GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
"Anthony Allen goes from third to potentially No. 1 if something happens," Harbaugh said of the Ravens' current backfield depth chart. "We think a lot of him, but we’ve got to look at some insurance, too.'' The Ravens have just three running backs under contract, and franchise player Ray Rice has yet to sign his tender. Third-stringer Damien Berry went undrafted in 2011.Rotoworld.com
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
szaba
10 551
Anthony Allen Brady nyomdokaiba léphet. 😛
több mint 12 éve
pont ez az, ha egy futót nem engednek fel a pályára egy évben háromnál többször, annak oka van.zseniális tanács, valószínűleg ugyanezzel indokoltad volna Brady waiverezését is a 2000-es szezon utánpff... 😛nézz NFL-t.Höri
ez az Anthony Allen waivelés majdnem akkora hülyeség, mint amikor én kiraktam Dunbartjjncaa
remélem AA NFL karrierjének mind a három futókísérletét alaposan kielemeztedjjncaa
azért Ricky Williams nem volt akkora zseni tavaly, hogy feltétlen őt kelljen rotálni Rice-szal.
Na de majd jövőre beindul, felírom magamnak. Gabó ismét jól járt.
több mint 12 éve
nem vagyok EPIC, túlélemmert nincs humorérzékedbraxa88hihetetlen vagy JJ...braxa88miért is?jjncaa
kurva vicces volt, utólag el kell ismernem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
braxa88
12 534
mert nincs humorérzékedmiért is?jjncaazseniális tanács, valószínűleg ugyanezzel indokoltad volna Brady waiverezését is a 2000-es szezon utánhihetetlen vagy JJ...braxa88
remélem AA NFL karrierjének mind a három futókísérletét alaposan kielemeztedjjncaa
több mint 12 éve
miért is?hihetetlen vagy JJ...braxa88nézz NFL-t.Hörizseniális tanács, valószínűleg ugyanezzel indokoltad volna Brady waiverezését is a 2000-es szezon után
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
braxa88
12 534
hihetetlen vagy JJ...zseniális tanács, valószínűleg ugyanezzel indokoltad volna Brady waiverezését is a 2000-es szezon utánpff... 😛nézz NFL-t.Höri
ez az Anthony Allen waivelés majdnem akkora hülyeség, mint amikor én kiraktam Dunbartjjncaa
több mint 12 éve
zseniális tanács, valószínűleg ugyanezzel indokoltad volna Brady waiverezését is a 2000-es szezon utánpff... 😛nézz NFL-t.Höri
remélem AA NFL karrierjének mind a három futókísérletét alaposan kielemezted
---
több mint 12 éve
pff... 😛nézz NFL-t.
több mint 12 éve
Akkor jól emlékeztem.
több mint 12 éve
de lehet 1 nap után is hozni, mert pl. Harvey-t JJ sem 24 órán belül klémelte.fetomyAmikor láttam JJ Harvey claimjét akkor én is be akartam húzni, de pont azért nem tettem mert nem láttam hogy 1 napon belül tették volna ki és azt hittem valami poén 😊 (mivel még plusz 1-ezte is valaki, úgy gondoltam lemaradtam valami belsős viccről 😊 ). Egyébként meg:
"A waiver határideje 24 óra, ezen idő alatt lehet jelezni az igényt a játékos megszerzésére."
Vsz. 24 óra után szabadügynökké válik az illető és FA licit során találhat új csapatot.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Friss a DC is.
több mint 12 éve
pff... 😛ez az Anthony Allen waivelés majdnem akkora hülyeség, mint amikor én kiraktam Dunbart
---
több mint 12 éve
Megint nem jók a rosterek :/amúgy pedig úgy látom lista végére kerül ilyenkor az illető, de lehet 1 nap után is hozni, mert pl. Harvey-t JJ sem 24 órán belül klémelte.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha a határidő lejárt, akkor nem FAzni kell az embert?tenorxnem, tavaly is így volt, akire letelt a 48 óra az sorrendváltozás nélkül szedhető fel
több mint 12 éve
Ha a határidő lejárt, akkor nem FAzni kell az embert?
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Valaki nem akar draft előtti PRt írni? 😊tenorxha jövő héten nagyon unatkozom akkor lehet lesz egy olyan PR mint tavaly.
több mint 12 éve
Valaki nem akar draft előtti PRt írni? 😊
több mint 12 éve
Miert pont safetyt? A poszt amire 10est kaptam somostol.. Meg ha Reed nem jon vissza, akkor is jol megleszek. Raadasuk a ND_rol...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Delonso neked azért, mert 100 picked van, és a második mockban mikor már 27. alkalomml választ neked az ember, akkor már a fasza kivan 😀 (amúgy én nem pickeltem neked, csak mondom 😛)Már nincs is olyan sok 😊
Braxa: Mert belső infókból tudjuk, hogy Stez Griffint fogja húzni 😛fetomy
több mint 12 éve
Delonso neked azért, mert 100 picked van, és a második mockban mikor már 27. alkalomml választ neked az ember, akkor már a fasza kivan 😀 (amúgy én nem pickeltem neked, csak mondom 😛)Braxa: Mert belső infókból tudjuk, hogy Stez Griffint fogja húzni 😛
több mint 12 éve
braxa88
12 534
am miért rg3 az 1/1 mé nem luck?