NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
4
4
2:20, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
A waiver sorrend aktuális?Majdnem. Ha jól látom a Ramsnek és a Broncosnak volt egy sikeres claimje azóta, hogy utoljára frissítettem.
kristóf17
Az adminisztrációval kicsit el vagyok maradva, és az IRL draft alatt se nagyon tudom majd folytatni, lehet jövő hét elején lesz csak legközelebb update.
több mint 4 éve
Jelentem alásan, most csináltam cap space-t, szívesen fogadok trade ajánlatokat ebben a témában 😊
HTTR
több mint 4 éve
A waiver sorrend aktuális?
több mint 4 éve
Végül lesz IRL draftkövető a GM draft discordon is?Hát figy, én fent leszek, igazából csak azért, hogy az örvendezést amit tolni fogok amikor Winfield Jr első körös lesz, azt ne a csevegőbe toljam a többieknek, ami obviously GM játék miatt van 😀
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Végül lesz IRL draftkövető a GM draft discordon is?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Sztem ő többet nem lép pályára.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Paul43
557
Azért a nem annyira sikerült jól understatement Brownnál azt nézve, hogy az Eagles kibaszta pár meccs után, a Cardinals meg rögtön idén 😀Igen ezen én is csodálkoztam, pedig teljesítményügyileg az Eaglesben jó volt.
tenorx
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Még Kevin King se kell a kutyának sem, aki pedig egy tök átlag cb egy millás fizuval és upside-dal. Az idei kilenc millás fizuigényét meg a mai napig se tudtam értelmezni😀Igen, kurva jó, hogy mindenki próbálja még elsózni a szarjait 😀Draft utáni frissített KeKi, front7 és DB játékosokkal 2022-es pickekért.Már most óriási a dulakodás a 4-5 milliós fizetésű csapat nélküli vagy rotációs játékosokért így az offseason végén.
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal-2020/2060760
Paul43
DeSean
Paul, tudjuk, hogy cut lesz 😀
tenorx
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Paul43
557
Fogadunk? Mit adsz ha szezon végéig maradnak? 😂Igen, kurva jó, hogy mindenki próbálja még elsózni a szarjait 😀Draft utáni frissített KeKi, front7 és DB játékosokkal 2022-es pickekért.Már most óriási a dulakodás a 4-5 milliós fizetésű csapat nélküli vagy rotációs játékosokért így az offseason végén.
Paul43
DeSean
tenorx
Sokakkal ellentétben én nem smokescreenelek 😉 Sambrailot meg Finneyt pl kivágtam. Őket meg tudom tartani, ha senkinek nem kellenek.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Lehet. Akkor beírom majd, de azért legyen benn a Szerződések topikban is.Ilyenkor vissza szoktuk adni a visszavonuláskori csapatának, akkori szerződés mínusz az egyszer már benyelt (jelen esetben ráadásul kétszeres) cut büntetés. Úgyhogy @adam8 választhat, hogy kell-e neki 2,112 M - 3,168 M - UFA szerződéssel, vagy eláll a játékjogától.Ha lehet még kivágni, 5 milla alatti játékosokat (vasárnapig lehet ugye?), akkor hadd jöjjön. 😀
vassadi
adam8
több mint 4 éve
Paul43
557
Én is làtom, ezért is tettem ki őket 😉 Bár az általam kínàltak közül ketten is beférhetnek kezdőnek valahova.Draft utáni frissített KeKi, front7 és DB játékosokkal 2022-es pickekért.Már most óriási a dulakodás a 4-5 milliós fizetésű csapat nélküli vagy rotációs játékosokért így az offseason végén.
Paul43
DeSean
Illetve ilyen alapon minek trade-elne bárki is egy olcsó, de kb semmire sem jó játékosért? Csak azért mert olcsó és befér a capbe max cutolja később? Én ennek nem igazán látom értelmét.
Miért ne próbálhatnám meg? Anderson 2018-ban majdnem 80-as PFF értékelést kapott, míg Brown 89-est. Tavaly nem voltak a legjobbak. Ezért is nem kérek érül mondjuk 2. napos pickeket, hanem 2002-es 3. naposokat pl.
De legyen neked igazad és ne akarja őket senki, de 2020-ban robbantanak megint egyet és akkor legalább majd 2. naposakat kaphatok értük 😂😂
több mint 4 éve
Igen, kurva jó, hogy mindenki próbálja még elsózni a szarjait 😀Draft utáni frissített KeKi, front7 és DB játékosokkal 2022-es pickekért.Már most óriási a dulakodás a 4-5 milliós fizetésű csapat nélküli vagy rotációs játékosokért így az offseason végén.
Paul43
DeSean
több mint 4 éve
Draft utáni frissített KeKi, front7 és DB játékosokkal 2022-es pickekért.Már most óriási a dulakodás a 4-5 milliós fizetésű csapat nélküli vagy rotációs játékosokért így az offseason végén.
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Draft utáni frissített KeKi, front7 és DB játékosokkal 2022-es pickekért.több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Ilyenkor vissza szoktuk adni a visszavonuláskori csapatának, akkori szerződés mínusz az egyszer már benyelt (jelen esetben ráadásul kétszeres) cut büntetés. Úgyhogy @adam8 választhat, hogy kell-e neki 2,112 M - 3,168 M - UFA szerződéssel, vagy eláll a játékjogától.Ha lehet még kivágni, 5 milla alatti játékosokat (vasárnapig lehet ugye?), akkor hadd jöjjön. 😀
vassadi
Szerkesztette: hétszilvafás adam8
több mint 4 éve
Paul43
557
Ilyen esetben visszaadnám a büntit is a tulajnak. Aztán ha akarja megprobálhatja eltrade-elni valahova.Nem ahhoz a csapathoz kéne kerüljön akinél volt visszavonulásakor?Szerintem is. Ha akarja.
alatriste
Érted ha már cutolta, benyelte a buntit, majd most helye sincs rá sokra nem megy vele.
tenorx
több mint 4 éve
Attól függ rosteren volt-e, illetve igényt tart-e rá a tulaj
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Nem ahhoz a csapathoz kéne kerüljön akinél volt visszavonulásakor?Szerintem is. Ha akarja.
alatriste
Érted ha már cutolta, benyelte a buntit, majd most helye sincs rá sokra nem megy vele.
több mint 4 éve
Paul43
557
Nem ahhoz a csapathoz kéne kerüljön akinél volt visszavonulásakor?Egyetértek
alatriste
több mint 4 éve
Nem ahhoz a csapathoz kéne kerüljön akinél volt visszavonulásakor?
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Itt valaki behúzza Gronkot, vagy már van valamelyik rosteren?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
A The Athletic összeszedte és konszolidált 54 big boardot. Mellé raktam a tegnapi draftot. A DIFF alatt meg lehet nézni, hogy ki-hol draftolt a konszolidált big boardhoz képest. A negatív szám azt jelenti, hogy a big boardhoz képest mennyivel később választott (mondhatjuk stealnek), míg a pozitív szám azt jelzi, hogy mennyivel előbb, mint a big boardon.Nálam pont 0 a 6 pick összdifije 😊 😊 😊
docs.google.com/spreadsheets/d/1pVXhMbmRui_x8lsAUbAmRbl6sGuugrZQqa-BMN78vJE/edit?usp=sharing
Nyílván ez semmit sem jelent, csak jó móka 😀
Spigo
Mínuszosok:
Hamler -22
Simpson -4
Robinson -17
Pluszosok:
Murray +5
Uche +18
Heck +20