GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Így már elég a 2. körtől kezdeni a draftot...az elsőt leírtam hogy lesz 😀1/20 New Orleans Saints (PIT) Joshua Jones, OT, Houston
Klaci79
Matt Kalil még a ligában van? Szóljon valaki ha rosszul tudom, de én már rég láttam. Jones remekül illik ide és nem vagyok abban sem biztos, hogy “csak” ötödik OT-ként megy ki IRL.
Others Considered: Yetur Gross-Matos, EDGE, Penn State
Köszönöm a munkádat! Kalil sérült, de a pontos egészségi állapotáról nincs infóm, az biztos, hogy nem vonult még vissza. Kap tőlem még egy évet és utána cut, ha nem játszik.
BPA lesz nálam, ami lehet WR, OT, CB, LB attól függően, hogy ki marad még bent 20.-ra 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Így már elég a 2. körtől kezdeni a draftot...az elsőt leírtam hogy lesz 😀
több mint 4 éve
Aktivizáltam magam kereskedelmi partnerként, van KeKi, játékos és pick (1st rounder! akár) eladó
HTTR
több mint 4 éve
Paul43
557
Közben elkezdtem a jövő évi kompenzációs pickek beosztásához szükséges adminisztrációt is, itt meg lehet nézni a jelenlegi állapotot:Na nekem akkor sok félnivalóm nincs, hogy hova tegyen azt a rengeteg komp picket jövőre 😂😂
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1b9V6gFj6FJp85aH84YrPUbG7fDxknvRyPLHf_TGdw1I/edit?usp=sharing
A két korlátozott FA-kör résztvevőivel, illetve a nyílt liciten elkeltek közül a QB-RB-FB-WR poszton játszókkal vagyok meg eddig. Nagy horderejű igazolások már nyilván nem lesznek, úgyhogy ha ennek a végére érek, már elég jó képet kaphat mindenki arról, hogy mire számíthat jövőre komp. pick ügyben.
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Közben elkezdtem a jövő évi kompenzációs pickek beosztásához szükséges adminisztrációt is, itt meg lehet nézni a jelenlegi állapotot:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1b9V6gFj6FJp85aH84YrPUbG7fDxknvRyPLHf_TGdw1I/edit?usp=sharing
A két korlátozott FA-kör résztvevőivel, illetve a nyílt liciten elkeltek közül a QB-RB-FB-WR poszton játszókkal vagyok meg eddig. Nagy horderejű igazolások már nyilván nem lesznek, úgyhogy ha ennek a végére érek, már elég jó képet kaphat mindenki arról, hogy mire számíthat jövőre komp. pick ügyben.
több mint 4 éve
ljambrik
601
Kár, hogy a mockok előtt seggére vertem az első körösömnek. Ha valaki még csinál a drafting, tud két köröset csinálni? 😜
több mint 4 éve
@Löfli1/20 New Orleans Saints (PIT) - Jeff Gladney, CB (TCU)
Nem sok jóra lehet számítani, ha Apple és Norman a két kezdő CB-d.
Először is köszönöm a fáradozásodat, mert jó az ilyeneket olvasni! Akár még lehet is CB, de a kiléte kérdéses. Okudah mögött van pár corner aki lehet boom or bust. Kérdés, hogy megérnek-e egy első kört? Valószínűleg részemről BPA lesz, ami lehet WR, OT, CB, LB is.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
Ezt mondhattad volna az összes idei pickem elboltolasa előtt 😊Draft előtt szerintem már nem írok semmit, szerencsére még van meló, így véges a szabadidőm, és a boardomat is be kellene fejeznem; kétszázegypáran vannak most sorba rakva, de közülük se mindenki a végleges helyén, és több mint százan még a várólistán. 😀Tényleg te tervezel mockot irni, akár GM Gamehez, akár a valódi draftra? Vagy akár egy olyan "ki kicsoda a top prospekek közül?" listát, mit amit pl. tavaly is írtál?Spoiler, vassadi smokescreenel, tuti Epenesat húzza.Valamelyik hetedik körös pickkel szívbaj nélkül. 😛
tenorx
vassadi
iktriad
Az viszont tervben van, hogy ha nem is csapatokra lebontva, részletesen, de írok majd GM draft értékelőt, az már úgyis régen volt. Csoportonként legjobb-legrosszabb húzás, ilyesmik. Meg valami hasonlót az IRL draftról is majd.
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Draft előtt szerintem már nem írok semmit, szerencsére még van meló, így véges a szabadidőm, és a boardomat is be kellene fejeznem; kétszázegypáran vannak most sorba rakva, de közülük se mindenki a végleges helyén, és több mint százan még a várólistán. 😀Tényleg te tervezel mockot irni, akár GM Gamehez, akár a valódi draftra? Vagy akár egy olyan "ki kicsoda a top prospekek közül?" listát, mit amit pl. tavaly is írtál?Spoiler, vassadi smokescreenel, tuti Epenesat húzza.Valamelyik hetedik körös pickkel szívbaj nélkül. 😛
tenorx
vassadi
iktriad
Az viszont tervben van, hogy ha nem is csapatokra lebontva, részletesen, de írok majd GM draft értékelőt, az már úgyis régen volt. Csoportonként legjobb-legrosszabb húzás, ilyesmik. Meg valami hasonlót az IRL draftról is majd.
több mint 4 éve
na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊Faja a mock, más is csináljon! 😉
Löfli
Bár valószínűleg nem olvastad azta sok hszt, amiben Tuát kritizálom 😁
Ahogy itt is írtam már korábban, nem húzok QBt a Redskinsbe.
Ruggs teljesen ok, sanszosan ő lesz az egyik.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Tényleg te tervezel mockot irni, akár GM Gamehez, akár a valódi draftra? Vagy akár egy olyan "ki kicsoda a top prospekek közül?" listát, mit amit pl. tavaly is írtál?Spoiler, vassadi smokescreenel, tuti Epenesat húzza.Valamelyik hetedik körös pickkel szívbaj nélkül. 😛
tenorx
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Spoiler, vassadi smokescreenel, tuti Epenesat húzza.Valamelyik hetedik körös pickkel szívbaj nélkül. 😛
tenorx
több mint 4 éve
Spoiler, vassadi smokescreenel, tuti Epenesat húzza.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Nálam az összes többi mock draft 99,9%-ához hasonlóan elvérzett ott, hogy Justin Herbert = NFL-kezdő QB. 😛na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊1. Így lett volna az igazi "The Denver Post Mock Draft 2020 by Ryan O'Halloran" - ha már ott írkál az egyik legjobb NFL beat writer. 😊
Löfli
2. Ha már EDGE rushert akarsz nekem, akkor A.J. Epenesa jöhetett volna inkább. De látom, nálad ő be se került az 1. körbe. WTF?
Amúgy köszi szépen az elkészítését!
iktriad
Speciel Epenesa csúszásában szerintem nincs semmi WTF. Az szerintem sokkal inkább WTF, ha valaki a várakozásokat alulmúló szezonja - amikor először volt full-time kezdő és nem rotációs rusherként, a meccs végén is frissen riogatta a college OT-ket - és egy csalódást keltő combine után sem kapcsol, hogy itt valami bibi van, és továbbra is abban a (tév)hitben él, hogy Epenesa fix első körös várományos.
Egy elrontott combine miatt húzzák le? Részben, sőt talán legnagyobb részt, igen, mondhatjuk. De mit is mutatnak a combine számai?
6-5, 275-tel mérlegelt. Nem éppen tipikus EDGE súly a mai NFL-ben; még a robosztusabbnak számító, klasszikus 4-3 DE felépítésű játékosokét is nagyjából egy tízessel meghaladja. Persze lehet valakiből elit EDGE hasonló vagy még ezeknél is rendhagyóbb paraméterekkel, feltéve, ha mellette elit atléta (pl. Clowney, Watt). Epenesa viszont az "elit atléta" szöges ellentéte:
És akkor a grafikán még nem szerepel az 1.78-as 10-yard splitje, ami EDGE viszonylatban a 12. percentilisre elég...
Mit lehet vele kezdeni?
Ha marad ez a versenysúlya az NFL-ben is, akkor van egy base end - 3rd down rusher keveréked. Csakhogy sorra sülnek be azok a projektek, akiknél a limitált atletikusság miatt ugyanez lett volna a koncepció, lásd Owa Odighizuwától kezdve Jonathan Bullardon át Taco Charltonig, és még lehetne sorolni. (Azt mondanom sem kell, hogy ezeket a játékosokat kivétel nélkül korai körre taksálta a draft média és a közvélemény, de a GM-ek se minden esetben fogták vissza magukat.) Miért? Előbbi skill setnek - tehát ha valaki jó run-stuffer end - akkor sincs különösebben jelentős értéke a modern NFL-ben, ha az illető ezt bőven átlagon felüli szinten műveli. Utóbbinak pedig értéke ugyan van, de egy 275-285 fontos védőfalembert nem lehet bármilyen helyzetben a fal belsejébe rakni, csak a legegyértelműbb passz szituációkban, ami megint csak limitálja a használhatóságukat és ezáltal a hozzáadott értéküket.
