GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Gyors átszámolással nekem majdnem 200k különbség jött ki, de mivel nem részletezted ezért nem tudtam pontosan kiszámolni hogy melyik szerződést akarod 1 ill. 2 évre elosztani.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Döme, Ők nem a waiver topicba mennek?Fú lehet, a waiver eszemben sem volt. Köszi átnézem.
Brady Quinn, Jammal Brown (Ő mondjuk az NFL-ben ha jól látom csak 7 évet tolt, de ha Nálad eddig rosteren volt akkor ez már a 10. lenne), Annunoby Chigbo, Mitchell Charles (gondolom nálunk Neki is ez lesz a 3. éve).
A bünti is soknak tűnik.Rataxes
Mondjuk azt a pár tizenezret pont leszarom amúgy ha annyival több. 😀
több mint 11 éve
ha más nem vállalja leszek, de örülnék, ha nem kerülne rám sor
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
még vassadi kéne és akkor simán az AFC South dönt.na mi van a rosenhausokkal? eddig csak Rajna jelzett vissza, hogy ügyködne továbbHöri+Szegecs
több mint 11 éve
na mi van a rosenhausokkal? eddig csak Rajna jelzett vissza, hogy ügyködne továbbHöri+

The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
MMMS helyett én leszek az egyik Rózsi. Már csak 3 kell. Jönne valaki?HöriHa nincs más hozzáértőbb jelentkező vállalom.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Döme, Ők nem a waiver topicba mennek?Brady Quinn, Jammal Brown (Ő mondjuk az NFL-ben ha jól látom csak 7 évet tolt, de ha Nálad eddig rosteren volt akkor ez már a 10. lenne), Annunoby Chigbo, Mitchell Charles (gondolom nálunk Neki is ez lesz a 3. éve).
A bünti is soknak tűnik.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
MMMS helyett én leszek az egyik Rózsi. Már csak 3 kell. Jönne valaki?
több mint 11 éve
Csináljak GM-nek privát üzenet küldős cellát a rosteres táblázatba? Mint itt a bal felső sarokban:docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsbbN5jVO88QdDNNaVVObUZ0ZFZCMFlaYzFwc09PREE#gid=51
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
kurva jó, elfelejtettem...küldhetek még listát a hosszabbításra szánt embereimmel, vagy nem?

JT Daniels fan
több mint 11 éve
seahawks keki is friss (legrégebbi hsz)
több mint 11 éve
Höri beleegyezésével átírtam a szabálykönyvet az idei módosításoknak megfelelően:bowl.hu/forum/manager_jatek/gm-szabalykonyv/1026268
Frissítve:
- Szerződéssel rendelkező játékosok eleresztése (3/E pont) az új cut penalty szabály szerint
- Adott évben fel nem használt szerződéshosszabbítási lehetőség használható trade útján megszerzett franchise tagelt játékosnál (3/C pont)
- Draftolt játékosok éves átlagfizetése
A free agency még egyeztetés alatt.
több mint 11 éve
Újabb frissítés a Lions KeKi oldalán!!
több mint 11 éve
na mi van a rosenhausokkal? eddig csak Rajna jelzett vissza, hogy ügyködne tovább
több mint 11 éve
Grecoval bővült a KeKim:GM game champion 2015 (Vikings)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
közlemények topikba az uj szavbályokat igazán betehetnétek... mert fogalmam sincs h most mivan, és ahogy nézem többieknek semerről a kredites fa rendszerről vagy miről meg lehetne egy tutorial ha mér sikeresen megszavaztátok.
több mint 11 éve
akkor most van szerződés restructure- v nincs? ennek függvényében hosszabbítanékbriareoskivágod, újraigazolod 😀
több mint 11 éve
akkor most van szerződés restructure- v nincs? ennek függvényében hosszabbítanék
több mint 11 éve
Akkor viszont átírom a büntimet.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
thxMost akkor a 1,5szeres szabály a tavaly szerződtetett idén kitett játékosokra él vagy csak a következő szezontól lép életbe a szabály ezen része?BaltimoreDefensecsak a következő szezontól lesz érvényeskristof
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Most akkor a 1,5szeres szabály a tavaly szerződtetett idén kitett játékosokra él vagy csak a következő szezontól lép életbe a szabály ezen része?BaltimoreDefensecsak a következő szezontól lesz érvényes
több mint 11 éve
Most akkor a 1,5szeres szabály a tavaly szerződtetett idén kitett játékosokra él vagy csak a következő szezontól lép életbe a szabály ezen része?
több mint 11 éve
Nyomtam kekit
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Nem vágom, mindegy 😊
Ex-Rataxes