GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Nem két évnyi játékért fizet egy évnyi pénzt, hanem két évnyi pénzt fizet egy év semmiért (a játékos fizetése benne volt a 2020-as capben) és egy év talán-játékért (mi van akkor, ha az illető a 2021-es szezon előtt ismét opt-outol?).Szerintem ettől még az alapfelvetés nem jogos.Egy kérdés csak, nálunk a fizetése tolódik az opt outoltaknak?Például ott, hogy simán előfordulhat, hogy egy eddig semmi extrát nem nyújtó opt-out játékos az előző szezonban szintet lépett volna, ezáltal a GM egy szimpla tucatjátékos helyett nyert volna egy minőségi kezdőt, aki stabil alapember lehetett volna, vagy akár el is adhatta volna, más értékes játékoshoz és/vagy pickekhez jutva, de focin kívül álló okok miatt egy ilyen forgatókönyvnek még csak az esélye sem adatott meg.
Mert akkor itt felvetnék egy dolgot.
A 2020-as simben játszottak az opt outoltak
A 2021esben szintén játszanak majd.
Ergó 2 év 1 évnyi szerződésért? Az alap logika megvan, de hol volt ezeknek a játékosoknak a mi rendszerünkben az "out" éve? 😀
alatriste
vassadi
Nálunk nem jelenik meg ebben a formátumban az out év. Nemhogy hátrány éri a csapatot, egyenesen előnye van belőle, hogy 2 évnyi játékért fizet a GM 1 évnyi pénzt.
Spigo ötlete nekem tetszik, a 2 évből kellene 1 out (sim-et tekintve) mivel a 2020-as nálunk már megvolt adná magát, hogy aki él az opt outtal annak a játékosa a mostani simbe ne játszhasson.
alatriste
Hogy a random Madden simben ki játszhat és ki nem, az szerintem teljesen mindegy. Nekem legalábbis mindenképpen.
több mint 5 éve
Szerintem ettől még az alapfelvetés nem jogos.Egy kérdés csak, nálunk a fizetése tolódik az opt outoltaknak?Például ott, hogy simán előfordulhat, hogy egy eddig semmi extrát nem nyújtó opt-out játékos az előző szezonban szintet lépett volna, ezáltal a GM egy szimpla tucatjátékos helyett nyert volna egy minőségi kezdőt, aki stabil alapember lehetett volna, vagy akár el is adhatta volna, más értékes játékoshoz és/vagy pickekhez jutva, de focin kívül álló okok miatt egy ilyen forgatókönyvnek még csak az esélye sem adatott meg.
Ergó 2 év 1 évnyi szerződésért? Az alap logika megvan, de hol volt ezeknek a játékosoknak a mi rendszerünkben az "out" éve? 😀
alatriste
vassadi
Nálunk nem jelenik meg ebben a formátumban az out év. Nemhogy hátrány éri a csapatot, egyenesen előnye van belőle, hogy 2 évnyi játékért fizet a GM 1 évnyi pénzt.
Spigo ötlete nekem tetszik, a 2 évből kellene 1 out (sim-et tekintve) mivel a 2020-as nálunk már megvolt adná magát, hogy aki él az opt outtal annak a játékosa a mostani simbe ne játszhasson.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
de aki most él az opt-out lehetőségével és egy évvel hosszabbodik kvázi a szerződése, az az idei sim-ben nem kéne, hogy játszhasson, nem?Egy kérdés csak, nálunk a fizetése tolódik az opt outoltaknak?Például ott, hogy simán előfordulhat, hogy egy eddig semmi extrát nem nyújtó opt-out játékos az előző szezonban szintet lépett volna, ezáltal a GM egy szimpla tucatjátékos helyett nyert volna egy minőségi kezdőt, aki stabil alapember lehetett volna, vagy akár el is adhatta volna, más értékes játékoshoz és/vagy pickekhez jutva, de focin kívül álló okok miatt egy ilyen forgatókönyvnek még csak az esélye sem adatott meg.
