GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Illetve kozerdeku, harmadik hettol elnek majd a depth chart modositasok, mert elnyomtam es veletlenul a masodik het is le lett szimulalva, visszatolteni meg nem tudom 😀 Ezer bocsanat mindenkitol.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
A másik trógernek milyen ratingje van?
gabokocka
Tim Boyle 55-os 😀

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
A másik trógernek milyen ratingje van?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
tippem:
Jones 3 TD, 2 INT, 2 fumble és vereség a hosszabbításban
kristof
Ne írjon most már senki semmit pls, mindig megörülök, mikor jön az értesítés hogy email jött a bowl.hu-ról, reménykedve hogy az már az összefoglaló, de mégsem. 🙈
ljambrik
Az első hét az eredményekben 😊
dankodavid
Köszi! Nagyon jó lett!
Steve Sims amúgy a Redskins idén szerintem már kezdő slot receivere. Friscóban is megismerik idén valszeg, mivel NFC East - NFC West van idén, ha jól emlékszem.
Hiányoltam a Tampa receiverjeinek emberenkénti listázását, ha már wolfordot kipécézted magadnak a carolinából 😉
Jah, és a PAckers Bears konkrét eredménye lemaradt. De a kommentárból végülis kiderült.
ljambrik
Mar potoltam, en is eszrevettem. Wolfordot meg nyilvan kipeceztem, a faszi 43-as ratinggel van a jatekban 😀 De semmi rossz szandek, ha barki sertonek erzi, nyugodtan szoljon 😊

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
tippem:
kristof
Ne írjon most már senki semmit pls, mindig megörülök, mikor jön az értesítés hogy email jött a bowl.hu-ról, reménykedve hogy az már az összefoglaló, de mégsem. 🙈
ljambrik
dankodavid
Köszi! Nagyon jó lett!
Steve Sims amúgy a Redskins idén szerintem már kezdő slot receivere. Friscóban is megismerik idén valszeg, mivel NFC East - NFC West van idén, ha jól emlékszem.
Hiányoltam a Tampa receiverjeinek emberenkénti listázását, ha már wolfordot kipécézted magadnak a carolinából 😉
Jah, és a PAckers Bears konkrét eredménye lemaradt. De a kommentárból végülis kiderült.

Szerkesztette: ljambrik
több mint 4 éve
tippem:
kristof
ljambrik

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
tippem:
kristof
több mint 4 éve
tippem:
kristof
Meg 8 meccset irok, aztan az Eredmenyek kozott megtalaljatok. Spoiler: nem jarsz messze a valosagtol. 😊

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
tippem:
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én is 30 percenként nézegetem 😀
több mint 4 éve
Delutan felrakok minden eredmenyt, valamifele osszefoglaloszeruseggel megspekelve, eloljaroban az elso fordulorol annyit szeretnek megjegyezni, hogy Fitzmagic 29/35, 345 yard es 4 TD-vel nyitott. A szokasos 😊

Szerk.: tudtok depth chartot modositgatni szezon kozben is, szoval akinek majd ilyen jellegu igenye van, irhat 😊
dankodavid
Ez mondjuk IRL is simán megallna a helyét.

Már nagyon várom az összefoglalót!
több mint 4 éve
Delutan felrakok minden eredmenyt, valamifele osszefoglaloszeruseggel megspekelve, eloljaroban az elso fordulorol annyit szeretnek megjegyezni, hogy Fitzmagic 29/35, 345 yard es 4 TD-vel nyitott. A szokasos 😊

Szerk.: tudtok depth chartot modositgatni szezon kozben is, szoval akinek majd ilyen jellegu igenye van, irhat 😊

