NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?
gabokocka
Én amondó vagyok, idén már ne variáljunk. Gyakorlatilag egy komplett GM szezon lement már úgy, hogy mindenki abban a tudatban építette a csapatát, hogy 53+10 fő kell majd, valakinél már kvázi kész roster van; szerintem a GM szezon legvégén már nem érdemes megbolygatni az egészet.
vassadi
Nem idenre gondoltam, hanem a jövő szezonra.
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
gabokocka
Én amondó vagyok, idén már ne variáljunk. Gyakorlatilag egy komplett GM szezon lement már úgy, hogy mindenki abban a tudatban építette a csapatát, hogy 53+10 fő kell majd, valakinél már kvázi kész roster van; szerintem a GM szezon legvégén már nem érdemes megbolygatni az egészet.
vassadi
Mondjuk ps bővítést már tavaly is javasoltam (más okból). 😊

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 475 — Keep pounding
Ok, az UDFA-k miatt kérdeztem, nyilván annyit hozok, amennyire szükségem lesz.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
gabokocka
több mint 4 éve
DeSean Philadelphia Eagles 423 — Drunk Goose
Justin McCray, Zach Banner és Joey Hunt, mind rookie szerződéssel bármiért eladók. Semmi meglepi, valószínűleg a napokban waivelve lesznek.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
No pressure csak for my info, hogy a keretekkel kb mikor lesztek készen?
ljambrik
Mint amikor a Blizzard a játékaival: "When it's done." 😊 😊 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
No pressure csak for my info, hogy a keretekkel kb mikor lesztek készen?
több mint 4 éve
gabokocka
Ha IRL nő a roster, akkor az a minimum, hogy nálunk is.
Nyilván a cap is a nagyobb rosterhez fog igazodni.
A PS már részletkérdés, hogy 10 vagy 14 a max.
Chargers LT
Szerintem mind a keret mind a PS legyen ugyanakkora mint IRL a cap pedig nagyobb százalékkal nőjön mint IRL, hogy zárjuk az ollót.
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
gabokocka
Ha IRL nő a roster, akkor az a minimum, hogy nálunk is.
Nyilván a cap is a nagyobb rosterhez fog igazodni.
A PS már részletkérdés, hogy 10 vagy 14 a max.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 475 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Most akkor mikortól lehet küldeni az udfa elsö körre a neveket?
Paul43
Még nem vagyok meg a sajátommal, estére talán meglesz és akkor onnantól. Fogok szólni.
több mint 4 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
Most akkor mikortól lehet küldeni az udfa elsö körre a neveket?
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
A PS is nő, jövőre pedig 14 fo lesz, de a roster is.
több mint 4 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Még legalább 2 évig rookie szerződésen (hátsó körös, minimum fizus) lévő kezdő kaliber LB-t keresek. Cserébe tudom adni a hasonló kondíciókkal elérhető DT-t, Justin Jonest, illetve - indokolt esetben - egy jövő évi 5. körös picket. Bocs hogy ide szemetelek.

Szerkesztette: pgabtb

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
Új keki, pár ígéretes fiatal OL és egy No2 RB-vel hátsó körökért

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Keres-Kínál 2020 - Manager játék | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 4 éve
Hozzáteszem, nem jó és reális a rendszer nálunk, a többi liga amennyire tudom már átállt erről.
Nálunk gyakorlatilag a teljes szerződés garantált, míg irl azért ez nagyon nem így van.
tenorx
miért garantált a teljes szerződés nálunk? 10%, 20% vagy 30% garantált
Spigo
Ah, ha így nézed igaz, valóban.
Én arra gondoltam, hogy reálisabbra át tudnánk térni ha behoznánk a signing bonust, garantált részt, nem garantált részt, csak persze ehhez át kellene gondolni a teljes FA-t meg biddinget.
tenorx
Ez felmerült tavaly is, és az lett a kozmegegyezes, hogy ennyi ideje itt a többségnek nincs, mert ez nagyon megbonyolitana. Ettől függetlenül ha újra lesz szavazás én támogatnám ezt hogy kozelitsuk a való élethez a dolgot. Apropó közelítés, idén mennyivel fog nőni a cap? Többel kéne növelni mint irl szerintem, hogy zárjuk az ollót irlhez képest. Inflaciohoz fog itt vezetni, nagyobbhoz mint irl de ez is közelebb vinne a valósághoz szvsz.
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Hozzáteszem, nem jó és reális a rendszer nálunk, a többi liga amennyire tudom már átállt erről.
Nálunk gyakorlatilag a teljes szerződés garantált, míg irl azért ez nagyon nem így van.
tenorx
Spigo
Ah, ha így nézed igaz, valóban.
Én arra gondoltam, hogy reálisabbra át tudnánk térni ha behoznánk a signing bonust, garantált részt, nem garantált részt, csak persze ehhez át kellene gondolni a teljes FA-t meg biddinget.
több mint 4 éve
tenorx
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Saints cut:

visszavonulás
James Develin 2.280.000, UFA
bünti: 456.000
összes bünti 2020-ra: 4.137.200

