NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Ha valaki hátsó körös pickektől szabadulna, kisebb-nagyobb upside-dal bíró, fiatal, vetmines játékosokkal tele a rosterem, lehet keresni ilyen jellegű tradekkel kapcsolatban.
több mint 4 éve
Én legalább az első körben tudom kit fogok húzni.Bocs, őt én húzom :/
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Én legalább az első körben tudom kit fogok húzni. Ugyanitt 1/14-ről letradelek ha valaki odaig szeretne feljönni 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Paul43
557
Am én is kurvára várom már.Én is ugyanezt gondoltam 1/21-re 😁 Max majd marad Tua.
Egy kis spoiler: ha Burrow lecsúszik 1/12re behúzom ott.
tenorx
több mint 4 éve
Am én is kurvára várom már.Egy kis spoiler: ha Burrow lecsúszik 1/12re behúzom ott.
több mint 4 éve
Paul43
557
Köszi, hogy gondoltám rám. Bizony már véresre ültem a seggem és gyomorbajos lettem a várakozási stressztől 😂😂Egyébként ha ennyire ellenzed Ádi nekem hótmindegy, csak talán kevésbé lenne káosz.Nem ellenzem ennyire, csak nem értem, miért jó az, hogy megvariálunk egy megszokott és működő rendszert (mert azt nem lehet mondani, hogy káosz van és nem működik normálisan), amikor a változtatás igazából egyvalakit érintene érdemben, neki meg mindegy. De legyen, ahogy a többség akarja.
Működni fog vele meg nélküle is, nagyon nagy feneket kerítünk most ennek 😀
tenorx
Meg különben is, legalább történik valami. Gondolj @Paul43-ra, szegény csak ül és várja a draftot...
vassadi
több mint 4 éve
ljambrik
601
Amúgy ha jól látom, jelenleg 8-8 a doodle állása 😂🤣😂, úgyhogy a franc tudja mit akar a többség.Egyébként ha ennyire ellenzed Ádi nekem hótmindegy, csak talán kevésbé lenne káosz.Nem ellenzem ennyire, csak nem értem, miért jó az, hogy megvariálunk egy megszokott és működő rendszert (mert azt nem lehet mondani, hogy káosz van és nem működik normálisan), amikor a változtatás igazából egyvalakit érintene érdemben, neki meg mindegy. De legyen, ahogy a többség akarja.
tenorx
Meg különben is, legalább történik valami. Gondolj @Paul43-ra, szegény csak ül és várja a draftot...
vassadi
Szerkesztette: ljambrik
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Egyébként ha ennyire ellenzed Ádi nekem hótmindegy, csak talán kevésbé lenne káosz.Nem ellenzem ennyire, csak nem értem, miért jó az, hogy megvariálunk egy megszokott és működő rendszert (mert azt nem lehet mondani, hogy káosz van és nem működik normálisan), amikor a változtatás igazából egyvalakit érintene érdemben, neki meg mindegy. De legyen, ahogy a többség akarja.
tenorx
több mint 4 éve
Egyébként ha ennyire ellenzed Ádi nekem hótmindegy, csak talán kevésbé lenne káosz.Hiányoltam is a doodle-ön a "leszarom" válaszlehetőséget 😀
tenorx
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Egyébként ha ennyire ellenzed Ádi nekem hótmindegy, csak talán kevésbé lenne káosz.Működni fog vele meg nélküle is, nagyon nagy feneket kerítünk most ennek 😀
több mint 4 éve
Tracker vezetés szempontjából annyira nem releváns a kérdéskör, mert sokkal egyszerűbb ha nem a channelből copy+pastelődik, hanem a big boardról cut-pastelődik a dolog, így a bbről egy csapással el is tűnik a már kihúzott játékos. Ez szinte minden évben téma a draft elején, hogy a big boardot érintetlenül hagyja az aktuális adminisztráló, ami viszont így kb. követhetetlen lenne.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Oké, akkor lehet szavazni. 😊Két channelt megnyitni nem kell félnetek jó lesz én nem ellenzem. 😊Átláthatósági szempontból szerintem tökéletesen mindegy, hogy egy külön channelen vagy egy Google doc-ban látod kigyűjtve a pickeket. Hogy adminisztratív szempontból könnyebb-e, azt meg arra bíznám, aki az adminisztrációt csinálja, úgyhogy szerintem döntse el @Igor, hogy melyik módszer legyen, melyik fekszik neki jobban.Nagyon is jó ötletnek tartom a dolgot. Lehet ittasak lesznek páran, de két channel között ugrálni könnyebb adminisztratív szempontból is és átláthatósági szempontból is. Az, hogy valaki nem tudja, hogy Ő jön, mindig előfordul, pedig egy csatornán toltuk eddig.Hát azért ez megoldható, pl. a trash channelre menne az, hogy ki következik (mint ahogy most is, mert egy channel van).Esetleg lehet egy külön channel a pickek beírására, meg egy a trash-re, ami így lehet kevésbé lesz zavaró.Ez már korábban is fel lett vetve, de erre akkor is azt mondtam, hogy örülök, ha egy helyre normálisan odafigyel mindenki, és nincs az, hogy valakire azért várunk, mert a nagy trashelésbe belefeledkezve nem veszi észre, hogy közben a másikban már picket kellene beírnia. Úgyhogy maradunk a bevált módszernél.
