NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
számomra meglepő, hogy vannak itt többen (legalább négyen) is, akik szívesen felvállalják a nőverő, többszörösen visszaeső bűnözőt, és a vele járó rizikót... smh. persze én új vagyok, nem kell értenem...Nah, Lostprophetset is szoktam néha hallgatni. 😀
habakukk
több mint 4 éve
Azt max akkor, ha ingyen adsz egy picket, egyetlen darab sincs idénre 😊A draft tracker vezetésére akad önkéntes?Csinálom én szívesen... kell egy trade somossa, as usual, de most nagyratörő terveim úgysincsenek.
vassadi
Igor
több mint 4 éve
Ugyanaz szerintem, minek? 😀Ugyanaz a chat lesz vagy csinálsz újat?Oké, köszi.A draft tracker vezetésére akad önkéntes?Csinálom én szívesen... kell egy trade somossa, as usual, de most nagyratörő terveim úgysincsenek.
vassadi
Igor
Amúgy a Discord szerintem elég jól bevált tavaly, idén is maradunk ennél a megoldásnál, mindenki ellenőrizze időben a regisztrációját.
vassadi
Paul43
Itt egy nem lejáró link: discord.gg/wgWvCaT
Illetve valamiért azt hittem, hogy én csináltam a channelt, de akkor ez egy másik. Ádi, szerintem csinálj egy új channelt a 2020-asnak, és akkor nem lesz zavaró a többi.
Esetleg lehet egy külön channel a pickek beírására, meg egy a trash-re, ami így lehet kevésbé lesz zavaró.
több mint 4 éve
Paul43
557
Ugyanaz a chat lesz vagy csinálsz újat?Oké, köszi.A draft tracker vezetésére akad önkéntes?Csinálom én szívesen... kell egy trade somossa, as usual, de most nagyratörő terveim úgysincsenek.
vassadi
Igor
Amúgy a Discord szerintem elég jól bevált tavaly, idén is maradunk ennél a megoldásnál, mindenki ellenőrizze időben a regisztrációját.
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Oké, köszi.A draft tracker vezetésére akad önkéntes?Csinálom én szívesen... kell egy trade somossa, as usual, de most nagyratörő terveim úgysincsenek.
vassadi
Igor
több mint 4 éve
A draft tracker vezetésére akad önkéntes?Csinálom én szívesen... kell egy trade somossa, as usual, de most nagyratörő terveim úgysincsenek.
vassadi
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Köszi Emptynek is a mockot, mostmár nem árulom el, mennyire járt közel a valósághoz.De... Akkor sem húzok QBt! 😁
Lehet az 2.kör is.
Senki nem szereti Fitzmagicet 🙄
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
vassadi
15 617
A draft tracker vezetésére akad önkéntes?
több mint 4 éve
Paul43
557
számomra meglepő, hogy vannak itt többen (legalább négyen) is, akik szívesen felvállalják a nőverő, többszörösen visszaeső bűnözőt, és a vele járó rizikót... smh. persze én új vagyok, nem kell értenem...Mindannyiunknak tetszik a határozott fellépés 😂😂
habakukk
Viccet félretéve fogalmam sem volt, hogy ezért kapott bant. De mivel ez egy játék, nem vinném annyira messze a dolgokat, hogy a csapatokba le sem igazolnám. Live persze más kérdés lenne.
több mint 4 éve
számomra meglepő, hogy vannak itt többen (legalább négyen) is, akik szívesen felvállalják a nőverő, többszörösen visszaeső bűnözőt, és a vele járó rizikót... smh. persze én új vagyok, nem kell értenem...
HTTR
több mint 4 éve
Remek mock lett empty! Köszi.
több mint 4 éve
braxa88
12 534
jó ez a két körös mock, és ezzel is látható hogy a 2/1-re kiért lehetne feljönni, kb kik lehetnek elérhetőek. Ha van ajánlat jöhet PMben, akár draftnapi trade is érdekel.
több mint 4 éve
Paul43
557
Látom a CB helyzet nálam sokakat megihletett 😁Amúgy tényleg a két körös mock új színt hozott. Köszi érte.
több mint 4 éve
ljambrik
601
Köszi a mock-ot! Külön köszi, hogy két körös lett!
több mint 4 éve
Minden ilyen mock-nál azon gondolkodom, hogy vajon ki fog végül bemenni vassadi elé Tuáért... 😊
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Közben elkezdtem a jövő évi kompenzációs pickek beosztásához szükséges adminisztrációt is, itt meg lehet nézni a jelenlegi állapotot:Minden eddigi FA-igazolás adminisztrálva itt is.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1b9V6gFj6FJp85aH84YrPUbG7fDxknvRyPLHf_TGdw1I/edit?usp=sharing
A két korlátozott FA-kör résztvevőivel, illetve a nyílt liciten elkeltek közül a QB-RB-FB-WR poszton játszókkal vagyok meg eddig. Nagy horderejű igazolások már nyilván nem lesznek, úgyhogy ha ennek a végére érek, már elég jó képet kaphat mindenki arról, hogy mire számíthat jövőre komp. pick ügyben.
