NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
Igornak valamilyen szinten igaza volt szerintem ezekkel az éves roster visszatekintőkkel. Alapvetően mindig jó, ha van mit olvasni, de ezt a Bucs visszatekintőt is átlengi a hurráoptimizmus. Crosby helyett jött Zach Allen (ráadásul nem is ugyanaz a poszt) és kapott egy pluszt az egység? Kenny Clark elvesztése meg 0? Érdekes.
DeSean
Kérlek olvasd el még egyszer mit is írtam és azonnal nem lesz ez olyan hurráoptimista.
Már maga az a tény, hogy Josh Allent levittem DE-be igazolja a pluszt. Mivel Crosby volt a második DE-m Sweat után irl, így a Josh Allen - Crosby csere is upgrade. Plusz nézd meg a mostani cseréket és a tavalyiakat. Ha ezek után sincs meg a plusz neked, akkor rettenet másképp gondolkozunk.

Clark elment. De nem ő volt az egyetlen jó játékosom középen. Pennel maradt és Purcell sokkal jobb futás ellen, mint Clark. Clark pass rush tudománya picit hiànyozhat majd, de arra vannak ott rotációban, akik ezt a kieső szerepet valamennyire tudják majd pótolni.

Nagyon az az érzésem, hogy annyira elvakított Crosby és Clark, hogy a többieket már észre sem veszed, pedig ők is jók, sőt Crosby esetében még jobbak is.

Tisztelem a véleményed, de ha én hurráoptimista vagyok, akkor te lehúzós kicsit.
több mint 4 éve
DeSean Philadelphia Eagles 423 — Drunk Goose
Igornak valamilyen szinten igaza volt szerintem ezekkel az éves roster visszatekintőkkel. Alapvetően mindig jó, ha van mit olvasni, de ezt a Bucs visszatekintőt is átlengi a hurráoptimizmus. Crosby helyett jött Zach Allen (ráadásul nem is ugyanaz a poszt) és kapott egy pluszt az egység? Kenny Clark elvesztése meg 0? Érdekes.
több mint 4 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
PS claimelt játékosnak csak az 53-ból kivágott játékossal csinálható hely, vagy lehet úgy is hogy PS-ből vágok ki, 53-ast teszek át a PS-ben felszabadult helyre, és így kerül aktív rosterre a claimelt player? Utóbbi lenne az ésszerű, viszont így be tudok "védeni" lopható játékost úgy, hogy először 53-ban van, és csak a PS claim után kerül PS-be.
Rataxes
Utóbbi is engedélyezett.
több mint 4 éve
Korábbi évek UDFA eredményeit hol lehet visszakeresni? Csak a 2011-2013. közöttieket találtam meg.
somoskovig
2014: 1. kör, 2. kör

2015: 1. kör, 2. kör

2016: 1. kör, 2. kör

2017: 1. kör, 2. kör

2018: 1. kör, 2. kör

2019: 1. kör, 2. kör
több mint 4 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
PS claimelt játékosnak csak az 53-ból kivágott játékossal csinálható hely, vagy lehet úgy is hogy PS-ből vágok ki, 53-ast teszek át a PS-ben felszabadult helyre, és így kerül aktív rosterre a claimelt player? Utóbbi lenne az ésszerű, viszont így be tudok "védeni" lopható játékost úgy, hogy először 53-ban van, és csak a PS claim után kerül PS-be.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
2016 3/15 - Graham Glasgow, G (Michigan)
2018 5/7 - Ryan Glasgow DT (Michigan)
2020 UDFA - Jordan Glasgow LB (Michigan)

Szeretném kérvényezni a csapatom hivatalos relocation-ét Skóciába!

Liverpool Fc
több mint 4 éve
habakukk Washington Commanders Oregon Ducks 272 — Viking GM
dolgoztam kicsit az udfa táblázattal magam okkulására, és véletlenül kiszámoltam a második körben felhasználható krediteket.

itt küldöm egy fájlban, hogy nektek ne kelljen mégegyszer:

docs.google.com/spreadsheets/d/1e6cfli4voDKOSVurss3duidIQIVoZUA3c4PWPJYlbV8/edit?usp=sharing

HTTR
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Klaci79
kitöröltem a régi posztod a DC topikból.

