fizetni az új szerződés első évében). Példa: A játékosnak egy év van hátra a szerződéséből, ebben az évben 5 millió dollárt keres. Ha a játékossal szerződést hosszabbít a GM, akkor 3.750.000$-nál nem lehet alacsonyabb az új szerződés első éves fizetése."
Ilyenkor az új szerződés lehet 1 éves is, pl. fenti példánál 1 éves 5 milliós helyett 1 éves 3,75 millióért aláírhat a player, vagy mindenképp meg kell nyúlnia a szerződés időtartamának?
Szerkesztette: pgabtb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Jogos, de gondoltam, ha annyira nem kellett senkinek, hogy draft után tudtam FA-n beszedni, be lehet kockáztatni a PS-t.Vassadi lenyúltad Gunnert, ezt sosem bocsátom meg neked. 😕Így jár az, aki PS-ben árulja a fehér Pats WR-jét.
Döme
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Vassadi lenyúltad Gunnert, ezt sosem bocsátom meg neked. 😕Így jár az, aki PS-ben árulja a fehér Pats WR-jét.
Döme
több mint 4 éve
Vassadi lenyúltad Gunnert, ezt sosem bocsátom meg neked. 😕
több mint 4 éve
Am elbasztuk ezt a Madden 20 vételt.Én most vettem egyet PC-re, G2A-n 5500-ért találtam 😀
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Semmit, visszaállítottam a láthatóságát.Megtaláltam a file-t, Ádi, de le van korlátozva. Mit titkolsz? 😉Az FA-piac legsúlyosabb szerződésének (Xavien Howard) is köszönhetően 66 millióval költöttél többet, mint amilyen összértékben távozóid voltak, ami egyébként a harmadik legnagyobb differencia volt. Ez kellő magyarázattal szolgál? 😀Ezt a file-t be tudod linkelni még egyszer lécci?Sheldon Rankins kimaradt a távozók közül.@vassadi, számításaim szerint nekem 28 millió dollárral többért mentek el játékosaim, mint amennyiért olyan érkezett, akiért komp. pick jár az előző csapatának, mégse vagyok a listán, ez hogy lehet? 😊Az én számításaim szerint nálad ez a helyzet:
somoskovig
vassadi
somoskovig
Gondoltam, most átnézem, hogy hogyan osztódnak a komp pickek, mivel úgy emlékeztem, hogy a listán egy csomó játékos volt, aki a komp pick számításba bejátszik, ehhez képest nekem semmi nem jutott. Ami persze simán fedheti a valóságot, de azért utánanéznék.
ljambrik
Amúgy belinkelem majd újra a táblázatot, csak a számolások miatt most kissé kaotikussá vált.
vassadi
ljambrik
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1b9V6gFj6FJp85aH84YrPUbG7fDxknvRyPLHf_TGdw1I/edit?usp=sharing
több mint 4 éve
ljambrik
601
Megtaláltam a file-t, Ádi, de le van korlátozva. Mit titkolsz? 😉Az FA-piac legsúlyosabb szerződésének (Xavien Howard) is köszönhetően 66 millióval költöttél többet, mint amilyen összértékben távozóid voltak, ami egyébként a harmadik legnagyobb differencia volt. Ez kellő magyarázattal szolgál? 😀Ezt a file-t be tudod linkelni még egyszer lécci?Sheldon Rankins kimaradt a távozók közül.@vassadi, számításaim szerint nekem 28 millió dollárral többért mentek el játékosaim, mint amennyiért olyan érkezett, akiért komp. pick jár az előző csapatának, mégse vagyok a listán, ez hogy lehet? 😊Az én számításaim szerint nálad ez a helyzet:
somoskovig
vassadi
somoskovig
Gondoltam, most átnézem, hogy hogyan osztódnak a komp pickek, mivel úgy emlékeztem, hogy a listán egy csomó játékos volt, aki a komp pick számításba bejátszik, ehhez képest nekem semmi nem jutott. Ami persze simán fedheti a valóságot, de azért utánanéznék.
ljambrik
Amúgy belinkelem majd újra a táblázatot, csak a számolások miatt most kissé kaotikussá vált.
