NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
New England Patriots - Buffalo Bills
134
27
19:00
RedZone week 15
80
10
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
55
13
New York Giants - Washington Commanders
39
9
Houston Texans - Arizona Cardinals
30
10
Jacksonville Jaguars - New York Jets
28
6
Chicago Bears - Cleveland Browns
26
5
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
8
7
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
ha vontaera tovabb emeltek vna vagy drcre hasonlo szintig jottem vna, bar ketsegtelen igy jobban orulok 😉 bar nem vagyok boldog h ottkellett hagynom, de nikkelnek nem fer bele 😕cromartie-smithre gondoltam amugy. 5 evre 4 mihaly ?!
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
hát van ez ígyReshad Jones most FA vagy ratánál van?briareosnála van, de 1-2 nagyeszű Rashad Johnsont is így neveziHöri
több mint 12 éve
Reshad Jones most FA vagy ratánál van?briareosnála van, de 1-2 nagyeszű Rashad Johnsont is így nevezi
több mint 12 éve
dettó, de van egy DCS monogramú safety is 😊Első tippre DRC-t mondtam volna 5*4 millávalWyattgyermekeim az urban, dcs mi a manot tud 20 millio dollarert ? valamirol en vagy nagyon lemaradtam, vagy eddig ez miert nem tunt fel senkinek ?MMMSaz ki?
Farky nyazsgemFucu
mondjuk vicces ez a kérdés faketől, aki mint rózi 7,5 millára taksálta DRC-t korábban.
több mint 12 éve
Első tippre DRC-t mondtam volna 5*4 millávalgyermekeim az urban, dcs mi a manot tud 20 millio dollarert ? valamirol en vagy nagyon lemaradtam, vagy eddig ez miert nem tunt fel senkinek ?MMMSaz ki?
Farky nyazsgemFucu

több mint 12 éve
gyermekeim az urban, dcs mi a manot tud 20 millio dollarert ? valamirol en vagy nagyon lemaradtam, vagy eddig ez miert nem tunt fel senkinek ?MMMSaz ki?
Farky nyazsgem
több mint 12 éve
Jason Allen S lesz nálam ezért kaphat 3.évében emelkedő szerződést nálam mielőtt valamelyik kis vamzer kiszúrná. 😛
több mint 12 éve
gyermekeim az urban, dcs mi a manot tud 20 millio dollarert ? valamirol en vagy nagyon lemaradtam, vagy eddig ez miert nem tunt fel senkinek ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Kemény vagy Höri hogy rávállalsz Taiwanra. 😀Dömemi a legrosszabb ami történhet? 😛 kirakom waiverre jövőre
több mint 12 éve
ha két licit között nem telik el 15 perc, akkor mi a büntetés?Newmannincs büntetés, de kockáztatod, hogy briareos vagy beírja vagy nem 😀
több mint 12 éve
Egon csinált egy posztonkénti fizu-rangsort, csak azért én osztom meg mert neki nincs tárhelye. Érdekességnek fasza, ha nem leszek lusta csinálok egy évenkénti átlag oszlopot mellé, aztán lehet hasonlítani az IRL fizukhoz 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
ha két licit között nem telik el 15 perc, akkor mi a büntetés?Newmanhalál

The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
ha két licit között nem telik el 15 perc, akkor mi a büntetés?
több mint 12 éve
van ez így sajnos 😀 vakon voltam/vagyokszar a licitem! elírtam a nevet nagyon 😀Habija, hogy te (is) Rashad haveromra repültél rá, akkor jahFucu

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Hogy ment volna el a netetek még úgy két órára 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
szar a licitem! elírtam a nevet nagyon 😀Habija, hogy te (is) Rashad haveromra repültél rá, akkor jah
több mint 12 éve
nem, nem. ééén kérek elnézést
több mint 12 éve
Biztos nem a beszólós-PR-rankingnak megfelelően adtam elő a mondandómat... De mindegy, legközelebb majd magázódok 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Fucu, nyugiRata csak szólt h szar a licited.mit kell ezen besértődni?!
több mint 12 éve
Úgy értettem hogy esetleg más licitjeidet is bepakolod az elkövetkező 1 órában amik emiatt érvénytelenek lesznek, más meg rámegy az adott emberre... De mindegy, én kérek elnézést 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
nagy lapteregetés. úgyis dobok rá még ajánlatot.
több mint 12 éve
Nem azért mondtam hogy leoltsál, csak hogy tudjál róla, és nehogy fölöslegesen teregesd a lapjaid. Nincsmit! 😊
Ex-Rataxes