GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Vazze, mindjárt licitálok Muresan-ra meg Shawn Bradley-re, azok is magasak, mint ez a Mirmur gyerek... 😀
több mint 12 éve
hogyan tud egy billentyuzeten egyszerre mind a ket otos elkurodni ?MMMSlaptop billentyűzeten lehet h csak egy 5-ös van

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
hogyan tud egy billentyuzeten egyszerre mind a ket otos elkurodni ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
A figyelmesebb gm-ek eleve copypaste barát módon írják be a contractot hogy ne kelljen irogatni 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
elbaszódott a billentyűzetemen az ötös gomb, szóval ha jót akartok nekem (ezáltal magatoknak) akkor olyan szerződést adtok amiben nincs ilyen számjegy 😀Höri5
Tessék, jobb klikk, másolás, beillesztés 😀
Egyébként Windows alatt van képernyőbillentyűzet is.
(Igen, még mindig olvasom a csevegőt, a kurva számat 😀 )
több mint 12 éve
Mivel már számtalanszor hallottuk, hogy a draft középső körei értékesek lehetnek, ezért aki szeretne készülni a draftra, és szeretne esetleg még mennyiséget szerezni, de nem mond le a minőségről sem, az keressen, mert frissült a kínálatom:bowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/717470
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nesze vaze, űbereldWyattszerencse, hogy az undorító eagles vitte el, így legyen a tiéd ennyiért 😀
több mint 12 éve
elbaszódott a billentyűzetemen az ötös gomb, szóval ha jót akartok nekem (ezáltal magatoknak) akkor olyan szerződést adtok amiben nincs ilyen számjegy 😀
több mint 12 éve
latom wyatt jol beittal. nem kene folyamatosan szerelembe esned minden kicsit is szimpatikusabb jatekos irant es lenne elso korod 😛MMMSIlyen hibát többet nem követek el :d
Mindegy, a Thomas, Gronko párosért nem sajnálom az első köröket, Nelsonért sem a 2.-at, jövőre meg lesz megint pick végre

több mint 12 éve
latom wyatt jol beittal. nem kene folyamatosan szerelembe esned minden kicsit is szimpatikusabb jatekos irant es lenne elso korod 😛
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
a WR poszt Ansah-jaHöriAz inkább Patterson... nem az igazi a párhuzam, minden évben van egy nagy rakás 6'6-os WR, ráadásul nagy részük nem is porcelán. Ez valami "túlságosan okos az NFL-hez" Kelly-féle húzásra vall megint.. kíváncsi leszek a végeredményre.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Na spec jó példa, Ansah-t úgy behúznám top15-ben, mint a szar, kár, hogy véletlenül se lesz ott pickem

több mint 12 éve
Reakciók Momah vagy Mornah(?) szerződésére (aki a kb. 40 WR közül jelenleg a negyedik legnagyobb kontraktust kapná..) a többi receiver kolléga részéről. 😛www.youtube.com/watch?v=Cbs2mPe5Yzg&t=80m34s
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Momah az első 1milla feletti playa akinek wikipedia szócikke sincs 😀ja de van. leszarom 😀
több mint 12 éve
Azért Glennon első körbe durva reach ,bár inkább őt draftolnám mint Barleyt valaha 😀
több mint 12 éve
akinek a mockban front7 játékost írnak az kényelmesen érezheti magát a játék ezen szakaszában? 😛Hörimi neztuk a fentmarado capet is, ugy irkaltuk a rencert. akinek volt juk, nagy es nuku loveja van, az kapott frontembert, akinek van lovetta ott merlegeltunk.
több mint 12 éve
akinek a mockban front7 játékost írnak az kényelmesen érezheti magát a játék ezen szakaszában? 😛
több mint 12 éve
Hillt eddig háromszor waive-eltem, miután én draftoltam, persze, hogy utána kezd normális lenni, Momah-t pedig már drafton gondolkoztam, hogy elhozom, aztán most hogy beírtad láttam, hogy kapott szerződést 😊

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
bazmeg Wyatt, Hill után Momah árát is feltornázod nekem? 😕erre még aludnom kell egyet...