NFL eredménykövetés - 4 aktív topik
NFL Redzone - week 10
64
10
19 órától, NET4+
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
41
10
22:25, Arena4
Arizona Cardinals - New York Jets
28
9
22:25
Los Angeles Chargers - Tennessee Titans
12
5
22:05
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 167
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Ja tényleg, akkoriban még csak 3 évest kaptak a hátsóbb körösök.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
busted 😕mivel anno tőlem vonult vissza Pat White és nem kell senki másnak, be is írom előre az excelbe.Hörilol ? szeretted vna ha toled vonul vissza maximum.MMMS
Randy Mossnál emlékeim szerint az volt a gyakorlat hogy az eredeti kontraktját kapta meg újra.Rataxesrég lejárt, szóval csak vicc volt.
több mint 11 éve
mivel anno tőlem vonult vissza Pat White és nem kell senki másnak, be is írom előre az excelbe.Hörilol ? szeretted vna ha toled vonul vissza maximum.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
mivel anno tőlem vonult vissza Pat White és nem kell senki másnak, be is írom előre az excelbe.HöriRandy Mossnál emlékeim szerint az volt a gyakorlat hogy az eredeti kontraktját kapta meg újra.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Gondoltam, csak olyan lelkesen licitálgatnak rá egyesek, hogy azért inkább megkérdeztem. 😊Csak egy kérdés, ez a Zach Miller melyik a kettő közül egyébként?somoskoviga bénaHöri
több mint 11 éve
mivel anno tőlem vonult vissza Pat White és nem kell senki másnak, be is írom előre az excelbe.
több mint 11 éve
Csak egy kérdés, ez a Zach Miller melyik a kettő közül egyébként?somoskoviga béna
több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok a véleményetekre:Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Csak egy kérdés, ez a Zach Miller melyik a kettő közül egyébként?
több mint 11 éve
Jah, végülis ez is egy megoldás... Meg lehetne erre is sablonokat húzni: pl. ha X (mondjuk 75) %-nál kisebb ajánlat jön egy új licitálótól egy játékosra az addigi legjobb ajánlathoz képest, akkor a játékos besértődik és az a csapat kiesik a versenyből. Ilyesmiről volt már szó korábban is.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Nem hangzik rosszul. Nem lehetne elég összesen két manager? Az egyik egy NFC-s GM lenne és az AFC-s csapatok ajánlatait kezelné, a másik meg fordítva. Vagy ez baromság? 😊 Igazából lusta vagyok most jobban belegondolni 😀RataxesIstentelenül leterhelné azt a 2 embert, ahhoz azért nem kicsit kell időmillernek lenni h az összes poszt összes FA-jának a bidjeit adminisztráld, egyeztesd a másik konfmanagerrel.
Bár ha megmaradna ilyen körös rendszerben h időszakonként csak bizonyos posztokra lehet licitálni úgy van benne fantázia.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Nem hangzik rosszul. Nem lehetne elég összesen két manager? Az egyik egy NFC-s GM lenne és az AFC-s csapatok ajánlatait kezelné, a másik meg fordítva. Vagy ez baromság? 😊 Igazából lusta vagyok most jobban belegondolni 😀
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
kiveve neked, mert neked kuss van.A manageres dolog nem rossz ötlet, csak ugye az lenne az ideális ha az adott poszt FA körében nem venne részt az aktuális manager (GM). Ez meg nem egyszerű, pl. nálam is volt olyan kör ahol nem akartam licitálni de aztán mégis megtettem mert úgy gondoltam hogy jó áron erősíthetek.Rataxesliberalizmus van.Amadeus91
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
shawnka ezt a novák dolgot egeszenpontosan hogyan gondoltad ?trackert néztem, ott még reckinc volt. 😀
kevesebb penzert megegyezo evre ki menne el a kurva dzseccbe ebbol a gyonyoru varosbol ?MMMS
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 846
A manageres dolog nem rossz ötlet, csak ugye az lenne az ideális ha az adott poszt FA körében nem venne részt az aktuális manager (GM). Ez meg nem egyszerű, pl. nálam is volt olyan kör ahol nem akartam licitálni de aztán mégis megtettem mert úgy gondoltam hogy jó áron erősíthetek.Rataxesliberalizmus van.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
szaba
10 520
shawnka ezt a novák dolgot egeszenpontosan hogyan gondoltad ?Egy órát agyalhat rajta.
kevesebb penzert megegyezo evre ki menne el a kurva dzseccbe ebbol a gyonyoru varosbol ?MMMS
több mint 11 éve
shawnka ezt a novák dolgot egeszenpontosan hogyan gondoltad ? kevesebb penzert megegyezo evre ki menne el a kurva dzseccbe ebbol a gyonyoru varosbol ?
több mint 11 éve
A manageres dolog nem rossz ötlet, csak ugye az lenne az ideális ha az adott poszt FA körében nem venne részt az aktuális manager (GM). Ez meg nem egyszerű, pl. nálam is volt olyan kör ahol nem akartam licitálni de aztán mégis megtettem mert úgy gondoltam hogy jó áron erősíthetek.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
szerintem én is benyomok nemsokára egy javaslatot, legyen miből válogatni
több mint 11 éve
Somosé itt van:igen, de ez mar csak a kiegeszitese az azelotti hsznek amiben a lenyeg levan irva.
bowl.hu/forum/manager_jatek/gm_javaslatok/749368
szerk.:
A Tiéd ez volt? bowl.hu/forum/manager_jatek/gm_javaslatok/746830Rataxes
de az kb nem lenyeges, ha ezek megvannak, mert ott csak az alapotletet kezdem vazolni.
több mint 11 éve
Somosé itt van:szerk.:
A Tiéd ez volt?
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
aztakurva, hat annak gyonyoru lesz utanakeresni, miutan telelett karogva a javallat topik is.az en alapotletem utan somos erre csinalt egy teljesen megvalosithato alternativat. persze le lett fosva, pedig azt en, egy eke talaltam ki ekeknek, nem ugy, mint az ubermensch igorka az npvjevel, amit nyilvan nem tud a plebs torkan lenyomni 😀MMMSha megvan még küldd el pm-ben oszt becsűröm a javaslatok közé
gabokocka
vmelyik hetvegen bizisten elokeresem. az enyemet, meg az annaknyoman szuletett somos valtozatot is.
több mint 11 éve
Már lemondtam róla, úgyhogy nyugodtan!óbazmeg, azt meg nem vettem ki. javítom is egyből
Holnap megteszem a Harbor ajánlatomat is még1x, mert azt akkor tényleg bünti alatt tettem és úgy érzem, hogy így a korrekt.Egon
több mint 11 éve
De nem mindenkinek ugyanaz az ember kéne.Vet minimumot 32 GM megadná... :rolleyes:az en alapotletem utan somos erre csinalt egy teljesen megvalosithato alternativat. persze le lett fosva, pedig azt en, egy eke talaltam ki ekeknek, nem ugy, mint az ubermensch igorka az npvjevel, amit nyilvan nem tud a plebs torkan lenyomni 😀MMMSha megvan még küldd el pm-ben oszt becsűröm a javaslatok közé
amúgy sztem is változtatni kéne, mert nem normális, hogy aki először tesz ajánlatot minimummal az tuti nyerő ha más nem ajánl fölé, de mondjuk ugyanannyit megadna.gabokocka
Azt alapból száműzni kéne mondjuk első FA körből..Igor
Amúgy nyugodtan lehet ötletelni, de vhogy nem záporoznak alternatívák.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.