vassadi
több mint 4 éve
ljambrik
601
Így azért egyértelműbb a helyzet. Mindig tanul az ember.Azért megnézném a táblázatot, ha lehet, de már nem tudom, hova kell visszakeresni, meg melyik fórumban. A komp pickes fórumban nem láttam a linket. Ez a 66 milla kicsit soknak tűnik, de mindig tanul az ember. Ezek szerint egy 5 éves szerződés teljes időtartama a szerződéskötés évére számítódik komp pick szempontjából? Mindezt a táblázat látása nélkül kérdezem. Eddig nem mentem bele a komp pickek rendszerébe ilyen mélységben, gondoltam majd te kiszámolod. Ami így is lett, de avégeredmény meglepett, tudatlanságomból kifolyólag. 😉 Mondjuk inkább egy Xavien Howard drágán, mint egy akár hátsó 4. körös pick.Az FA-piac legsúlyosabb szerződésének (Xavien Howard) is köszönhetően 66 millióval költöttél többet, mint amilyen összértékben távozóid voltak, ami egyébként a harmadik legnagyobb differencia volt. Ez kellő magyarázattal szolgál? 😀Ezt a file-t be tudod linkelni még egyszer lécci?Sheldon Rankins kimaradt a távozók közül.@vassadi, számításaim szerint nekem 28 millió dollárral többért mentek el játékosaim, mint amennyiért olyan érkezett, akiért komp. pick jár az előző csapatának, mégse vagyok a listán, ez hogy lehet? 😊Az én számításaim szerint nálad ez a helyzet:
somoskovig
vassadi
somoskovig
ljambrik
vassadi
Off topic kérdés: ugye nálunk akkor sem fog csökkenni a cap 22 vs 21, ha IRL esetleg csökken jövőre? Még így is nagy az olló a kárunkra, jó lenne beljebb zárni.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Az FA-piac legsúlyosabb szerződésének (Xavien Howard) is köszönhetően 66 millióval költöttél többet, mint amilyen összértékben távozóid voltak, ami egyébként a harmadik legnagyobb differencia volt. Ez kellő magyarázattal szolgál? 😀Ezt a file-t be tudod linkelni még egyszer lécci?Sheldon Rankins kimaradt a távozók közül.@vassadi, számításaim szerint nekem 28 millió dollárral többért mentek el játékosaim, mint amennyiért olyan érkezett, akiért komp. pick jár az előző csapatának, mégse vagyok a listán, ez hogy lehet? 😊Az én számításaim szerint nálad ez a helyzet:
somoskovig
vassadi
somoskovig
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
Ezt a file-t be tudod linkelni még egyszer lécci?Sheldon Rankins kimaradt a távozók közül.@vassadi, számításaim szerint nekem 28 millió dollárral többért mentek el játékosaim, mint amennyiért olyan érkezett, akiért komp. pick jár az előző csapatának, mégse vagyok a listán, ez hogy lehet? 😊Az én számításaim szerint nálad ez a helyzet:
somoskovig
vassadi
somoskovig
több mint 4 éve
Rendben, meggyőztetek, köszönöm! 😊 Így azért kicsit más lendülettel fogom osztogatni az opciókat a jövőben. 😀
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Itt: "Ha az opció lehívása után cutolja a játékost a GM, akkor ezt az opciós év meghatározott időpontjáig (alapvetően az FA-piac nyitása előtt egy héttel) anélkül teheti, hogy az opciós év fizetése után cut büntetést kellene elszámolni."Ez hol van leírva a szabálykönyvben?Olyan játékos után, akinél visszavonod az ötödik éves opciót, nem vagy jogosult kompenzációra.Sheldon Rankins kimaradt a távozók közül.@vassadi, számításaim szerint nekem 28 millió dollárral többért mentek el játékosaim, mint amennyiért olyan érkezett, akiért komp. pick jár az előző csapatának, mégse vagyok a listán, ez hogy lehet? 😊Az én számításaim szerint nálad ez a helyzet:
somoskovig
https://i.imgur.com/FlBlFHa.png
vassadi
somoskovig
vassadi
somoskovig
Amúgy számtalanszor elhangzott már az is, hogy az opció visszavonása kvázi cut büntetés nélküli cutnak minősül. Eddig se voltak figyelembe véve az ilyen játékosok a kompenzációs pickeknél, nem is reklamált még senki.
De ha csak belegondolsz a logikájába: miért járna kompenzáció egy olyan játékos után, aki szerződés alatt áll, de te úgy döntesz, hogy megválsz tőle?
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
"• Ha az opció lehívása után cutolja a játékost a GM, akkor ezt az opciós év meghatározott időpontjáig (alapvetően az FA-piac nyitása előtt egy héttel) anélkül teheti, hogy az opciós év fizetése után cut büntetést kellene elszámolni."Tehát ez alapján, cutnak számít az ilyen, és ezért nem jár a kompenzáció.
több mint 4 éve
Ez hol van leírva a szabálykönyvben?Olyan játékos után, akinél visszavonod az ötödik éves opciót, nem vagy jogosult kompenzációra.Sheldon Rankins kimaradt a távozók közül.@vassadi, számításaim szerint nekem 28 millió dollárral többért mentek el játékosaim, mint amennyiért olyan érkezett, akiért komp. pick jár az előző csapatának, mégse vagyok a listán, ez hogy lehet? 😊Az én számításaim szerint nálad ez a helyzet:
somoskovig
vassadi
somoskovig
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Olyan játékos után, akinél visszavonod az ötödik éves opciót, nem vagy jogosult kompenzációra.Sheldon Rankins kimaradt a távozók közül.@vassadi, számításaim szerint nekem 28 millió dollárral többért mentek el játékosaim, mint amennyiért olyan érkezett, akiért komp. pick jár az előző csapatának, mégse vagyok a listán, ez hogy lehet? 😊Az én számításaim szerint nálad ez a helyzet:
somoskovig
vassadi
somoskovig
több mint 4 éve
Sheldon Rankins kimaradt a távozók közül.@vassadi, számításaim szerint nekem 28 millió dollárral többért mentek el játékosaim, mint amennyiért olyan érkezett, akiért komp. pick jár az előző csapatának, mégse vagyok a listán, ez hogy lehet? 😊Az én számításaim szerint nálad ez a helyzet:
somoskovig
vassadi
több mint 4 éve
@vassadi, számításaim szerint nekem 28 millió dollárral többért mentek el játékosaim, mint amennyiért olyan érkezett, akiért komp. pick jár az előző csapatának, mégse vagyok a listán, ez hogy lehet? 😊
Szerkesztette: somoskovig
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Életem első comp.pickje!!! 😀
több mint 4 éve
Sorry, Chris Jackson valahogy kimaradt a PS-ből, javítottam.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Világos akinek sikerült szabályosan keretet zárnia, sötét akinek nem, de azóta már korrigálva lett....A keretzárás trackerben mi a különbség a világos és a sötét zöld jelölés között?
vassadi
Rataxes