GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
LOL, Carrt is elvittem... no comment, emberek.. nem tudom hogy sikerult 5 csapatnak alam licitalnia.

Strief annyiert amugy steal, damn.
Igor
Az azért látszódott, hogy nagyobb volt az érdeklődés, mint 1. körben, főleg RMurray-nél, ahol hirtelen 10 érdeklődő is lett. 😀
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
3. FAkör mikor indul?
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 747 — No 1 duplaszánkó fan
LOL, Carrt is elvittem... no comment, emberek.. nem tudom hogy sikerult 5 csapatnak alam licitalnia.

Strief annyiert amugy steal, damn.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
empty taxi
Jason McCourty szerintem 😊
Nála van holtverseny....

"Devin McCourty CB 3. kör
Lions, Steelers - Rohadtul nem tudok dönteni (Holtverseny). "
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Sorry, de csak most jutottam gép elé, és pár perccel a licitzárás előtt volt egy outbid, amiről csak most tudtam kiértesíteni az érintett GM-et, amint reagált arra h mi legyen a playával hírdetek is eredményt.
empty taxi
Szerintem hirdesd ki a maradékot, ahhoz az egyhez pedig írd oda, hogy x csapat újabb ajánlatára vár.
Soldados
Ahogy Igor mondja ezzel információtöbblethez jut(hat)na a szóban forgó GM h van-e értelme neki emelni vagy nincs mert szerzett vkit a posztra/van olyan számára érdekesebb játékos akinél játszik a 3. körben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Sorry, de csak most jutottam gép elé, és pár perccel a licitzárás előtt volt egy outbid, amiről csak most tudtam kiértesíteni az érintett GM-et, amint reagált arra h mi legyen a playával hírdetek is eredményt.
empty taxi
Szerintem hirdesd ki a maradékot, ahhoz az egyhez pedig írd oda, hogy x csapat újabb ajánlatára vár.
Soldados
Ezzel az a gond, hogy akkor az erintett GM tud dontest hozni a nyilvanos informaciok alapjan hogy emelnie kell-e v. elengedi a jatekost...

Igazabol ez most nem tragedia, ha holnapig elcsuszik akkor se, ha mindenki elkel 2. korben, akkor nem is kell 3. licitkor.. es lehet nekiindulni vasarnap/hetfovel a 3. kornek.\

empty,
lenne olyan ember (ezt az 1 illetot leszamitva), aki atcsuszhat 3. korre?

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
empty taxi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jets KeKi:  bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1610617
Leonard Williams DE-ért meghallgatok ajánlatokat.
több mint 8 éve
ha holtverseny volt, akkor hol vezettél? azt gondoltad mindketten megkapjátok a játékost?
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 090 — Chiefs GM
Sajnálom, akkor ezt benéztem. 😕 Ne haragudj.

több mint 8 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
Semmi ilyen kivétel nincs a szabályzatban.
Ha vezetsz és megelőznek jár a figyelmeztetés és én erre hagyatkoztam, azért is nem emeltem, mert akkor ment volna tovább harmadik körre és max akkor.
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 090 — Chiefs GM
Ez lehet, hogy az én hibám, de a holtverseny esetén nem küldtem értesítést, annyira evidens volt, hogy emelni kell annak, aki meg akarja szerezni az adott játékost.

több mint 8 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
Hogy eshettem ki, ha holtversenyben vezettem és nem kaptam figyelmeztetést hogy rámemeltek?
több mint 8 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Valószínűleg ma csak olyan 9 körül tudom az S / Edge kör eredményeit kihirdetni.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Olyan utasítást nem lehet licitnél adni, hogy ha nem tudok előzni xy-nál akkor, és csak akkor legyen érvényes egy másik játékosra tett bid?
alatriste
Az a baj ezekkel, hogy ha tobben is tesznek ilyet, akkor 2 vagy 3 egymassal versengo GM-nel, akkor ongerjeszto ciklussa fajulhat..
Igor
Ennél jóval egyszerűbb a helyzet. Nem lehet ilyet!
Soldados
En is ezt irtam, csak 1) diplomatikusabb voltam 2) utaltam ra, miert is nem lehet 😊
Igor
Attól nem vagyok kevésbé diplomatikus, hogy egyszerű kérdésre egyszerű választ adok. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Olyan utasítást nem lehet licitnél adni, hogy ha nem tudok előzni xy-nál akkor, és csak akkor legyen érvényes egy másik játékosra tett bid?
alatriste
Az a baj ezekkel, hogy ha tobben is tesznek ilyet, akkor 2 vagy 3 egymassal versengo GM-nel, akkor ongerjeszto ciklussa fajulhat..
Igor
Soldados
En is ezt irtam, csak 1) diplomatikusabb voltam 2) utaltam ra, miert is nem lehet 😊

több mint 8 éve
alatriste
Igor

több mint 8 éve
alatriste

több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 828 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Úgy látom 20-17 lett a vége...27 szavazó mellett

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
@vassadi
draft idopont temaban nem akarsz megnyilatkozni / kihirdetni a vegso idopontot?

több mint 8 éve
DeSean Philadelphia Eagles 423 — Drunk Goose
D'Qwell Jackson olcsón vihető Green Bayből!
több mint 8 éve
Akire nem ment ajánlat, arra lehet a 2. körben licitálni, vagy majd csak a nyílt FA körben?
Döme
lehet most is
több mint 8 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 765 — Sworn to the Black
Akire nem ment ajánlat, arra lehet a 2. körben licitálni, vagy majd csak a nyílt FA körben?