GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2026-os roster fájl2027-es roster fájl
Draft tracker 2026
Draft tracker 2027
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
tampát hagyd a végére, estére végre benyomom én is a dc-met
több mint 13 éve
na, aki irt dct, az fog kapni pre draft csapatertekelot needekkel feltuntetve. aki annyira sem kepes annak csak a needjeit fogom feltuntetni, baszott nagy betukkel. vki legyen kedves es vallalja be a billst. amint van jelentkezo, kuldom neki a formatumot h en hogyan irom.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 13 éve
Harrison Smith nem eladó.
több mint 13 éve
Vágom ám, ennyire nem vagyok hülye csak úgy csinálok 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
ugy gondoltam, h aki ráér, az írhatna egyet 😀időmilliomosok, draft előtti PR?braxa88Jöhet 😊Rataxes
több mint 13 éve
időmilliomosok, draft előtti PR?braxa88Jöhet 😊
.png)
több mint 13 éve
a sejthető cutok utánni prognosztizált capbe befér 😊úgy is befér a capbeHöriTényleg Fucu, Heriszon Szmisz-t eladod jó áron?szabaén még egy korrekt ellenértéket is felajánlok érte 😛Newman
több mint 13 éve
úgy is befér a capbeTényleg Fucu, Heriszon Szmisz-t eladod jó áron?szabaén még egy korrekt ellenértéket is felajánlok érte 😛Newman
több mint 13 éve
Tényleg Fucu, Heriszon Szmisz-t eladod jó áron?szabaén még egy korrekt ellenértéket is felajánlok érte 😛
több mint 13 éve
időmilliomosok, draft előtti PR?
több mint 13 éve
Tényleg Fucu, Heriszon Szmisz-t eladod jó áron?
több mint 13 éve
há akkó chilo rachal eladó!
több mint 13 éve
el kellett volna cserélni a háromból az egyiketIRL Cards játékost leültessen a padra??? No way!BaltimoreDefenseez nagyon romantikus de Johnson sehogy nem jobb mint SmithHöriSmith kibírja még ezt az egy évet és amikor Adrian Wilson nem tér vissza átveszi a helyét.Fucunesztek friss DC.jól hangzik, hogy Rashad Johnson kezd Harrison Smith helyettHöri
legközelebb azért a 2/1-et beletehetnétek a mockba 😊Fucu
több mint 13 éve
IRL Cards játékost leültessen a padra??? No way!ez nagyon romantikus de Johnson sehogy nem jobb mint SmithHöriSmith kibírja még ezt az egy évet és amikor Adrian Wilson nem tér vissza átveszi a helyét.Fucunesztek friss DC.jól hangzik, hogy Rashad Johnson kezd Harrison Smith helyettHöri
legközelebb azért a 2/1-et beletehetnétek a mockba 😊Fucu
több mint 13 éve
Most már jó szerintem 😊
.png)
több mint 13 éve
OopsYou are trying to edit a protected cell or object. Please contact the spreadsheet owner to remove protection if you need to edit.
OK
na mindegy, majd old school módon 😀
több mint 13 éve
Hm, pedig a link elméletileg nem változott... Refresh esetleg?
.png)
több mint 13 éve
A napokban valaki elcseszte a képleteket, úgyhogy bemásoltam újból azt az oldalt... Ettől mondjuk az írási jogosultságnak meg kéne maradnia. Egy perc és javítom.no success
szerk.: most próbáld!Rataxes
több mint 13 éve
A napokban valaki elcseszte a képleteket, úgyhogy bemásoltam újból azt az oldalt... Ettől mondjuk az írási jogosultságnak meg kéne maradnia. Egy perc és javítom.szerk.: most próbáld!
.png)
több mint 13 éve
mit csinálok rosszul h nem tudok beleírni a szerződéses google docba?
több mint 13 éve
csak Rashad nem volt eddig kezdő. így marad.FucuHomer 😛
.png)
több mint 13 éve
látom továbbra is dúl a sunshine meg bunnies 😊
több mint 13 éve
csak Rashad nem volt eddig kezdő. így marad.
több mint 13 éve
Rashad 4 év alatt hozott annyi tacklet/interceptiont és kezdő meccset mint Smith a rookie szezonjában 😊
.png)