Dobjon le 10-15 fontot? Ilyen mutatókról indulva annyit az sem segítene az atletikusságán, hogy valódi EDGE-ként lehessen bevetni, viszont base endként is hátrányosan érintené, és interior rusherként is az említett szélsőség felé sodorná.
Szedjen fel 10-15 fontot? Kapnánk egy klasszikus, sémához kötött 5-tech-et, és fizikálisan ugyan kompetensebb lenne belül, de jönnének a kérdések, hogy a még tovább redukált atletikussággal mennyi haszna lenne pass rusherként.
Egyik verzió sem olyan, amire azt mondom, "ez igen, gondolkodás nélkül első kör!" Sőt...
több mint 4 éve
1/11 Pittsburgh Steelers (NYJ via ARI) - Jedrick Wills, OT (Alabama)Ja ezt mondjuk benéztem, Dillardot pl észre se vettem a rosteren 😀😀
Pamphile és Nsekhe nem megoldás.
Tökéletesen látod! Akkor legyen az, hogy Dillard a LT és Feiler a RT! Meg tudom oldani és a két említett úr, csak cserék lesznek. De várj! Ők is a keretben! 😂
Ettől függetlenül jó játékos persze, talán viszem is 😉
Klaci79
több mint 4 éve
Köszi Lofli!Nálam jó a meglátás. A kezdőm leggyengébb pontja Hart.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
1/11 Pittsburgh Steelers (NYJ via ARI) - Jedrick Wills, OT (Alabama)Pamphile és Nsekhe nem megoldás.
Tökéletesen látod! Akkor legyen az, hogy Dillard a LT és Feiler a RT! Meg tudom oldani és a két említett úr, csak cserék lesznek. De várj! Ők is a keretben! 😂
Ettől függetlenül jó játékos persze, talán viszem is 😉
több mint 4 éve
Nem értettem már mit akarsz lecserélni a liga egyik legjobb fiatal safetyjén 😀1/24 Buffalo Bills (CLE) - Xavier McKinney, S (Alabama)ja, asszem azt akartam 😀
A class legjobb safety-je jöhet Reid helyére.
Mármint Reid mellé? 😀
tenorx
Löfli
Mindenesetre nem lett rossz mock, de mint ahogy eddig is BPA-zni fogok.
Vannak gyengébb/erősebb részek a rosteremen, de nem fogok nagy talentet ott hagyni 😊
több mint 4 éve
1/24 Buffalo Bills (CLE) - Xavier McKinney, S (Alabama)ja, asszem azt akartam 😀
A class legjobb safety-je jöhet Reid helyére.
Mármint Reid mellé? 😀
tenorx
több mint 4 éve
1/24 Buffalo Bills (CLE) - Xavier McKinney, S (Alabama)A class legjobb safety-je jöhet Reid helyére.
Mármint Reid mellé? 😀
több mint 4 éve
Hozzám LB-t draftolni alapvető. Azt sajnálva láttam hogy ebben a mockban kiment előttem a 3 nagy WR, ha pont az lenne bent akit szeretnék lehet megfontolnám 😀De most indul nekem hogy melyik LB/CB tetszik meg igazán és az igazi scouting a Bearsben 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
érdekes ez a Tennessee Öregfiúk támadósor, bár egy utolsó nagy év még lehet bennükesküszöm izgalmasnak tűnik a szezon már ennyi DC alapján is 😀
több mint 4 éve
Reagort egy fokkal előrébb raktam, igazából az első vázlatban még Mims volt beírva hozzád, de meggondoltam magam 😀na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊Alapvetően nem rossz amiket hozzám írtál. Bár azért Fred Warnert túlfizetettnek nem lehet mondani. Illetve hogyhogy Reagor és nem Mims pl? Amúgy van egy hihetetlen Tajae Sharpe is a keretemben 😂😂
Löfli
Paul43
mondanám, hogy Epenesa is hasonló mint Reagor/Mims, de ő tényleg a combine miatt esett ki nálam az 1. körből, bár simán benne van, hogy IRL meg itt is elviszi valaki.na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊1. Így lett volna az igazi "The Denver Post Mock Draft 2020 by Ryan O'Halloran" - ha már ott írkál az egyik legjobb NFL beat writer. 😊
Löfli
2. Ha már EDGE rushert akarsz nekem, akkor A.J. Epenesa jöhetett volna inkább. De látom, nálad ő be se került az 1. körbe. WTF?
Amúgy köszi szépen az elkészítését!
iktriad
Derrick Brownnal vagyok még így, szopkodják össze-vissza, de én nem tudtam top10-be rakni 😀
több mint 4 éve
Iupatira gondoltam, de ő se jobb 😀na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊Pugh nem nálam játszik. 😀
Löfli
adam8
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊Pugh nem nálam játszik. 😀
Löfli