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Akik botor modon hittek nekem, csalodast kell okoznom; holnap indulunk, ebben a percben keszultem el mindennel, es mar nem szeretnek simmel veszodni, igy is az egesz delutanom rament. 😊 Eloljaroban annyit, hogy nem igerhetek mast, csak random eredmenyeket, erthetetlen modon 150 yardot elkapo UDFA-kat es harom yardot futo Lamar Jacksont!
dankodavid
Mi köszönjük a befektetett idődet és munkádat! 😊 A kiemelt részt sztem pedig tökéletes fedi egy szó: Madden. 😀
több mint 4 éve
Akik botor modon hittek nekem, csalodast kell okoznom; holnap indulunk, ebben a percben keszultem el mindennel, es mar nem szeretnek simmel veszodni, igy is az egesz delutanom rament. 😊 Eloljaroban annyit, hogy nem igerhetek mast, csak random eredmenyeket, erthetetlen modon 150 yardot elkapo UDFA-kat es harom yardot futo Lamar Jacksont!

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Valaki amúgy is írhatna PR-t így a szezon előtt 😀

Aki eltalálja a Super Bowl bajnokot azt meghívom egy sör-jager kombóra valahol Budapesten 😊
tenorx
Arizóna

@dankodavic, a vendégem vagy egy sörre Bp-n ha a Cards lesz a bajnok!
alatriste
Ezt nyilván Power Rankingra értettem, nem idetolt válaszokra 😀
több mint 4 éve
Brandon Brooks elszakította az ACL-jét... Sajnálom szegényt, top guard a ligában, de szerintem ennyi sérülés után jó döntés volt elengedni, még akkor is ha ehhez nagyon túlfizettem a helyére DeCastrot hogy biztos hozzámigazoljon.
Heisman Trophy
Ez csak az eredménye annak, hogy én igazoltam le.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 587 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Brandon Brooks elszakította az ACL-jét... Sajnálom szegényt, top guard a ligában, de szerintem ennyi sérülés után jó döntés volt elengedni, még akkor is ha ehhez nagyon túlfizettem a helyére DeCastrot hogy biztos hozzámigazoljon.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Aki eltalálja a Super Bowl bajnokot azt meghívom egy sör-jager kombóra valahol Budapesten 😊
tenorx
Arizóna

@dankodavic, a vendégem vagy egy sörre Bp-n ha a Cards lesz a bajnok!

Liverpool Fc
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647

tenorx
Rams 😊

több mint 4 éve
Kis helyzetjelentes azoknak, akik varjak a moka beindulasat, 34 koron vagyok tul (tehat minden csapatban 34 jatekos talalhato meg), ha lesz turelmem, holnap vagy kedden befejezek minden aprosagot, es kedd este vagy szerdan elindulunk. Aki szeretne meg semat allitgatni, kedd delelottig irhat 😊
dankodavid
Majd szezon előtt írsz egy Madden alapú PR-t? Gondolom írja a csapatok erősségét. Az is jó ha csak befotózod 😊
Rataxes
Nem terveztem es nem is biztos, hogy latom az overallt a match screenen kivul valahol, de ha megtalalom, akkor nyilvan csinalok 😊
48 kor van keszen, szerintem holnap elindulunk.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan

tenorx
Én nekiálltam, 12 csapatot dolgoztam fel, vasárnap előtt tuti nem végeznék vele, így elengedtem a témát 😕

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 4 éve

tenorx
Ádi lóg még egy irománnyal, csak mondom
ljambrik
Azt már elengedtem, a draft értékelőt 😕
több mint 4 éve

tenorx
Ádi lóg még egy irománnyal, csak mondom
több mint 4 éve

több mint 4 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Kis helyzetjelentes azoknak, akik varjak a moka beindulasat, 34 koron vagyok tul (tehat minden csapatban 34 jatekos talalhato meg), ha lesz turelmem, holnap vagy kedden befejezek minden aprosagot, es kedd este vagy szerdan elindulunk. Aki szeretne meg semat allitgatni, kedd delelottig irhat 😊
dankodavid
Majd szezon előtt írsz egy Madden alapú PR-t? Gondolom írja a csapatok erősségét. Az is jó ha csak befotózod 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes