NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
167
13
19:00
RedZone week 12
83
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
81
9
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
67
15
Washington Commanders - Dallas Cowboys
57
10
Chicago Bears - Minnesota Vikings
23
10
Houston Texans - Tennessee Titans
23
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
ljambrik
601
Nem idenre gondoltam, hanem a jövő szezonra.Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?Én amondó vagyok, idén már ne variáljunk. Gyakorlatilag egy komplett GM szezon lement már úgy, hogy mindenki abban a tudatban építette a csapatát, hogy 53+10 fő kell majd, valakinél már kvázi kész roster van; szerintem a GM szezon legvégén már nem érdemes megbolygatni az egészet.
gabokocka
vassadi
több mint 4 éve
Mondjuk ps bővítést már tavaly is javasoltam (más okból). 😊Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?Én amondó vagyok, idén már ne variáljunk. Gyakorlatilag egy komplett GM szezon lement már úgy, hogy mindenki abban a tudatban építette a csapatát, hogy 53+10 fő kell majd, valakinél már kvázi kész roster van; szerintem a GM szezon legvégén már nem érdemes megbolygatni az egészet.
gabokocka
vassadi
több mint 4 éve
Ok, az UDFA-k miatt kérdeztem, nyilván annyit hozok, amennyire szükségem lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?Én amondó vagyok, idén már ne variáljunk. Gyakorlatilag egy komplett GM szezon lement már úgy, hogy mindenki abban a tudatban építette a csapatát, hogy 53+10 fő kell majd, valakinél már kvázi kész roster van; szerintem a GM szezon legvégén már nem érdemes megbolygatni az egészet.
gabokocka
több mint 4 éve
Justin McCray, Zach Banner és Joey Hunt, mind rookie szerződéssel bármiért eladók. Semmi meglepi, valószínűleg a napokban waivelve lesznek.
több mint 4 éve
ljambrik
601
No pressure csak for my info, hogy a keretekkel kb mikor lesztek készen?
több mint 4 éve
ljambrik
601
Szerintem mind a keret mind a PS legyen ugyanakkora mint IRL a cap pedig nagyobb százalékkal nőjön mint IRL, hogy zárjuk az ollót.Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?Ha IRL nő a roster, akkor az a minimum, hogy nálunk is.
gabokocka
Nyilván a cap is a nagyobb rosterhez fog igazodni.
A PS már részletkérdés, hogy 10 vagy 14 a max.
Chargers LT
több mint 4 éve
Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?Ha IRL nő a roster, akkor az a minimum, hogy nálunk is.
gabokocka
Nyilván a cap is a nagyobb rosterhez fog igazodni.
A PS már részletkérdés, hogy 10 vagy 14 a max.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Most akkor mikortól lehet küldeni az udfa elsö körre a neveket?Még nem vagyok meg a sajátommal, estére talán meglesz és akkor onnantól. Fogok szólni.
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Most akkor mikortól lehet küldeni az udfa elsö körre a neveket?
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
A PS is nő, jövőre pedig 14 fo lesz, de a roster is.
több mint 4 éve
Még legalább 2 évig rookie szerződésen (hátsó körös, minimum fizus) lévő kezdő kaliber LB-t keresek. Cserébe tudom adni a hasonló kondíciókkal elérhető DT-t, Justin Jonest, illetve - indokolt esetben - egy jövő évi 5. körös picket. Bocs hogy ide szemetelek.
Szerkesztette: pgabtb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Új keki, pár ígéretes fiatal OL és egy No2 RB-vel hátsó körökérttöbb mint 4 éve
ljambrik
601
Ez felmerült tavaly is, és az lett a kozmegegyezes, hogy ennyi ideje itt a többségnek nincs, mert ez nagyon megbonyolitana. Ettől függetlenül ha újra lesz szavazás én támogatnám ezt hogy kozelitsuk a való élethez a dolgot. Apropó közelítés, idén mennyivel fog nőni a cap? Többel kéne növelni mint irl szerintem, hogy zárjuk az ollót irlhez képest. Inflaciohoz fog itt vezetni, nagyobbhoz mint irl de ez is közelebb vinne a valósághoz szvsz.Ah, ha így nézed igaz, valóban.Hozzáteszem, nem jó és reális a rendszer nálunk, a többi liga amennyire tudom már átállt erről.miért garantált a teljes szerződés nálunk? 10%, 20% vagy 30% garantált
Nálunk gyakorlatilag a teljes szerződés garantált, míg irl azért ez nagyon nem így van.
tenorx
Spigo
Én arra gondoltam, hogy reálisabbra át tudnánk térni ha behoznánk a signing bonust, garantált részt, nem garantált részt, csak persze ehhez át kellene gondolni a teljes FA-t meg biddinget.
tenorx
több mint 4 éve
Ah, ha így nézed igaz, valóban.Hozzáteszem, nem jó és reális a rendszer nálunk, a többi liga amennyire tudom már átállt erről.miért garantált a teljes szerződés nálunk? 10%, 20% vagy 30% garantált
Nálunk gyakorlatilag a teljes szerződés garantált, míg irl azért ez nagyon nem így van.
tenorx
Spigo
Én arra gondoltam, hogy reálisabbra át tudnánk térni ha behoznánk a signing bonust, garantált részt, nem garantált részt, csak persze ehhez át kellene gondolni a teljes FA-t meg biddinget.
több mint 4 éve
Hozzáteszem, nem jó és reális a rendszer nálunk, a többi liga amennyire tudom már átállt erről.miért garantált a teljes szerződés nálunk? 10%, 20% vagy 30% garantált
tenorx
több mint 4 éve
Hozzáteszem, nem jó és reális a rendszer nálunk, a többi liga amennyire tudom már átállt erről.Nálunk gyakorlatilag a teljes szerződés garantált, míg irl azért ez nagyon nem így van.
több mint 4 éve
Japp, meg ez kvázi a signing bonus, ami bent marad a capben. Develinnél is bent maradt a Patsnél IRL (jó, csak 200k)Ha nem járna érte bünti, akkor egy Brady a piacon 3év 150 milliókat kapna. (Nyilván kicsit túlzó). Egyszerűen nem lenne kockázat idősödő játékosokat igazolni, hisz ha visszavonul úgyse kapok annyi dm-et, ellenben amíg tolja addig király.Értem és van is benne logika...Mert a játékos a szerződés kötéskor kapott garantált pénzét már megkapta, ami eloszlik a cap-ben.Saints cut:Én tudom, hogy még új vagyok hülye kérdésekkel, de ha visszavonulás van, akkor miért kell büntit fizetni? Hisz nem arról van szó, hogy nem akarnád megtartani. Tehetni éppen nem tehetsz róla, hogy így alakult...
visszavonulás
James Develin 2.280.000, UFA
bünti: 456.000
összes bünti 2020-ra: 4.137.200
Előbb is kitalálhatta volna... 😕
Egon bá
Csvesz
Spigo
És nem a dafke vita miatt kérdezem, de tegyük el, hogy kötsz valakivel egy 5 éves 10M átlagfizus szerződést, és az első évében megsérül és visszavonul. Ott marad 40M 30%-a vagyis 12M dead money szerintem ez aránytalanul sok ahhoz képest, hogy a GM eleve szívott azzal egy nagyot, hogy a dédelgetett játékosa amiért ki tudja mit cserélt, visszavonult...
No mindegy csak gondolatkísérlet.
Csvesz
Persze van párszor olyan retire akire nem számít az ember mert még épp csak 30 vagy akár alatta. De egy nem túl régi példa pl Kuechly is, aki évek óta szenvedett a fejsérüléseivel. Nem volt kimondva, hogy 1-2 éven belül ő beleun ebbe, de valahol azért sejthető volt, hogy nála pl igen is van ilyesféle kockázat.
Az ilyen kockázatvállalásokkal együtt kell FA-zni meg resignelni. Én is újraigazoltam talán 2 éve TJ Lang-et, aki abban az offseasonban visszavonult. Kissé meglepett de azt nem állítom, hogy sose gondoltam volna.
alatriste
több mint 4 éve
Oké rendben, ez a logika érthetővé teszi. Meggyőztetek, köszönöm.Ha nem járna érte bünti, akkor egy Brady a piacon 3év 150 milliókat kapna. (Nyilván kicsit túlzó). Egyszerűen nem lenne kockázat idősödő játékosokat igazolni, hisz ha visszavonul úgyse kapok annyi dm-et, ellenben amíg tolja addig király.Értem és van is benne logika...Mert a játékos a szerződés kötéskor kapott garantált pénzét már megkapta, ami eloszlik a cap-ben.Saints cut:Én tudom, hogy még új vagyok hülye kérdésekkel, de ha visszavonulás van, akkor miért kell büntit fizetni? Hisz nem arról van szó, hogy nem akarnád megtartani. Tehetni éppen nem tehetsz róla, hogy így alakult...
visszavonulás
Egon bá
Csvesz
Spigo
És nem a dafke vita miatt kérdezem, de tegyük el, hogy kötsz valakivel egy 5 éves 10M átlagfizus szerződést, és az első évében megsérül és visszavonul. Ott marad 40M 30%-a vagyis 12M dead money szerintem ez aránytalanul sok ahhoz képest, hogy a GM eleve szívott azzal egy nagyot, hogy a dédelgetett játékosa amiért ki tudja mit cserélt, visszavonult...
Csvesz
Persze van párszor olyan retire akire nem számít az ember mert még épp csak 30 vagy akár alatta. De egy nem túl régi példa pl Kuechly is, aki évek óta szenvedett a fejsérüléseivel. Nem volt kimondva, hogy 1-2 éven belül ő beleun ebbe, de valahol azért sejthető volt, hogy nála pl igen is van ilyesféle kockázat.
Az ilyen kockázatvállalásokkal együtt kell FA-zni meg resignelni. Én is újraigazoltam talán 2 éve TJ Lang-et, aki abban az offseasonban visszavonult. Kissé meglepett de azt nem állítom, hogy sose gondoltam volna.
alatriste
több mint 4 éve
Ha nem járna érte bünti, akkor egy Brady a piacon 3év 150 milliókat kapna. (Nyilván kicsit túlzó). Egyszerűen nem lenne kockázat idősödő játékosokat igazolni, hisz ha visszavonul úgyse kapok annyi dm-et, ellenben amíg tolja addig király.Értem és van is benne logika...Mert a játékos a szerződés kötéskor kapott garantált pénzét már megkapta, ami eloszlik a cap-ben.Saints cut:Én tudom, hogy még új vagyok hülye kérdésekkel, de ha visszavonulás van, akkor miért kell büntit fizetni? Hisz nem arról van szó, hogy nem akarnád megtartani. Tehetni éppen nem tehetsz róla, hogy így alakult...
visszavonulás
Egon bá
Csvesz
Spigo
Csvesz
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Még két évig rookie szerződéssel eladó olcsón:Hali, engem érdekelne. Mit jelent az olcsón? 😊
Jerome Baker LB 1500000 1500000 UFA
Rataxes
több mint 4 éve
De ő még a ligában van, szemben Mr. "10 évre megoldja az LT posztot a csapatnál aki draftolja" Lukekal...Nem mintha Fisher egy telitalálat lett volna 😀Friss draft picket eltrade-elni? 🤔🤔Anno én elcseréltem az első draftom után kb 2 héttel az általam választott Eric Fishert Luke Joeckelre. Olyan jól jártam ezzel, mint a Jags IRL...
Paul43
iktriad
tenorx
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Nem mintha Fisher egy telitalálat lett volna 😀Friss draft picket eltrade-elni? 🤔🤔Anno én elcseréltem az első draftom után kb 2 héttel az általam választott Eric Fishert Luke Joeckelre. Olyan jól jártam ezzel, mint a Jags IRL...
Paul43
iktriad