NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
152
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
76
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
58
13
22:25
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hogy is van ez a cut bünti visszavonulás esetén? Staley 3*5000000=15000000*0,2=3000000-ba fáj. Az idei igazolás miatti dupla büntetés jár visszavonulás esetén?3*5M*0.3 az alap büntetés. a dupla büntetés idei igazolásként jár. a másfél milla feletti garantálttá váló összeg alól mentesülsz a visszavonulás miatt. tehát 9M a teljes büntetés, de mivel 3 éves szerződés, ezt el tudod két évre osztani.
Rataxes
szerintem 😊
több mint 4 éve
Ő ott már nem fog dobálni szerintem 😉Én baromira elégedett vagyok 😎És Kmet se került Truby féle fogalmatlan QBhoz 😀
1/8 CeeDee Lamb, WR - 1/17 Cowboys
1/9 CJ Henderson, CB - 1/9 Jaguars
2/3 Tee Higgins, WR - 2/1 Bengals
2/5 Brandon Aiyuk, WR - 1/25 49ers
3/3 Cole Kmet, TE - 2/17 Bears
3/30 Jonah Jackson, G - 3/11 Lions
6/7 Nick Coe, ED
7/6 Josh Metellus, S
Henderson telibe, a 3 WR nem került Truby féle fogalmatlan QBhoz, Kmet biztos kap esélyt, Jackson szintén.
A többi ráadás 😁
Chargers LT
braxa88
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Csináltam egy ilyet, látjátok a GM draft helyet meg az IRL draft helyet:docs.google.com/spreadsheets/d/1Ows7qj05YP5CpTf0LnCKj3qs_dRw2r8V2W3keG8gQA0/edit?usp=sharing
A ződ az, ami korábbi körben került IRL kiválasztva, a sárga ugyanott, a piros lejjebb.
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Burrow ok, tudtukJordan Elliott, vártam h nem lesz 2.kör eleje, de többet csuszott mint vártam. Remélem irl is leszorítja Sheldon Richardsont mint nálam.
Anfernee királyság volt 5.körben
Justin Jackson is jo picknak tűnik
Jauan Jennings rem nem lesz udfa
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Én baromira elégedett vagyok 😎És Kmet se került Truby féle fogalmatlan QBhoz 😀
1/8 CeeDee Lamb, WR - 1/17 Cowboys
6/7 Nick Coe, ED
7/6 Josh Metellus, S
Henderson telibe, a 3 WR nem került Truby féle fogalmatlan QBhoz, Kmet biztos kap esélyt, Jackson szintén.
A többi ráadás 😁
Chargers LT
több mint 4 éve
Én baromira elégedett vagyok 😎1/8 CeeDee Lamb, WR - 1/17 Cowboys
6/7 Nick Coe, ED
7/6 Josh Metellus, S
A többi ráadás 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Tampon több mindenre is jólehet 😊Tavaly Diontae Johnsont UDFA-ként hoztam, szóval a harmadik körben már volt.Látod inkább Tampont vittem a 6.körben a Pecc új üdvöskéje helyett, pedig azt beszéltük....így mulat egy magyar úr 😂
gabokocka
Klaci79
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Tavaly Diontae Johnsont UDFA-ként hoztam, szóval a harmadik körben már volt.Látod inkább Tampont vittem a 6.körben a Pecc új üdvöskéje helyett, pedig azt beszéltük....így mulat egy magyar úr 😂
gabokocka
több mint 4 éve
Engem érdekel azért olyan szempontból hogy mikor is viszik mert hogy mit látnak benne az igazi GM-ek. De persze igazad van. Ruggs olyan jó lesz mint Josh Jacobs a Raidersben az tökéletes, Gallimore pedig a jól draftoló Cowboysba fog tarolni a D-Lineban 😊De azért a legjobb hova és a mikor egyben.Bryce Hall tudja valaki miért esik ennyit, vagy egyszerűen egy sima CB, aki nem jött be egy csapatnak sem. Másik 2.Játékosomat kb exactly ugyanott hozták el mint én eddig.A hova és nem a mikor a lényeg. Legalábbis nálam.
Heisman Trophy
alatriste
tenorx
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
De azért a legjobb hova és a mikor egyben.Bryce Hall tudja valaki miért esik ennyit, vagy egyszerűen egy sima CB, aki nem jött be egy csapatnak sem. Másik 2.Játékosomat kb exactly ugyanott hozták el mint én eddig.A hova és nem a mikor a lényeg. Legalábbis nálam.
Heisman Trophy
alatriste
több mint 4 éve
Bryce Hall tudja valaki miért esik ennyit, vagy egyszerűen egy sima CB, aki nem jött be egy csapatnak sem. Másik 2.Játékosomat kb exactly ugyanott hozták el mint én eddig.A hova és nem a mikor a lényeg. Legalábbis nálam.
Heisman Trophy
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Bryce Hall tudja valaki miért esik ennyit, vagy egyszerűen egy sima CB, aki nem jött be egy csapatnak sem. Másik 2.Játékosomat kb exactly ugyanott hozták el mint én eddig.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Paul43
557
Na a Packers idén lehet elôvette a “hogyan üldözzük el Rodgerst” könyvét. AJ Dillon a második körben elég erős.Na lassan úgy érzem, hogy ha azt nézzük kit hol húztak (irl vs GM), akkor Dalton Keene-nel elég nagy stealt csináltam. IRL 3/37 va GM 6/28.Deguarat a hetedik körben vittem ki. A GB kivittek IRL a harmadikban.
Bàr fingom nincs BB mi az istent làtott benne ilyen hamar, de valamit csak tudhat 🤔
Paul43
ljambrik
De làtod, jól húztál a 7-ben 👍
több mint 4 éve
ljambrik
601
Na lassan úgy érzem, hogy ha azt nézzük kit hol húztak (irl vs GM), akkor Dalton Keene-nel elég nagy stealt csináltam. IRL 3/37 va GM 6/28.Deguarat a hetedik körben vittem ki. A GB kivittek IRL a harmadikban.
Bàr fingom nincs BB mi az istent làtott benne ilyen hamar, de valamit csak tudhat 🤔
Paul43
több mint 4 éve
Tavaly Diontae Johnsont UDFA-ként hoztam, szóval a harmadik körben már volt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Tippek, hogy mikor jön az első nálunk UDFA?3. kör végén már szokott lenni, a 4.-ben biztos lesz pár.
tenorx
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Paul43
557
Na lassan úgy érzem, hogy ha azt nézzük kit hol húztak (irl vs GM), akkor Dalton Keene-nel elég nagy stealt csináltam. IRL 3/37 va GM 6/28.Bàr fingom nincs BB mi az istent làtott benne ilyen hamar, de valamit csak tudhat 🤔
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Meg Wentzet nyomja el a Philly, es tokeletes a draft 😀 Hurts <3
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Tippek, hogy mikor jön az első nálunk UDFA?
több mint 4 éve
Köszönöm!Nem, ennyire nem szoktam szőrősszívű lenni, elfogadva. 😊B.J. Finney, OG/C - 640.000, 1 évCsapat nélkül érvénytelen, ugye jól érzem? 😀
kristóf17
kristóf17
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Nem, ennyire nem szoktam szőrősszívű lenni, elfogadva. 😊B.J. Finney, OG/C - 640.000, 1 évCsapat nélkül érvénytelen, ugye jól érzem? 😀
kristóf17
kristóf17
több mint 4 éve
B.J. Finney, OG/C - 640.000, 1 évCsapat nélkül érvénytelen, ugye jól érzem? 😀
kristóf17
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Van itt Saints szurker? Ha igen, elmondja nekem, hogy McCoy után egy évvel mi értelme volt ennek a Ruiz picknek? Berakjak guardnak a class legjobb centeret egy életre mert hogy 1. körös guard idén nem volt?Ruiz messze a legjobb interior OL prospect az idei classban, így ha már mindenképpen belső támadófalembert akartak (nem a legjobb value, de azért nem is Becton-, Arnette-, Brooks-féle reach), akkor jól választottak. Hogy guard vagy center lesz, az már csak részletkérdés.
ljambrik
több mint 4 éve
Egyébként ezt ennyire nem venném drámaira, az első körösök fele bustol így is úgyis.Ott a GM draft stealje - de kurvára sajnálom, hogy nem tudtam behúzni Brooks-ot 😀Helyette örvendhetsz Arnette-nek, akivel a Gruden-Mayock kabaré társulat olyat húzott, amire 10 év múlva is az évtized egyik legnagyobb reach-eként fogunk visszatekinteni, wooohooo.
tenorx
vassadi
tenorx
Nekem ez annyit jelent, hogy fog kapni lehetőséget kezdeni fixen.