NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
182
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
94
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
86
16
22:25
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Hagyjad empty nekem kész van, csak azt a tabot elfelejtettem bemasolni.
több mint 4 éve
Készít valaki listát az IRL elkelt, nálunk ki nem húzott játékosokról, vagy mindenkinek önszorgalomból kell kigyűjteni?folyamatban
Rataxes
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Készít valaki listát az IRL elkelt, nálunk ki nem húzott játékosokról, vagy mindenkinek önszorgalomból kell kigyűjteni?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Én mondtam, hogy Gordon nem az új Minshew! 😛Gordonnak nálam semmi köze Minshewhoz. Amikor láttam tetszett a játéka, 71,2%-os pontossággal dobott 5563 yardot és 48 TD-t. A 16 Int mondjuk elég sok, de a PFF big board-ján 82. volt, posztján a 7. és a 3. körre várták 😉 Eason viszont jó helyre került a Coltshoz projektjátékosként 😊
alatriste
Ami sokkal jobban aggaszt, hogy Josh Jones mitől csúszott több, mint egy kört, igaz Arizonában még jó helyen is lehet, illetve hogy Essang Bassey UDFA lett 😕
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Szokás szerint kérek pár napot, amíg kigondolom a saját UDFA listámat, utána lehet majd küldeni a liciteket. Szerda estig igyekszem elkészülni vele, a küldési határidő vasárnap este lesz az első körben (két kredites kör lesz idén is).
több mint 4 éve
12-ből 11 draftolt, a 7/1-es Javelin Guidry, CB lett UDFA, a Jetshez került. Nem lehetek elégedetlen.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Köszi szépen, ez nagy meló lehetett!Fixed, a végére kurvára meguntam a beírogatást, úgyhogy lehetnek benne hibák 😀Friss a táblázat.Brian Cole nem lett undrafted... 😀
54 játékosunk lett undrafted:
- 1 db a 3. körből
- 2 db a 4. körből
- 9 db az 5. körből
- 15 db a 6. körből
- 27 db a 7. körből
tenorx
Heisman Trophy
tenorx
több mint 4 éve
Én mondtam, hogy Gordon nem az új Minshew! 😛A harmadik körös pick az ki?Hunter Bryant, közben még 3 db negyedik körös maradt: Anthony Gordon, Kenny Willekes meg Quartney Davis ( 😕 )
gabokocka
tenorx
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Fixed, a végére kurvára meguntam a beírogatást, úgyhogy lehetnek benne hibák 😀Friss a táblázat.Brian Cole nem lett undrafted... 😀
- 1 db a 3. körből
- 2 db a 4. körből
- 9 db az 5. körből
- 15 db a 6. körből
- 27 db a 7. körből
tenorx
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Friss a táblázat.Brian Cole nem lett undrafted... 😀
- 1 db a 3. körből
- 2 db a 4. körből
- 9 db az 5. körből
- 15 db a 6. körből
- 27 db a 7. körből
tenorx
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Paul43
557
Hàla égnek. Azt hiszem így senkim nem lesz udfa irl.Na ebben a pillanatban kiment WillekesA harmadik körös pick az ki?Hunter Bryant, közben még 3 db negyedik körös maradt: Anthony Gordon, Kenny Willekes meg Quartney Davis ( 😕 )
gabokocka
tenorx
tenorx
több mint 4 éve
Na ebben a pillanatban kiment WillekesA harmadik körös pick az ki?Hunter Bryant, közben még 3 db negyedik körös maradt: Anthony Gordon, Kenny Willekes meg Quartney Davis ( 😕 )
gabokocka
tenorx
több mint 4 éve
A harmadik körös pick az ki?Hunter Bryant, közben még 3 db negyedik körös maradt: Anthony Gordon, Kenny Willekes meg Quartney Davis ( 😕 )
gabokocka
több mint 4 éve
A harmadik körös pick az ki?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Hatodik körKész az ötödik kör is, újabb update 😊Csináltam egy ilyet, látjátok a GM draft helyet meg az IRL draft helyet:Na, lement a negyedik kör, frissítettem a trackert, jelenleg így állunk:
docs.google.com/spreadsheets/d/1Ows7qj05YP5CpTf0LnCKj3qs_dRw2r8V2W3keG8gQA0/edit?usp=sharing
A ződ az, ami korábbi körben került IRL kiválasztva, a sárga ugyanott, a piros lejjebb.
