GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
szerkesztettem a DC-m, most mindenki benne van, akit a ma éjfélig hoztamnyilván van pár poszt, ahol még a depth rangsort nem döntöttem el, de azon szerintem nem fog múlni
na jöhet valami fincsi 3 körös mock 😛 😀
több mint 12 éve
Ricky Jean-Francois 😊azért Toca: szívesen 😛köszi, bár nem túlságosan értem, hogy mit miért ? 😀Toca
és friss a DC-m isFucu
több mint 12 éve
azért Toca: szívesen 😛köszi, bár nem túlságosan értem, hogy mit miért ? 😀
és friss a DC-m isFucu
több mint 12 éve
azért Toca: szívesen 😛és friss a DC-m is
több mint 12 éve
na újra összeáll nálam Barnett és Hawk, úgy is karcolt Green Bayben a 4-3
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
No, egész jónak kezd tűnni az az 5.5 millás ajánlat Webbre 😀 Igaz a garantált az lófütty
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
köszi srácok
több mint 12 éve
Mitchell nem kellszép DC fetomy (gondolom ezzel próbálod ellensúlyozni, hogy szar a csapatod)Rucker nem kell.adam8
ps. Habi/adam nyiltakozzatok pls ha nektek már nem kell Rucker/Mitchell, mert akkor beírnám a szerződésüketkristof
JT Daniels fan
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
szép DC fetomy (gondolom ezzel próbálod ellensúlyozni, hogy szar a csapatod)Rucker nem kell.
ps. Habi/adam nyiltakozzatok pls ha nektek már nem kell Rucker/Mitchell, mert akkor beírnám a szerződésüketkristof
több mint 12 éve
Sajna még nem készült el az új all-pro válogatott mez, majd ha meglesz kicserélem 😛szép DC fetomy (gondolom ezzel próbálod ellensúlyozni, hogy szar a csapatod)igénytelen fetomy még egyenruhát se rajzolt rájuk. tiszte csürheHöri
kristof
igen kristóf, félek is hogy nem veszem fel a megasztárjaiddal a versenyt 😛
több mint 12 éve
szép DC fetomy (gondolom ezzel próbálod ellensúlyozni, hogy szar a csapatod)igénytelen fetomy még egyenruhát se rajzolt rájuk. tiszte csürhe
kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
szép DC fetomy (gondolom ezzel próbálod ellensúlyozni, hogy szar a csapatod)ps. Habi/adam nyiltakozzatok pls ha nektek már nem kell Rucker/Mitchell, mert akkor beírnám a szerződésüket
több mint 12 éve
és milyen király játékosokat szereztél belőlük 😛StezHát királyabbakat, mint te éppen pl. tőlem 😛
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mendenhall nagy királyHát én attól még bekockáztattam volna, de valami jól megfizetes ár volt, ami nyilvánvalóan nem ez a 4+5 😛
térd híján maddenben tuti pro leszStez
több mint 12 éve
és milyen király játékosokat szereztél belőlük 😛
több mint 12 éve
fetomy egy perce még 13-at mondott, adam 11-et számoltbocsánat, csak 12, de adam ígyis elszámolta 😀 Nekem mind fel van írva, úgyhogy tuti ennyi van 😀
na ki vele fetamás, milyen turpisságokat titkolsz még?Stez
(wilkerson, raji, patterson, a gusztustalan 3 6. körös, vincy, egy gabos pick trade, conte, carter, deangelo, maybin, trueblood és csekva)
több mint 12 éve
iszonyat hogy kb lófaszt sem csináltam, és több a needem mint amennyi volt, de azért 8 trade így is megvan 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
fetomy egy perce még 13-at mondott, adam 11-et számoltna ki vele fetamás, milyen turpisságokat titkolsz még?
több mint 12 éve
Ahhoz képest, hogy nem akartam tradelni ebben az offseasonben azért összejött egy harmadik hely.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Fetomy: 11Delonso: 9
Stez: 8
Tenorx: 8
Eaglesmcnabb: 8
Kristof: 8
Gabó: 6
Braxa: 6
Szaba: 5
Wyatt: 5
Empty Taxi: 5
Szegecs: 5
Adam8: 5
Rataxes: 4
Höri: 4
Rajna: 4
Toca: 4
Fake: 4
Somos: 4
Tyr: 3
Deny: 3
Habi: 3
StormST: 2
Gabtsi: 2
Visi: 2
Döme: 2
Newman: 1
JJ: 1
Bria: 1
Schleck: 1
több mint 12 éve
Mendenhall nagy királytérd híján maddenben tuti pro lesz
több mint 12 éve
nem lehet, én járhatok kb. 8-9-nél, akkor te 130nál 😀fetomy sok, többiek kevésStezne kötekedj, még csak 13-nál járok 😀fetomy
több mint 12 éve
fetomy sok, többiek kevésStezne kötekedj, még csak 13-nál járok 😀