NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Ha valaki hátsó körös pickektől szabadulna, kisebb-nagyobb upside-dal bíró, fiatal, vetmines játékosokkal tele a rosterem, lehet keresni ilyen jellegű tradekkel kapcsolatban.
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én legalább az első körben tudom kit fogok húzni.
Heisman Trophy
Bocs, őt én húzom :/
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 613 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Én legalább az első körben tudom kit fogok húzni. Ugyanitt 1/14-ről letradelek ha valaki odaig szeretne feljönni 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
Am én is kurvára várom már.
Egy kis spoiler: ha Burrow lecsúszik 1/12re behúzom ott.
tenorx
Én is ugyanezt gondoltam 1/21-re 😁 Max majd marad Tua.
több mint 4 éve
Am én is kurvára várom már.
Egy kis spoiler: ha Burrow lecsúszik 1/12re behúzom ott.
több mint 4 éve
Egyébként ha ennyire ellenzed Ádi nekem hótmindegy, csak talán kevésbé lenne káosz.
Működni fog vele meg nélküle is, nagyon nagy feneket kerítünk most ennek 😀
tenorx
Nem ellenzem ennyire, csak nem értem, miért jó az, hogy megvariálunk egy megszokott és működő rendszert (mert azt nem lehet mondani, hogy káosz van és nem működik normálisan), amikor a változtatás igazából egyvalakit érintene érdemben, neki meg mindegy. De legyen, ahogy a többség akarja.

Meg különben is, legalább történik valami. Gondolj @Paul43-ra, szegény csak ül és várja a draftot...
vassadi
Köszi, hogy gondoltám rám. Bizony már véresre ültem a seggem és gyomorbajos lettem a várakozási stressztől 😂😂
több mint 4 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
Egyébként ha ennyire ellenzed Ádi nekem hótmindegy, csak talán kevésbé lenne káosz.
tenorx
Nem ellenzem ennyire, csak nem értem, miért jó az, hogy megvariálunk egy megszokott és működő rendszert (mert azt nem lehet mondani, hogy káosz van és nem működik normálisan), amikor a változtatás igazából egyvalakit érintene érdemben, neki meg mindegy. De legyen, ahogy a többség akarja.

Meg különben is, legalább történik valami. Gondolj @Paul43-ra, szegény csak ül és várja a draftot...
vassadi
Amúgy ha jól látom, jelenleg 8-8 a doodle állása 😂🤣😂, úgyhogy a franc tudja mit akar a többség.

Szerkesztette: ljambrik
több mint 4 éve
tenorx

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
tenorx
Hiányoltam is a doodle-ön a "leszarom" válaszlehetőséget 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
több mint 4 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Tracker vezetés szempontjából annyira nem releváns a kérdéskör, mert sokkal egyszerűbb ha nem a channelből copy+pastelődik, hanem a big boardról cut-pastelődik a dolog, így a bbről egy csapással el is tűnik a már kihúzott játékos.
Ez szinte minden évben téma a draft elején, hogy a big boardot érintetlenül hagyja az aktuális adminisztráló, ami viszont így kb. követhetetlen lenne.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Esetleg lehet egy külön channel a pickek beírására, meg egy a trash-re, ami így lehet kevésbé lesz zavaró.
tenorx
Ez már korábban is fel lett vetve, de erre akkor is azt mondtam, hogy örülök, ha egy helyre normálisan odafigyel mindenki, és nincs az, hogy valakire azért várunk, mert a nagy trashelésbe belefeledkezve nem veszi észre, hogy közben a másikban már picket kellene beírnia. Úgyhogy maradunk a bevált módszernél.
vassadi
Hát azért ez megoldható, pl. a trash channelre menne az, hogy ki következik (mint ahogy most is, mert egy channel van).
Cserébe a másik channelen tiszta lenne a draft tracker, csak copyzni kellene az egészet.
tenorx
Nagyon is jó ötletnek tartom a dolgot. Lehet ittasak lesznek páran, de két channel között ugrálni könnyebb adminisztratív szempontból is és átláthatósági szempontból is. Az, hogy valaki nem tudja, hogy Ő jön, mindig előfordul, pedig egy csatornán toltuk eddig.
kristóf17
Átláthatósági szempontból szerintem tökéletesen mindegy, hogy egy külön channelen vagy egy Google doc-ban látod kigyűjtve a pickeket. Hogy adminisztratív szempontból könnyebb-e, azt meg arra bíznám, aki az adminisztrációt csinálja, úgyhogy szerintem döntse el @Igor, hogy melyik módszer legyen, melyik fekszik neki jobban.
vassadi
Két channelt megnyitni nem kell félnetek jó lesz én nem ellenzem. 😊

-> nekem igazából mindegy a dolog... copy-paste nem egy nehéz műfaj, amit szeretné a tömeg.
Igor
Oké, akkor lehet szavazni. 😊
https://doodle.com/poll/nms2pnzu5c9rzuui

Határidő péntek este.
több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 367 — No 1 Zhang Yufei fan
Esetleg lehet egy külön channel a pickek beírására, meg egy a trash-re, ami így lehet kevésbé lesz zavaró.
tenorx
Ez már korábban is fel lett vetve, de erre akkor is azt mondtam, hogy örülök, ha egy helyre normálisan odafigyel mindenki, és nincs az, hogy valakire azért várunk, mert a nagy trashelésbe belefeledkezve nem veszi észre, hogy közben a másikban már picket kellene beírnia. Úgyhogy maradunk a bevált módszernél.
vassadi
Hát azért ez megoldható, pl. a trash channelre menne az, hogy ki következik (mint ahogy most is, mert egy channel van).
Cserébe a másik channelen tiszta lenne a draft tracker, csak copyzni kellene az egészet.
tenorx
Nagyon is jó ötletnek tartom a dolgot. Lehet ittasak lesznek páran, de két channel között ugrálni könnyebb adminisztratív szempontból is és átláthatósági szempontból is. Az, hogy valaki nem tudja, hogy Ő jön, mindig előfordul, pedig egy csatornán toltuk eddig.
kristóf17
Átláthatósági szempontból szerintem tökéletesen mindegy, hogy egy külön channelen vagy egy Google doc-ban látod kigyűjtve a pickeket. Hogy adminisztratív szempontból könnyebb-e, azt meg arra bíznám, aki az adminisztrációt csinálja, úgyhogy szerintem döntse el @Igor, hogy melyik módszer legyen, melyik fekszik neki jobban.
vassadi
Két channelt megnyitni nem kell félnetek jó lesz én nem ellenzem. 😊

-> nekem igazából mindegy a dolog... copy-paste nem egy nehéz műfaj, amit szeretné a tömeg.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
tenorx
vassadi
tenorx
kristóf17
több mint 4 éve
Yess már csak párat kell aludni és jövő hétvégén draft 🎉🎉
több mint 4 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
tenorx
vassadi
tenorx

Szerkesztette: kristóf17
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
Minden ilyen mock-nál azon gondolkodom, hogy vajon ki fog végül bemenni vassadi elé Tuáért... 😊
somoskovig
Oh, ezt csak most látom... Most igazoltam le a Raiders leendő kezdő QB-ját három évre fillérekért, minek mellé még Tua is?
vassadi
Mellé semmiképpen nem kell, esetleg elé vagy helyette. 😊

több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Minden ilyen mock-nál azon gondolkodom, hogy vajon ki fog végül bemenni vassadi elé Tuáért... 😊
somoskovig
Oh, ezt csak most látom... Most igazoltam le a Raiders leendő kezdő QB-ját három évre fillérekért, minek mellé még Tua is?
vassadi
Mondjuk e logika menten Foles tulajdonosa is mondhatna ugyanezt, az evek szamat leszamitva 😊

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
somoskovig
több mint 4 éve
Ez most tökéletesen mutatja miért van a legtöbb multi/vállalkozás 10 évvel ezelőtti rendszereken, már end of life cuccokon, amiken support sincs, mert jóazúgyahogyvan 😀😀
tenorx
Szerintem nem a fosás az oka, inkább sajnálják a pénzt a fejlesztésre 😊 Amúgy meg vsz. azért erős a párhuzam, az 1 helyett 2 channeles draft azért nem olyan nagy horderejű előrelépés, mint egy új vállalatirányítási rendszer bevezetése 😊

Szerkesztette: pgabtb

Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Ez most tökéletesen mutatja miért van a legtöbb multi/vállalkozás 10 évvel ezelőtti rendszereken, már end of life cuccokon, amiken support sincs, mert jóazúgyahogyvan 😀😀

Egyik volt ügyfelem 15 éves szervereken volt, amikhez ha hozzányúltál szétfosták magukat, és ha vmi alkatrész eltört benne, akkor ebayről próbáltak hozzá venni dolgokat 😀
több mint 4 éve
Szerintem legyen külön channel az összes létező trade párosításra, azaz az összes csapatnak legyen minden más csapattal külön channel, az 32!, azaz négyszázhetvenkilencmillió-egyezer-hatszáz channel. Minden egyes channelben csak az adott két GM, meg vassadi legyen benne, és a commish minden szobát monitorozzon, és vétózzon, ha esetleg egyenlőtlen üzletkötés várható.
Jajj, bocs, ezt elmatekoztam... Itt nem faktorálni kell. Akkor az csak 528 szoba 😀

Szerkesztette: pgabtb

Ex-Rataxes
több mint 4 éve
tenorx
vassadi
több mint 4 éve
tenorx
több mint 4 éve
Egon bá New England Patriots 1 139 — Saints GM
@empty taxi

Köszönöm a kétkörös mockot, élveztem!

1 20 New Orleans Saints (PIT) Javon Kinlaw, DI (South Carolina)
Jéghideg

2 14 New Orleans Saints (CHI via CLE) Cesar Ruiz, C (Michigan)
Langyos

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!