vassadi
több mint 4 éve
Te nyilván jobban ismered, bár szerintem idén az új washingtoni D ellen egyetlen fili futónek sem terem sok babér 😉kínálom a nagy perspektívával és nagyformátumú apukával (Evander Holyfield világbajnok nehézsúlyú boxoló!) rendelkező futót, a filadelfiai:Eltévesztetted, a cut topicban a helye 😊
Elijah Holyfield RB 1,080,000 1,080,000 1,080,000 UFA
mivel eddig nem sokat tett le az asztalra, adok mellé egy 2021/7-es picket is a jobb szájíz kedvéért
habakukk
Rataxes
Szerkesztette: habakukk
HTTR
több mint 4 éve
kínálom a nagy perspektívával és nagyformátumú apukával (Evander Holyfield világbajnok nehézsúlyú boxoló!) rendelkező futót, a filadelfiai:Eltévesztetted, a cut topicban a helye 😊
Elijah Holyfield RB 1,080,000 1,080,000 1,080,000 UFA
mivel eddig nem sokat tett le az asztalra, adok mellé egy 2021/7-es picket is a jobb szájíz kedvéért
habakukk
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Így már elég a 2. körtől kezdeni a draftot...az elsőt leírtam hogy lesz 😀Köszi a remek mockot!
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Semmi ilyen gondolat. Csak magyarázom a bizonyítványomat 😊 Nyilván ha tudnám ki kell, arra is indulhatnék, de én csak a sajátomat tudom..a többire max ráérzek 😊Nézd én csak örülök, ha ezt így látod, csak meglepett. Abszolut nem bántónak szántam, csak elcsodálkoztam hirtelen.Én inkább örülnék a helyedben....mivel ez azt bizonyítja, hogy a WR mellett nincs igazi hiányposzt, inkább csak a minőség az, amin javítani lehetne. Amukamara szerintem már nem ér ennyit, míg Desir is egyre kevésbé kezdő kaliber...viszont elég jó CB-ket lehet találni...de természetesen ha nem mock lenne én lehet két jó WR-t hoznék és hagynám a CB sor mélyítését.Így már elég a 2. körtől kezdeni a draftot...az elsőt leírtam hogy lesz 😀Köszi a mockot. Bár megvallom meglepett nem kicsit, hogy ennyire a CB posztot írtad hozzám.
Klaci79
Paul43
Klaci79
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Nézd én csak örülök, ha ezt így látod, csak meglepett. Abszolut nem bántónak szántam, csak elcsodálkoztam hirtelen.Én inkább örülnék a helyedben....mivel ez azt bizonyítja, hogy a WR mellett nincs igazi hiányposzt, inkább csak a minőség az, amin javítani lehetne. Amukamara szerintem már nem ér ennyit, míg Desir is egyre kevésbé kezdő kaliber...viszont elég jó CB-ket lehet találni...de természetesen ha nem mock lenne én lehet két jó WR-t hoznék és hagynám a CB sor mélyítését.Így már elég a 2. körtől kezdeni a draftot...az elsőt leírtam hogy lesz 😀Köszi a mockot. Bár megvallom meglepett nem kicsit, hogy ennyire a CB posztot írtad hozzám.
Klaci79
Paul43
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Én inkább örülnék a helyedben....mivel ez azt bizonyítja, hogy a WR mellett nincs igazi hiányposzt, inkább csak a minőség az, amin javítani lehetne. Amukamara szerintem már nem ér ennyit, míg Desir is egyre kevésbé kezdő kaliber...viszont elég jó CB-ket lehet találni...de természetesen ha nem mock lenne én lehet két jó WR-t hoznék és hagynám a CB sor mélyítését.Így már elég a 2. körtől kezdeni a draftot...az elsőt leírtam hogy lesz 😀Köszi a mockot. Bár megvallom meglepett nem kicsit, hogy ennyire a CB posztot írtad hozzám.
Klaci79
Paul43
több mint 4 éve
Nagyon adom, hogy mennyi mock készül 😀 Ez is jó lett, vinnék ezek közül mindenkit.
több mint 4 éve
Paul43
557
Így már elég a 2. körtől kezdeni a draftot...az elsőt leírtam hogy lesz 😀Köszi a mockot. Bár megvallom meglepett nem kicsit, hogy ennyire a CB posztot írtad hozzám.
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Egy biztos...ha Joshua bent lesz, nem jársz rosszul vele...nagyon erős az OT class...úgyhogy érdemes kukázni aki nem játszik, vagy kivárni vele esetleg, de már megágyazni az újnak.Így már elég a 2. körtől kezdeni a draftot...az elsőt leírtam hogy lesz 😀1/20 New Orleans Saints (PIT) Joshua Jones, OT, Houston
Klaci79
Matt Kalil még a ligában van? Szóljon valaki ha rosszul tudom, de én már rég láttam. Jones remekül illik ide és nem vagyok abban sem biztos, hogy “csak” ötödik OT-ként megy ki IRL.
Others Considered: Yetur Gross-Matos, EDGE, Penn State
Köszönöm a munkádat! Kalil sérült, de a pontos egészségi állapotáról nincs infóm, az biztos, hogy nem vonult még vissza. Kap tőlem még egy évet és utána cut, ha nem játszik.
BPA lesz nálam, ami lehet WR, OT, CB, LB attól függően, hogy ki marad még bent 20.-ra 😉
Egon bá
És köszi 😊