tenorx
Nem ment még ki:
- 3 db 2. körös
- 7 db 3. körös
- 8 db 4. körös
Érdekes, hogy majdnem ugyanannyi 4. körösünk maradt még bent, amennyi 3. körös 😊 Itt már látszik, hogy kicsit összefolynak a dolgok.
Viszont, kiment már:
- 9 db 6. körös
- 6 db 7. körös
tenorx
Bent van még:
- 1 db 2. körös
- 4 db 3. körös
- 6 db 4. körös
Kiment már viszont:
- 15 db 6. körös
- 8 db 7. körös
Ezen kívül már van 10 db játékos, aki nálunk UDFA lett.
tenorx
Bent van még:
- 1 db 3. körös
- 5 db 4. körös
25 db UDFA-nál tartunk
több mint 4 éve
Nah a 7. körös Metellus is kiment a 6. körben álá Vikings 😎
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Paul43
557
Na akkor azokra lesz nagy pontzuhatag 😁Kész az ötödik kör is, újabb update 😊Csináltam egy ilyet, látjátok a GM draft helyet meg az IRL draft helyet:Na, lement a negyedik kör, frissítettem a trackert, jelenleg így állunk:
docs.google.com/spreadsheets/d/1Ows7qj05YP5CpTf0LnCKj3qs_dRw2r8V2W3keG8gQA0/edit?usp=sharing
A ződ az, ami korábbi körben került IRL kiválasztva, a sárga ugyanott, a piros lejjebb.
tenorx
Nem ment még ki:
- 3 db 2. körös
- 7 db 3. körös
- 8 db 4. körös
Érdekes, hogy majdnem ugyanannyi 4. körösünk maradt még bent, amennyi 3. körös 😊 Itt már látszik, hogy kicsit összefolynak a dolgok.
Viszont, kiment már:
- 9 db 6. körös
- 6 db 7. körös
tenorx
Bent van még:
- 1 db 2. körös
- 4 db 3. körös
- 6 db 4. körös
Kiment már viszont:
- 15 db 6. körös
- 8 db 7. körös
tenorx
több mint 4 éve
Kész az ötödik kör is, újabb update 😊Csináltam egy ilyet, látjátok a GM draft helyet meg az IRL draft helyet:Na, lement a negyedik kör, frissítettem a trackert, jelenleg így állunk:
tenorx
Nem ment még ki:
- 3 db 2. körös
- 7 db 3. körös
- 8 db 4. körös
Viszont, kiment már:
- 9 db 6. körös
- 6 db 7. körös
tenorx
Bent van még:
- 1 db 2. körös
- 4 db 3. körös
- 6 db 4. körös
Kiment már viszont:
- 15 db 6. körös
- 8 db 7. körös
több mint 4 éve
Pont amiatt, hogy a körök nem egyenletesen 32-esek egyik helyen se, ezért csak a két kört hasonlítom.Színezésnél majd vigyázz pls azzal, hogy nálunk más a körök hosszúsága mint IRL. Pl. nekem Leki Fotu reach lett, Vassadinak Amik Robertson pont helyen, miközben a különbség Robertsonnal nagyobb. Persze csak akkor ha indokolatlanul sokat szeretnel badzakodni ezzel.Csináltam egy ilyet, látjátok a GM draft helyet meg az IRL draft helyet:Na, lement a negyedik kör, frissítettem a trackert, jelenleg így állunk:
tenorx
Nem ment még ki:
- 3 db 2. körös
- 7 db 3. körös
- 8 db 4. körös
Viszont, kiment már:
- 9 db 6. körös
- 6 db 7. körös
tenorx
Így is tök jó, és köszi hogy megcsinaltad!
