NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
40
6
2:20, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
7/18 Trishton Jackson, WR, SyracuseKellett a QB Laci. Big Ben 1 éves projekt, Darnoldot pedig Gase szépen elrontja lassan. Lépni kellett! 😀
Ezt a picket tartogattam volna a Hawaii-i üdvöskémnek, erre megint beleköp a levesbe a Cardinals. Így nem jött Cole McDonald, jött viszont egy elkapó az ACC-ből. "C"
Klaci79
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Igen, nem is emlékszem olyan draftra, hogy ne lett volna autopick, ment a like mindenkinek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Egy apró odaszúrással megjegyezném, hogy "Spigo embereinek" is hála, idén nem volt autopick.nehéz megérteni azt a hszt
Köszi mindenkinek az élményt!
Már várom az udfa kukázást!
ljambrik
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Buffalo Bills 2020 (túl korai) draftértékelő:Azért 14 pickből egy "C" 😀
Nos, egy erős TL;DR-el kezdek az elején: magamnak C-t adok erre a draftra.
Összességében csalódás a draft számomra.
tenorx
több mint 4 éve
Egy apró odaszúrással megjegyezném, hogy "Spigo embereinek" is hála, idén nem volt autopick.Abszolút 😊
Köszi mindenkinek az élményt!
ljambrik
Spigo embereinek külön köszönet 😊
Egyébként azon gondolkoztam, hogy draftot nem akartok discordon követni ha már van szerverünk? Nekem őszintén kényelmesebb, mint a fórum, illetve lehet nyugodtan a GM játékot belekeverni anélkül, hogy bárkit idegesíteni 😊
több mint 4 éve
Köszi a draftot mindenkinek, és hogy nem kellett felmennem Ruggs-ért 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ljambrik
601
Egy apró odaszúrással megjegyezném, hogy "Spigo embereinek" is hála, idén nem volt autopick. Köszi mindenkinek az élményt!
több mint 4 éve
Tenorx több (és jobb) FCS prospectet vitte el, mint én. Újabb jel, hogy itt a világvége. 😊 Viccet félretéve Chinn lehet akkora nagy steal safetyként, mint pár éve Leonard volt LB-ben. Trautmanról nem tudom eldönteni, hogy azért van ennyire elől a boardokon, mert nagyon rossz a TE class idén, vagy amúgy alapból is jó játékos. Azt azért nem hiszem, hogy ő az új Goedert.
És bár a Liberty már nem FCS, Antonio Gandy-Goldent nagyon sok draftnyik imádja.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Mindenkinek köszönet a részvételért és azért, hogy nem tradelt fel 1/2-re Tuáért, Igornak pedig külön is a tracker vezetéséért. IRL draft után jövök majd a csoportonkénti draft értékelőkkel, egyesével fogom őket közzétenni, nem tudom milyen időközönként és milyen részletességgel, mert az IRL draftról is tervezek írni egy hosszabb értékelőt, de majd szépen apránként meglesz.
több mint 4 éve
braxa88
12 534
2/1ről lejjebb mennék
több mint 4 éve
Increay
16
Whitney Mercilus vihető, ha valakit esetleg érdekel 😊 DC-n es itt is írhattok😊
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Laci remélem 1/6on nem viszed ki előlem Burrow-t 😎😁Leszarom Burrow-t, úgy hangzik a neve, mint egy vattacsík amit a fülbe dugnak!
Chargers LT
Cole McDonald viszont megérdemli, hogy 1/6 legyen!
Tényleg Carr nem kell esetleg valakinek? Nekem Hawaii QB kell 😉😂
több mint 4 éve
Laci remélem 1/6on nem viszed ki előlem Burrow-t 😎😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
ljambrik
601
Ha valaki esetleg a 4. körbe szeretne feljonni, annak a 4/21, illetve a 4/28 eladó két 5. körért. Ha úgy jön ki a matek akkor van az egyik fenti mellé egy 6/22 és/vagy egy 6/28-am.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Remélem azzal mindenki tisztában van, hogy ezeket az esetleges tradeket még a draft előtt kell nyélbe ütni, mert közben már csak az éppen soron következő 1/2/3. körös picket érintő cserét lehet kötni. (Vagy a draft után, de akkor már nyilván csak jövő évi hátsó körért.)Illetve arra mindenki figyeljen, hogy melyik pick hányszor cserélhető még, nehogy emiatt fusson gallyra egy potenciális trade.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Nálam pedig Dorian Odaniel vihető egy hatodik körösért.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
RB Wayne Gallman vagy DT Jaleel Johnson hátsó körös pickert vihetoek több mint 4 éve
Klaci79
22 221
2. kör végébe mennék 3+4. körös ajánlattal, ha esetleg valakinek kell még egy plusz pick
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Basszus srácok nálunk beütött a gebasz. Na nem azért, mert elkaptuk ezt a szarságot hála Istennek, de a főnökség rendkívüli melót kért. Szóval nagy valószínűséggel nem érek ide a draftra. Valaki tud segíteni esetleg nekem? Előre is nagyon köszönöm!Szívesen.
Gergőke
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Basszus srácok nálunk beütött a gebasz. Na nem azért, mert elkaptuk ezt a szarságot hála Istennek, de a főnökség rendkívüli melót kért. Szóval nagy valószínűséggel nem érek ide a draftra. Valaki tud segíteni esetleg nekem? Előre is nagyon köszönöm!
" class="embed">
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
a Vikings kekiről jut eszembe, tavaly ugye nem volt Vikings GM a drafton, így a big board +32. helyén lévő játékost draftoltuk neki minden picknél. ezt idén annyival módosítanám, hogy ha lesz ilyen (reméljük nem) akkor csak egy fél kör büntetést kapjon a csapat, úgyis új GM-et kell kinevezni, ne induljon olyan nagy hátránnyal.