NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
44
6
2:20, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Amúgy az Athletic rohadt jó, ez itt a reklám helye 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
A The Athletic összeszedte és konszolidált 54 big boardot. Mellé raktam a tegnapi draftot. A DIFF alatt meg lehet nézni, hogy ki-hol draftolt a konszolidált big boardhoz képest. A negatív szám azt jelenti, hogy a big boardhoz képest mennyivel később választott (mondhatjuk stealnek), míg a pozitív szám azt jelzi, hogy mennyivel előbb, mint a big boardon.Tökéletes offseason content 😊
docs.google.com/spreadsheets/d/1pVXhMbmRui_x8lsAUbAmRbl6sGuugrZQqa-BMN78vJE/edit?usp=sharing
Nyílván ez semmit sem jelent, csak jó móka 😀
Spigo
több mint 4 éve
A The Athletic összeszedte és konszolidált 54 big boardot. Mellé raktam a tegnapi draftot. A DIFF alatt meg lehet nézni, hogy ki-hol draftolt a konszolidált big boardhoz képest. A negatív szám azt jelenti, hogy a big boardhoz képest mennyivel később választott (mondhatjuk stealnek), míg a pozitív szám azt jelzi, hogy mennyivel előbb, mint a big boardon.docs.google.com/spreadsheets/d/1pVXhMbmRui_x8lsAUbAmRbl6sGuugrZQqa-BMN78vJE/edit?usp=sharing
Nyílván ez semmit sem jelent, csak jó móka 😀
több mint 4 éve
Egyébként most, hogy már lement a draft - csak én féltem egy kicsit Ruggstól?CJ Henderson 1/9-énél pickjénél kb csak Justin Herbert kiválasztása lenne ott számomra rosszabb. Vagy Diggs érkezése 1/20-on. Bár ahogy hallom úgy zuhan a draft stockja, mint a forint mostanság...
Derrick Brown helyett nagyon gondolkoztam rajta, pedig úgy mentem neki a draftnak, hogy Ruggst biztosan nem.
Értem, hogy gyors, meg Bama, de engem aggaszt azért, hogy 43 yardot átlagolt, és néha a 4. legjobb elkapónak tűnt a pályán.
Persze mindkettő lehet azért, mert a Bama overloaded tehetséggel, de nem tudom.
Illetve kijött a mockjával Peter King, akinek azért elég jó kapcsolatai vannak, érdekes:
profootballtalk.nbcsports.com/2020/04/20/nfl-mock-draft-2020-justin-herbert-tua-tagovailoa-fmia-peter-king/
Ez alapján braxa meg Spigo örülhet, mert Jackson meg Pittman első körbe kerül.
tenorx
több mint 4 éve
Egyébként most, hogy már lement a draft - csak én féltem egy kicsit Ruggstól?Nagy az upside-ja. Hozzám tökéletes lesz Keenan Allen mellé. Valamint vétek lett volna benthagyni nekem, úgy, hogy OT rush volt, Bectont meg nem akartam, CJ Henderson kiment 1/9-re. Meg amúgy is szerettem volna a csapatban látni, nem hittem hogy bentmarad, meg nem tudom nekem megtetszett 😅 Az élet eldönti 😊
Derrick Brown helyett nagyon gondolkoztam rajta, pedig úgy mentem neki a draftnak, hogy Ruggst biztosan nem.
Értem, hogy gyors, meg Bama, de engem aggaszt azért, hogy 43 yardot átlagolt, és néha a 4. legjobb elkapónak tűnt a pályán.
tenorx
Ebből a csapatra nézve meg majd az következik hogy jövőre LB-t hozok Free Agency-n.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Frissítettem a KeKi-t.
Aki még játszó CB-t keres az írjon nyugodtan 😉
Elfogadható fizetése van mindháromnak, melyből kettőt engednék el. Picket, vagy LB-t keresek cserébe.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
Amúgy UDFA mikor lesz? Már nem emlékszem tavaly hogyan volt.tűkön ülve várod már, mi? 😀
Paul43
több mint 4 éve
Amúgy UDFA mikor lesz? Már nem emlékszem tavaly hogyan volt.IRL draft után pár nappal
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Amúgy UDFA mikor lesz? Már nem emlékszem tavaly hogyan volt.
több mint 4 éve
Paul43
557
Igen emlékszem 😁Szerintem is első körös lesz, ezt írtam draft közben is.Egyébként most, hogy már lement a draft - csak én féltem egy kicsit Ruggstól?Na legalább Ruiz első körös 😅
Illetve kijött a mockjával Peter King, akinek azért elég jó kapcsolatai vannak, érdekes:
profootballtalk.nbcsports.com/2020/04/20/nfl-mock-draft-2020-justin-herbert-tua-tagovailoa-fmia-peter-king/
tenorx
Paul43
De, szerintem ez nem azért van, mert generációs tehetség, hanem mert ennyire fos az idei IOL class.
tenorx
több mint 4 éve
Szerintem is első körös lesz, ezt írtam draft közben is.Egyébként most, hogy már lement a draft - csak én féltem egy kicsit Ruggstól?Na legalább Ruiz első körös 😅
tenorx
Paul43
De, szerintem ez nem azért van, mert generációs tehetség, hanem mert ennyire fos az idei IOL class.
több mint 4 éve
Paul43
557
Egyébként most, hogy már lement a draft - csak én féltem egy kicsit Ruggstól?Na legalább Ruiz első körös 😅
tenorx
több mint 4 éve
Egyébként most, hogy már lement a draft - csak én féltem egy kicsit Ruggstól?Derrick Brown helyett nagyon gondolkoztam rajta, pedig úgy mentem neki a draftnak, hogy Ruggst biztosan nem.
több mint 4 éve
Heisman, rakd publikusra a cuccot 😊azt hittem beállítottam már, bár nem lett nagy munka, csak körbevágtam a srácokat 😀
tenorx
(Itt a nagy home office-ban tanulgatom a Photoshopot kisebb nagyobb sikerekkel 😊)
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Heisman, rakd publikusra a cuccot 😊
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Szabadon lehet dobálni PP-re vagy a fiatal PP-re 😊"főleg, hogy a csoportban olyan elit passzjátékra képes irányítók vannak, mint Daniel Jones, Derek Carr és Lamar Jackson. "dankodavidazért Jones nincs olyan szar helyzetben, elég sok segítséget kaphat a skill playerektől, a fal is egészen tűrhető, szóval izgalmas szezon lesz. 😊
kristof
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
"főleg, hogy a csoportban olyan elit passzjátékra képes irányítók vannak, mint Daniel Jones, Derek Carr és Lamar Jackson. "dankodavidazért Jones nincs olyan szar helyzetben, elég sok segítséget kaphat a skill playerektől, a fal is egészen tűrhető, szóval izgalmas szezon lesz. 😊
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Burrow 1/26, azigen, Ádi 😀Hoppá, javítottam, biztos sokat láttam a draft tracker nézegetése közben, köszi, hogy szóltatok. 😀
kristof
több mint 4 éve
RamsKét csapatból könnyű lesz jól játszani. 😀
Draft pickek
1/26 Joe Burrow, QB
2020: 1 340 000
2021: 3 300 000
2022-23: 3 000 000
adam8
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Burrow 1/26, azigen, Ádi 😀
több mint 4 éve
Mindenkinek köszönet a részvételért és azért, hogy nem tradelt fel 1/2-re Tuáért,Pedig szóltam előre 😊
vassadi