Csak azért írtam ha esetleg perfekcionista lennél 😜
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
Színezésnél majd vigyázz pls azzal, hogy nálunk más a körök hosszúsága mint IRL. Pl. nekem Leki Fotu reach lett, Vassadinak Amik Robertson pont helyen, miközben a különbség Robertsonnal nagyobb. Persze csak akkor ha indokolatlanul sokat szeretnel badzakodni ezzel.Csináltam egy ilyet, látjátok a GM draft helyet meg az IRL draft helyet:Na, lement a negyedik kör, frissítettem a trackert, jelenleg így állunk:
tenorx
Nem ment még ki:
- 3 db 2. körös
- 7 db 3. körös
- 8 db 4. körös
Viszont, kiment már:
- 9 db 6. körös
- 6 db 7. körös
tenorx
Így is tök jó, és köszi hogy megcsinaltad!
Csak azért írtam ha esetleg perfekcionista lennél 😜
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Nem javít.tru, bocsi, akkor 6M, azt tudod kétfelé osztani (továbbra is csak szerintem, majd Ádi javít 😀)Nincs 5 felett, pont 5, úgyhogy szerintem csak 20%.Hogy is van ez a cut bünti visszavonulás esetén? Staley 3*5000000=15000000*0,2=3000000-ba fáj. Az idei igazolás miatti dupla büntetés jár visszavonulás esetén?3*5M*0.3 az alap büntetés. a dupla büntetés idei igazolásként jár. a másfél milla feletti garantálttá váló összeg alól mentesülsz a visszavonulás miatt. tehát 9M a teljes büntetés, de mivel 3 éves szerződés, ezt el tudod két évre osztani.
Rataxes
szerintem 😊
kristof
Rataxes
kristof
több mint 4 éve
Csináltam egy ilyet, látjátok a GM draft helyet meg az IRL draft helyet:Na, lement a negyedik kör, frissítettem a trackert, jelenleg így állunk:
tenorx
Nem ment még ki:
- 3 db 2. körös
- 7 db 3. körös
- 8 db 4. körös
Viszont, kiment már:
- 9 db 6. körös
- 6 db 7. körös
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
tru, bocsi, akkor 6M, azt tudod kétfelé osztani (továbbra is csak szerintem, majd Ádi javít 😀)Nincs 5 felett, pont 5, úgyhogy szerintem csak 20%.Hogy is van ez a cut bünti visszavonulás esetén? Staley 3*5000000=15000000*0,2=3000000-ba fáj. Az idei igazolás miatti dupla büntetés jár visszavonulás esetén?3*5M*0.3 az alap büntetés. a dupla büntetés idei igazolásként jár. a másfél milla feletti garantálttá váló összeg alól mentesülsz a visszavonulás miatt. tehát 9M a teljes büntetés, de mivel 3 éves szerződés, ezt el tudod két évre osztani.
Rataxes
szerintem 😊
kristof
Rataxes
több mint 4 éve
Nincs 5 felett, pont 5, úgyhogy szerintem csak 20%.Hogy is van ez a cut bünti visszavonulás esetén? Staley 3*5000000=15000000*0,2=3000000-ba fáj. Az idei igazolás miatti dupla büntetés jár visszavonulás esetén?3*5M*0.3 az alap büntetés. a dupla büntetés idei igazolásként jár. a másfél milla feletti garantálttá váló összeg alól mentesülsz a visszavonulás miatt. tehát 9M a teljes büntetés, de mivel 3 éves szerződés, ezt el tudod két évre osztani.
Rataxes
szerintem 😊
kristof
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes