GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
hallod, te neked mire van ekkora arcod?FYISzopjál lovat, én frissítettem te tök.szaba
akinek ezer éves volt a DC-je azt kitöröltemHöri
(vagy csak nekem nem tetszenek az ilyen kommentek?)
több mint 13 éve
Szerintem a sikertelen claim nem számít.somoskovigBiztos, hogy nem számít.
több mint 13 éve
Már épp írni akartam a claimet mikor láttam h kristof claimeli Raymondot, így legalább nem zúgtam hátra a waiver rangsorban 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Most már csak azért sem írom be, míg le nem zárom a keretet. 😊amennyit sírtál miatta 5ször beírhattad volna... 😛BaltimoreDefenseráfordítasz másik 3 percet, big dealHöriKoma, az enyém nem 3 perces DC volt ám. 😉szaba
több mint 13 éve
amennyit sírtál miatta 5ször beírhattad volna... 😛ráfordítasz másik 3 percet, big dealHöriKoma, az enyém nem 3 perces DC volt ám. 😉szaba
több mint 13 éve
ráfordítasz másik 3 percet, big dealHöriKoma, az enyém nem 3 perces DC volt ám. 😉
több mint 13 éve
Azért ezt illett volna megkérdezni.mivel nem tudom fejből a szaros kis rosteredet, legközelebb kapcsold be hogy lássam a szerkesztés dátumátHöriFYISzopjál lovat, én frissítettem te tök.szaba
több mint 13 éve
Akkior utólag jelezném hogy fake licite érvénytelen 😀 Nem érdekel annyira ez a játék hogy geciskedjek , meg így legalább lesz kit cutolnom jövőre sok pénzért 😀Bazzeg ha ezt tudom nem engedem hogy beszallj a kesői liciteddel 3.1 el elvittek volan azt minden jó 😕Tanulság, sose légy jó fej!Szegecs
Jófejségemen bukni 3 millát ez az én formám 😀Toca
több mint 13 éve
Van eladó CB-m ha érdekel valakit.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Megöllek Höri nekem is aktuális volt!
több mint 13 éve
mivel nem tudom fejből a szaros kis rosteredet, legközelebb kapcsold be hogy lássam a szerkesztés dátumátFYISzopjál lovat, én frissítettem te tök.szaba
több mint 13 éve
Bazzeg ha ezt tudom nem engedem hogy beszallj a kesői liciteddel 3.1 el elvittek volan azt minden jó 😕Tanulság, sose légy jó fej!
Jófejségemen bukni 3 millát ez az én formám 😀Toca

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
FYISzopjál lovat, én frissítettem te tök.
több mint 13 éve
Viheted, 6.2re mar nem fogok visszaemelni.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 13 éve
Fake se panaszkodhat cap ügyben, Neuman trónja veszélyben forog.Tocának is jár a pacsi amiért 3 Colts DT-t alkalmaz, ő biztosra megy.
több mint 13 éve
Vazze, kemények vagytok, srácok, mint a kád széle... 😊
több mint 13 éve
Bazzeg ha ezt tudom nem engedem hogy beszallj a kesői liciteddel 3.1 el elvittek volan azt minden jó 😕Jófejségemen bukni 3 millát ez az én formám 😀
több mint 13 éve
Mondjuk ha lenne aláíráspénz, akkor lenne igazából jó, mert szezononként kapna sokat 😀Ez még nem para, de úgyis meg még feljebb 😀