tenorx
vassadi
Cserébe a másik channelen tiszta lenne a draft tracker, csak copyzni kellene az egészet.
tenorx
kristóf17
vassadi
-> nekem igazából mindegy a dolog... copy-paste nem egy nehéz műfaj, amit szeretné a tömeg.
Igor
https://doodle.com/poll/nms2pnzu5c9rzuui
Határidő péntek este.
több mint 4 éve
Két channelt megnyitni nem kell félnetek jó lesz én nem ellenzem. 😊Átláthatósági szempontból szerintem tökéletesen mindegy, hogy egy külön channelen vagy egy Google doc-ban látod kigyűjtve a pickeket. Hogy adminisztratív szempontból könnyebb-e, azt meg arra bíznám, aki az adminisztrációt csinálja, úgyhogy szerintem döntse el @Igor, hogy melyik módszer legyen, melyik fekszik neki jobban.Nagyon is jó ötletnek tartom a dolgot. Lehet ittasak lesznek páran, de két channel között ugrálni könnyebb adminisztratív szempontból is és átláthatósági szempontból is. Az, hogy valaki nem tudja, hogy Ő jön, mindig előfordul, pedig egy csatornán toltuk eddig.Hát azért ez megoldható, pl. a trash channelre menne az, hogy ki következik (mint ahogy most is, mert egy channel van).Esetleg lehet egy külön channel a pickek beírására, meg egy a trash-re, ami így lehet kevésbé lesz zavaró.Ez már korábban is fel lett vetve, de erre akkor is azt mondtam, hogy örülök, ha egy helyre normálisan odafigyel mindenki, és nincs az, hogy valakire azért várunk, mert a nagy trashelésbe belefeledkezve nem veszi észre, hogy közben a másikban már picket kellene beírnia. Úgyhogy maradunk a bevált módszernél.
tenorx
vassadi
Cserébe a másik channelen tiszta lenne a draft tracker, csak copyzni kellene az egészet.
tenorx
kristóf17
vassadi
-> nekem igazából mindegy a dolog... copy-paste nem egy nehéz műfaj, amit szeretné a tömeg.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Átláthatósági szempontból szerintem tökéletesen mindegy, hogy egy külön channelen vagy egy Google doc-ban látod kigyűjtve a pickeket. Hogy adminisztratív szempontból könnyebb-e, azt meg arra bíznám, aki az adminisztrációt csinálja, úgyhogy szerintem döntse el @Igor, hogy melyik módszer legyen, melyik fekszik neki jobban.Nagyon is jó ötletnek tartom a dolgot. Lehet ittasak lesznek páran, de két channel között ugrálni könnyebb adminisztratív szempontból is és átláthatósági szempontból is. Az, hogy valaki nem tudja, hogy Ő jön, mindig előfordul, pedig egy csatornán toltuk eddig.Hát azért ez megoldható, pl. a trash channelre menne az, hogy ki következik (mint ahogy most is, mert egy channel van).Esetleg lehet egy külön channel a pickek beírására, meg egy a trash-re, ami így lehet kevésbé lesz zavaró.Ez már korábban is fel lett vetve, de erre akkor is azt mondtam, hogy örülök, ha egy helyre normálisan odafigyel mindenki, és nincs az, hogy valakire azért várunk, mert a nagy trashelésbe belefeledkezve nem veszi észre, hogy közben a másikban már picket kellene beírnia. Úgyhogy maradunk a bevált módszernél.
tenorx
vassadi
tenorx
kristóf17
több mint 4 éve
Paul43
557
Yess már csak párat kell aludni és jövő hétvégén draft 🎉🎉
több mint 4 éve
Nagyon is jó ötletnek tartom a dolgot. Lehet ittasak lesznek páran, de két channel között ugrálni könnyebb adminisztratív szempontból is és átláthatósági szempontból is. Az, hogy valaki nem tudja, hogy Ő jön, mindig előfordul, pedig egy csatornán toltuk eddig.Hát azért ez megoldható, pl. a trash channelre menne az, hogy ki következik (mint ahogy most is, mert egy channel van).Esetleg lehet egy külön channel a pickek beírására, meg egy a trash-re, ami így lehet kevésbé lesz zavaró.Ez már korábban is fel lett vetve, de erre akkor is azt mondtam, hogy örülök, ha egy helyre normálisan odafigyel mindenki, és nincs az, hogy valakire azért várunk, mert a nagy trashelésbe belefeledkezve nem veszi észre, hogy közben a másikban már picket kellene beírnia. Úgyhogy maradunk a bevált módszernél.
tenorx
vassadi
tenorx
Szerkesztette: kristóf17
több mint 4 éve
Mellé semmiképpen nem kell, esetleg elé vagy helyette. 😊Minden ilyen mock-nál azon gondolkodom, hogy vajon ki fog végül bemenni vassadi elé Tuáért... 😊Oh, ezt csak most látom... Most igazoltam le a Raiders leendő kezdő QB-ját három évre fillérekért, minek mellé még Tua is?
somoskovig
vassadi
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Mondjuk e logika menten Foles tulajdonosa is mondhatna ugyanezt, az evek szamat leszamitva 😊Minden ilyen mock-nál azon gondolkodom, hogy vajon ki fog végül bemenni vassadi elé Tuáért... 😊Oh, ezt csak most látom... Most igazoltam le a Raiders leendő kezdő QB-ját három évre fillérekért, minek mellé még Tua is?
somoskovig
vassadi
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Minden ilyen mock-nál azon gondolkodom, hogy vajon ki fog végül bemenni vassadi elé Tuáért... 😊Oh, ezt csak most látom... Most igazoltam le a Raiders leendő kezdő QB-ját három évre fillérekért, minek mellé még Tua is?
somoskovig
több mint 4 éve
Ez most tökéletesen mutatja miért van a legtöbb multi/vállalkozás 10 évvel ezelőtti rendszereken, már end of life cuccokon, amiken support sincs, mert jóazúgyahogyvan 😀😀Szerintem nem a fosás az oka, inkább sajnálják a pénzt a fejlesztésre 😊 Amúgy meg vsz. azért erős a párhuzam, az 1 helyett 2 channeles draft azért nem olyan nagy horderejű előrelépés, mint egy új vállalatirányítási rendszer bevezetése 😊
tenorx
Szerkesztette: pgabtb
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Ez most tökéletesen mutatja miért van a legtöbb multi/vállalkozás 10 évvel ezelőtti rendszereken, már end of life cuccokon, amiken support sincs, mert jóazúgyahogyvan 😀😀Egyik volt ügyfelem 15 éves szervereken volt, amikhez ha hozzányúltál szétfosták magukat, és ha vmi alkatrész eltört benne, akkor ebayről próbáltak hozzá venni dolgokat 😀
több mint 4 éve
Szerintem legyen külön channel az összes létező trade párosításra, azaz az összes csapatnak legyen minden más csapattal külön channel, az 32!, azaz négyszázhetvenkilencmillió-egyezer-hatszáz channel. Minden egyes channelben csak az adott két GM, meg vassadi legyen benne, és a commish minden szobát monitorozzon, és vétózzon, ha esetleg egyenlőtlen üzletkötés várható.Jajj, bocs, ezt elmatekoztam... Itt nem faktorálni kell. Akkor az csak 528 szoba 😀
Szerkesztette: pgabtb
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Hát azért ez megoldható, pl. a trash channelre menne az, hogy ki következik (mint ahogy most is, mert egy channel van).Esetleg lehet egy külön channel a pickek beírására, meg egy a trash-re, ami így lehet kevésbé lesz zavaró.Ez már korábban is fel lett vetve, de erre akkor is azt mondtam, hogy örülök, ha egy helyre normálisan odafigyel mindenki, és nincs az, hogy valakire azért várunk, mert a nagy trashelésbe belefeledkezve nem veszi észre, hogy közben a másikban már picket kellene beírnia. Úgyhogy maradunk a bevált módszernél.
tenorx
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Esetleg lehet egy külön channel a pickek beírására, meg egy a trash-re, ami így lehet kevésbé lesz zavaró.Ez már korábban is fel lett vetve, de erre akkor is azt mondtam, hogy örülök, ha egy helyre normálisan odafigyel mindenki, és nincs az, hogy valakire azért várunk, mert a nagy trashelésbe belefeledkezve nem veszi észre, hogy közben a másikban már picket kellene beírnia. Úgyhogy maradunk a bevált módszernél.
tenorx
több mint 4 éve
@empty taxiKöszönöm a kétkörös mockot, élveztem!
1 20 New Orleans Saints (PIT) Javon Kinlaw, DI (South Carolina)
Jéghideg
2 14 New Orleans Saints (CHI via CLE) Cesar Ruiz, C (Michigan)
Langyos
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!