légyszi majd mindenki figyeljen, hogy csak egy posztja legyen erre az évre 😊
kristof
Köszi...vissza sem néztem annyira biztos voltam benne, hogy nem csináltam még meg...ha tudom ezt a 10 percet megspóroltam volna 😊

Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Klaci79
kitöröltem a régi posztod a DC topikból.

légyszi majd mindenki figyeljen, hogy csak egy posztja legyen erre az évre 😊
több mint 4 éve
vassadi
Jordan Glasgow esetében én 6 kreditet ajánlottam mégis az excel szerint 4-el vitte a Vikings.
alatriste
Teir Tart hozzám került szerintem, valszeg a táblázatban egy kockával elcsúszva írtad be a Bearshez a tíz kreditet, mert a bears korábban ellőtt 41-et. @vassadi
dankodavid
Bocs, mindkettő javítva.
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Teir Tart hozzám került szerintem, valszeg a táblázatban egy kockával elcsúszva írtad be a Bearshez a tíz kreditet, mert a bears korábban ellőtt 41-et. @vassadi

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
vassadi
Jordan Glasgow esetében én 6 kreditet ajánlottam mégis az excel szerint 4-el vitte a Vikings.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
Korábbi évek UDFA eredményeit hol lehet visszakeresni? Csak a 2011-2013. közöttieket találtam meg.

több mint 4 éve
Végkiárusítás - az alábbi depth játékosok (kondicionális) hátsó körös pickért vagy hasonló kaliberű depth játékosért (akár csomagban is) eladók:
Robert Griffin III, QB
Taylor Gabriel, WR
Terry Godwin, WR
Dylan Cantrell, WR
Andrew Beck, TE
Ryan Schraeder, OT
Desmond Harrison, OT
James Looney, DT
Kylie Fitts, EDGE
Trevon Young, EDGE
Tanner Vallejo, LB
Mark Fields, CB
Brian Peavy, CB
Joshua Kalu, DB
Davante Davis, DB
több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol találom azt a listát, akiket IRL draftoltak nálunk viszont UDFA - k lettek? Előre is köszönöm!
Gergőke
A Draft tracker mellé be lett téve egy új fül abban vannak.
Paul43
Köszönöm szépen!

" class="embed">
több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol találom azt a listát, akiket IRL draftoltak nálunk viszont UDFA - k lettek? Előre is köszönöm!
Gergőke
Paul43
Nagyon köszönöm!

" class="embed">
több mint 4 éve
Gergőke
több mint 4 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
Gergőke
Kb 7 nappal ezelőtti poszt ebben a chatben
több mint 4 éve

" class="embed">
több mint 4 éve
@vassadi: abszolut nem türelmetlenségből kérdem (bár ezt szerintem nem fogja senki elhinni nekem 😂😂), kb mikorra várható az udfa első kör eredmény? Holnap, holnapután?
Paul43
Lehet már ma este, lehet csak holnap, még nem tudom.
vassadi
Ma este a határidő ugye? Vagy lemaradtam valamiről?
alatriste
Még semmiről, ma este 8-ig lehet küldeni.
több mint 4 éve
@vassadi: abszolut nem türelmetlenségből kérdem (bár ezt szerintem nem fogja senki elhinni nekem 😂😂), kb mikorra várható az udfa első kör eredmény? Holnap, holnapután?
Paul43
vassadi
Ma este a határidő ugye? Vagy lemaradtam valamiről?

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Paul43
több mint 4 éve
több mint 4 éve
DeSean Philadelphia Eagles 423 — Drunk Goose
Akinek szüksége van még egy kis minőségi mélyítésre a secondarybe, annak fel tudom ajánlani Michael Davist még 2 évig olcsón, jutányos áron. Ha nem jelentkezik érte senki, akkor is rosteren marad, viszont telített a poszt, máshol lehet nagyobb szükség van rá.
több mint 4 éve
Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?
gabokocka
Én amondó vagyok, idén már ne variáljunk. Gyakorlatilag egy komplett GM szezon lement már úgy, hogy mindenki abban a tudatban építette a csapatát, hogy 53+10 fő kell majd, valakinél már kvázi kész roster van; szerintem a GM szezon legvégén már nem érdemes megbolygatni az egészet.
vassadi
Nem idenre gondoltam, hanem a jövő szezonra.
ljambrik
Jövőre természetesen, és a nagyobb létszám miatt a cap limit is a szokásosnál valamivel nagyobb mértékben növekedhet.