alatriste
vassadi
több mint 5 éve
Nem! Így egy picit más a játék, mások a szerződések. Talán nehezebb is összességében.És ennek ennyinek is kell maradnia? Ha igen, annak mi a racionális oka? Nem cél, hogy idővel annyi legyen mint IRL?70% vs IRL a valtoszamEgyébként jövőre nalunk is csökkeni fog a cap? 😊Miért csökkenne? Az IRL 175-hoz képest még most sem vagyunk sehol
somoskovig
ljambrik
somoskovig
ljambrik
több mint 5 éve
És ennek ennyinek is kell maradnia? Ha igen, annak mi a racionális oka? Nem cél, hogy idővel annyi legyen mint IRL?70% vs IRL a valtoszamEgyébként jövőre nalunk is csökkeni fog a cap? 😊Miért csökkenne? Az IRL 175-hoz képest még most sem vagyunk sehol
somoskovig
ljambrik
somoskovig
több mint 5 éve
70% vs IRL a valtoszamEgyébként jövőre nalunk is csökkeni fog a cap? 😊Miért csökkenne? Az IRL 175-hoz képest még most sem vagyunk sehol
somoskovig
ljambrik
több mint 5 éve
Egyébként jövőre nalunk is csökkeni fog a cap? 😊Miért csökkenne? Az IRL 175-hoz képest még most sem vagyunk sehol
somoskovig
több mint 5 éve
Egy kérdés csak, nálunk a fizetése tolódik az opt outoltaknak?Például ott, hogy simán előfordulhat, hogy egy eddig semmi extrát nem nyújtó opt-out játékos az előző szezonban szintet lépett volna, ezáltal a GM egy szimpla tucatjátékos helyett nyert volna egy minőségi kezdőt, aki stabil alapember lehetett volna, vagy akár el is adhatta volna, más értékes játékoshoz és/vagy pickekhez jutva, de focin kívül álló okok miatt egy ilyen forgatókönyvnek még csak az esélye sem adatott meg.
alatriste
több mint 5 éve
Egy kérdés csak, nálunk a fizetése tolódik az opt outoltaknak?Mert akkor itt felvetnék egy dolgot.
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 5 éve
maradok, kb legjobb dolog az FAk beárazása 😀
több mint 5 éve
Adom 😀Ha lesz üresedés, visszatérnékVan most valahol update gm lista? A rosteren lévőn sztem van 1-1 hiba, ha nincs akkor sorry és használom azt.bowl.hu/forum/manager-jatek/gm-lista
alatriste
Pont kértem pár napja, hogy ez legyen uptodate, és most már elvileg az.
tenorx
r.baggio
Már csak Hörit kellene visszarángatni.
több mint 5 éve
A tavalyi rózi bizottság: @alatriste, @braxa88, @dankodavid, @Egon bá, @Klaci79, @Rajna, @SpigoMaradok
Ki marad, ki nem?
Illetve egy pót-rózira is szükség lesz majd.
vassadi
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Ha lesz üresedés, visszatérnékMost megvan a 32 GM, de szólok, ha valaki opt-outol.
r.baggio
több mint 5 éve
csak hirtelen eltűnik valaki a fórumról és máris van szabad hely 😀Ha lesz üresedés, visszatérnékVan most valahol update gm lista? A rosteren lévőn sztem van 1-1 hiba, ha nincs akkor sorry és használom azt.bowl.hu/forum/manager-jatek/gm-lista
alatriste
tenorx
r.baggio
több mint 5 éve
Ha lesz üresedés, visszatérnékVan most valahol update gm lista? A rosteren lévőn sztem van 1-1 hiba, ha nincs akkor sorry és használom azt.bowl.hu/forum/manager-jatek/gm-lista
alatriste
tenorx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
A tavalyi rózi bizottság: @alatriste, @braxa88, @dankodavid, @Egon bá, @Klaci79, @Rajna, @SpigoVagyok továbbra is.
Ki marad, ki nem?
vassadi
több mint 5 éve
A tavalyi rózi bizottság: @alatriste, @braxa88, @dankodavid, @Egon bá, @Klaci79, @Rajna, @SpigoMaradnék
Ki marad, ki nem?
vassadi
több mint 5 éve
Maradok.A tavalyi rózi bizottság: @alatriste, @braxa88, @dankodavid, @Egon bá, @Klaci79, @Rajna, @SpigoMarad...úgysincs más dolgom ilyen nehéz időkben
Ki marad, ki nem?
vassadi
Klaci79
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
A tavalyi rózi bizottság: @alatriste, @braxa88, @dankodavid, @Egon bá, @Klaci79, @Rajna, @SpigoMarad...úgysincs más dolgom ilyen nehéz időkben
Ki marad, ki nem?
vassadi
több mint 5 éve
A tavalyi rózi bizottság: @alatriste, @braxa88, @dankodavid, @Egon bá, @Klaci79, @Rajna, @SpigoKi marad, ki nem?
több mint 5 éve
Illetve a roster fájl is teljesen naprakész.Van most valahol update gm lista? A rosteren lévőn sztem van 1-1 hiba, ha nincs akkor sorry és használom azt.bowl.hu/forum/manager-jatek/gm-lista
alatriste
tenorx
több mint 5 éve
Van most valahol update gm lista? A rosteren lévőn sztem van 1-1 hiba, ha nincs akkor sorry és használom azt.
alatriste
több mint 5 éve
Van most valahol update gm lista? A rosteren lévőn sztem van 1-1 hiba, ha nincs akkor sorry és használom azt.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Köszi a remek mockot Vassadi!