GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 643
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
nyilván ha működik, akkor sem nyomom le a superbowlt addig, míg Gabó le nem okézza, hogy ne szimulálva legyen, hanem játszatva.

mondjuk eleve döglött ötlet, mert abban csak 1 RB van örökké 😀 jó, hogy eszembe jutott.Höri
Most mi van? Mikor lesz sim, vagy stream vagy videó vagy bármi?

Legyen már valami!!! 😛Soldados
délután

lol, hsz írás után 1 mp Soldi sms 😀Höri
😕 😕

Akkor ezek szerint a szegedi viharos időjárás miatt elhalasztották egy nappal az SB-t... Ki látott már ilyet?! 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a superbowl tökéletes alkalom h teszteld 😀kristof
nyilván ha működik, akkor sem nyomom le a superbowlt addig, míg Gabó le nem okézza, hogy ne szimulálva legyen, hanem játszatva.

mondjuk eleve döglött ötlet, mert abban csak 1 RB van örökké 😀 jó, hogy eszembe jutott.Höri

Legyen már valami!!! 😛Soldados
délután

lol, hsz írás után 1 mp Soldi sms 😀

több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 46 672 — Whoops, looks like something went wrong.
a sim technikai okok miatt elmarad, így a KC nyerte az idei SB-t, mint a legnagyobb meglepetéscsapat

több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Legyen már valami!!! 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve

mondjuk eleve döglött ötlet, mert abban csak 1 RB van örökké 😀 jó, hogy eszembe jutott.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
a superbowl tökéletes alkalom h teszteld 😀
több mint 15 éve
fraps
http://www.fraps.com/briareos
ezt kipróbálom

több mint 15 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
Streameld Höri, és akkor még izgalmasabb lesz 😛
több mint 15 éve
uhh, így repül az idő? 😀

gondoltam rá, hogy rögzítem valamivel, de erre a célra csak mobilom van, abba meg nem fér bele ekkora adat 😀
hacsak nincs valami progi, ami tudja rögzíteni a meccset.Höri
Huhhh! Az de fasza lenne, akkor nem is nézném meg az eredményt, hanem rögtön a videón izgulnám végig az egészet. 😊

több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
fraps
http://www.fraps.com/

több mint 15 éve
uhh, így repül az idő? 😀

gondoltam rá, hogy rögzítem valamivel, de erre a célra csak mobilom van, abba meg nem fér bele ekkora adat 😀
hacsak nincs valami progi, ami tudja rögzíteni a meccset.

több mint 15 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
Szavaztunk, inkább egyikőtök se nyerjen 😀 Amúgy gondolom hajnali 2körül szimel majd Höri.
több mint 15 éve
mikor lesz a döntő, és lesz live stream, vagy live blog? 😊briareos
Úgy érzem, Höri commish Prime Time időpontra tette az SB-t. 😊Soldados
Úgy tűnik, az idei Super Bowlt elhalasztották. 😀

több mint 15 éve
mikor lesz a döntő, és lesz live stream, vagy live blog? 😊briareos
Úgy érzem, Höri commish Prime Time időpontra tette az SB-t. 😊

több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
mikor lesz a döntő, és lesz live stream, vagy live blog? 😊

több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 46 672 — Whoops, looks like something went wrong.
nálam meg a PS-ben eddig jól játszó Meier IR-re ment :/ Odrick úgyis kezdeni fog, de kitörölhetem az egész drafttal, ha Clausen padozni fog folyamatosan

több mint 15 éve
nálam meg Slauson fog kezdeni. Lassan csak kezdő OLinemanjeim vannak, backup nincs is 😛

hívjatok Kirk Ferentznek

több mint 15 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Ha téged Hoomanawanui vált meg akkor kihúzlak a potenciális ellenfelek listájáról 😂

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Haden fixen nem kezd, ezt leszögezték jó hamar. Mike Williams vicc, sokat érsz vele, hogy kezdő. Lauvao sem valami nagy ászokat szorított ki 😛 Hoomanawanui is olyans ztároakt előz meg, mint Fells 😀 azért a fos csapatban szar poszton félezdőséget nagyrabecsülni szép dolog 😛Rajna
azért Haden simán kezdeni fog ha Sheldon ilyen fos. Meg eleve ő a nickelback
Nem az a lényeg hogy kit szorítottak ki, hanem hogy első csapatban bizonyíthatnak, míg ezt jópár első körösről nem mondható el. Ráadásul mind elég jó dolgokat mutat a preseasonban.
És ennek örülök mert nagyon gyászosan láttam a csapat jövőjét
több mint 15 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Haden fixen nem kezd, ezt leszögezték jó hamar. Mike Williams vicc, sokat érsz vele, hogy kezdő. Lauvao sem valami nagy ászokat szorított ki 😛 Hoomanawanui is olyans ztároakt előz meg, mint Fells 😀 azért a fos csapatban szar poszton félezdőséget nagyrabecsülni szép dolog 😛

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
újabb kezdőt találtam az idei draftoltjaim között. Shawn Lauvao lesz a kezdő RG a Brownsban 😊
eddig Trent Williams, Spikes, Mike Williams, Hoomanawanui és Lauvao + Haden sanszos.
Úgy tűnik ez jól sikerült 😊
több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 815
Mégis honnan a faszomból tudod hogy nem lesz jó? A mostani meccsen is néztem, múltkor is a Dallas ellen, simán átlag fölött tolta. 😉

Runblockban biztos jobb mint McNeil, pass prottól féltek, de eddig ott se szar.Döme
Tudtam, h rá kellett volna mennem, nem köcsög Mrooch-ra.... Valóban jól játszik, és valóban passz ellen még nem elég határozott. Nehezek a lábai. Powerpig, végülis Flo Adams helyett simán jó 😀szaba
ja, karatézni majdnem olyan jól tudSzegecs
Hát, Vilma már látta is kárát 😀
több mint 15 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
nem. 😛

ha most kezdene is, nem lesz jó 😀 draftolnak elé mást.Höri
Mégis honnan a faszomból tudod hogy nem lesz jó? A mostani meccsen is néztem, múltkor is a Dallas ellen, simán átlag fölött tolta. 😉

Runblockban biztos jobb mint McNeil, pass prottól féltek, de eddig ott se szar.Döme
Tudtam, h rá kellett volna mennem, nem köcsög Mrooch-ra.... Valóban jól játszik, és valóban passz ellen még nem elég határozott. Nehezek a lábai. Powerpig, végülis Flo Adams helyett simán jó 😀szaba
ja, karatézni majdnem olyan jól tud

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 815
Na lehet hogy sikerült mákolnom kezdő LT-t (Dombrowski) 5 évig üveggyöngyért? 😛Döme
nem. 😛

Tudtam, h rá kellett volna mennem, nem köcsög Mrooch-ra.... Valóban jól játszik, és valóban passz ellen még nem elég határozott. Nehezek a lábai. Powerpig, végülis Flo Adams helyett simán jó 😀
több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Na lehet hogy sikerült mákolnom kezdő LT-t (Dombrowski) 5 évig üveggyöngyért? 😛Döme
nem. 😛

Runblockban biztos jobb mint McNeil, pass prottól féltek, de eddig ott se szar.