Előbb is kitalálhatta volna... 😕
Egon bá
Én tudom, hogy még új vagyok hülye kérdésekkel, de ha visszavonulás van, akkor miért kell büntit fizetni? Hisz nem arról van szó, hogy nem akarnád megtartani. Tehetni éppen nem tehetsz róla, hogy így alakult...
Csvesz
Mert a játékos a szerződés kötéskor kapott garantált pénzét már megkapta, ami eloszlik a cap-ben.
Spigo
Értem és van is benne logika...
És nem a dafke vita miatt kérdezem, de tegyük el, hogy kötsz valakivel egy 5 éves 10M átlagfizus szerződést, és az első évében megsérül és visszavonul. Ott marad 40M 30%-a vagyis 12M dead money szerintem ez aránytalanul sok ahhoz képest, hogy a GM eleve szívott azzal egy nagyot, hogy a dédelgetett játékosa amiért ki tudja mit cserélt, visszavonult...
No mindegy csak gondolatkísérlet.
Csvesz
Ha nem járna érte bünti, akkor egy Brady a piacon 3év 150 milliókat kapna. (Nyilván kicsit túlzó). Egyszerűen nem lenne kockázat idősödő játékosokat igazolni, hisz ha visszavonul úgyse kapok annyi dm-et, ellenben amíg tolja addig király.

Persze van párszor olyan retire akire nem számít az ember mert még épp csak 30 vagy akár alatta. De egy nem túl régi példa pl Kuechly is, aki évek óta szenvedett a fejsérüléseivel. Nem volt kimondva, hogy 1-2 éven belül ő beleun ebbe, de valahol azért sejthető volt, hogy nála pl igen is van ilyesféle kockázat.
Az ilyen kockázatvállalásokkal együtt kell FA-zni meg resignelni. Én is újraigazoltam talán 2 éve TJ Lang-et, aki abban az offseasonban visszavonult. Kissé meglepett de azt nem állítom, hogy sose gondoltam volna.
alatriste
Japp, meg ez kvázi a signing bonus, ami bent marad a capben. Develinnél is bent maradt a Patsnél IRL (jó, csak 200k)
több mint 4 éve
Csvesz Denver Broncos 36 — Lions GM
Saints cut:

visszavonulás

Egon bá
Én tudom, hogy még új vagyok hülye kérdésekkel, de ha visszavonulás van, akkor miért kell büntit fizetni? Hisz nem arról van szó, hogy nem akarnád megtartani. Tehetni éppen nem tehetsz róla, hogy így alakult...
Csvesz
Mert a játékos a szerződés kötéskor kapott garantált pénzét már megkapta, ami eloszlik a cap-ben.
Spigo
És nem a dafke vita miatt kérdezem, de tegyük el, hogy kötsz valakivel egy 5 éves 10M átlagfizus szerződést, és az első évében megsérül és visszavonul. Ott marad 40M 30%-a vagyis 12M dead money szerintem ez aránytalanul sok ahhoz képest, hogy a GM eleve szívott azzal egy nagyot, hogy a dédelgetett játékosa amiért ki tudja mit cserélt, visszavonult...
Csvesz
Ha nem járna érte bünti, akkor egy Brady a piacon 3év 150 milliókat kapna. (Nyilván kicsit túlzó). Egyszerűen nem lenne kockázat idősödő játékosokat igazolni, hisz ha visszavonul úgyse kapok annyi dm-et, ellenben amíg tolja addig király.

Persze van párszor olyan retire akire nem számít az ember mert még épp csak 30 vagy akár alatta. De egy nem túl régi példa pl Kuechly is, aki évek óta szenvedett a fejsérüléseivel. Nem volt kimondva, hogy 1-2 éven belül ő beleun ebbe, de valahol azért sejthető volt, hogy nála pl igen is van ilyesféle kockázat.
Az ilyen kockázatvállalásokkal együtt kell FA-zni meg resignelni. Én is újraigazoltam talán 2 éve TJ Lang-et, aki abban az offseasonban visszavonult. Kissé meglepett de azt nem állítom, hogy sose gondoltam volna.
alatriste
Oké rendben, ez a logika érthetővé teszi. Meggyőztetek, köszönöm.
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Saints cut:

visszavonulás

Egon bá
Csvesz
Spigo
Csvesz

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Csvesz Denver Broncos 36 — Lions GM
Még két évig rookie szerződéssel eladó olcsón:
Jerome Baker LB 1500000 1500000 UFA
Rataxes
Hali, engem érdekelne. Mit jelent az olcsón? 😊
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Friss draft picket eltrade-elni? 🤔🤔
Paul43
Anno én elcseréltem az első draftom után kb 2 héttel az általam választott Eric Fishert Luke Joeckelre. Olyan jól jártam ezzel, mint a Jags IRL...
iktriad
Nem mintha Fisher egy telitalálat lett volna 😀
tenorx
De ő még a ligában van, szemben Mr. "10 évre megoldja az LT posztot a csapatnál aki draftolja" Lukekal...

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Friss draft picket eltrade-elni? 🤔🤔
Paul43
Anno én elcseréltem az első draftom után kb 2 héttel az általam választott Eric Fishert Luke Joeckelre. Olyan jól jártam ezzel, mint a Jags IRL...
iktriad
Nem mintha Fisher egy telitalálat lett volna 😀