GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
szaba
10 551
adam se kevés.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
tradebuzi állás hogyan áll? 😊
több mint 12 éve
hopp benéztem, köszi h szóltálbazmeg fetomy rámlicitálsz devannal aztán 1 hét múlva kivágod. 😀eaglesmcnabbja, azt már abban a pillanatban megbántam, mikor elküldtem rá 😊
Egyébként igor ötletei többnyire tetszenek, az FA-vl kapcsolatban mindenképp. Sokkal reálisabb lenne.
Farky: Ma már csak olyanra licitálhatsz szerintem, akire volt már ajánlatod, és nem járt még le, tehát olyanra már nem lehet beszállni, akire eddig te nem ajánlottál. De majd höri kijavít, ha mégis 😊fetomy
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
szaba
10 551
Bocs, aszittem az ő neve volt benn szerződéseknél, de tévedtem.Jerry már elkelt, nem?szabaHa este fél 9 van, akkor de.fetomy
több mint 12 éve
Jerry már elkelt, nem?szabaNem elvielg tegnap 20.30 körül ment rá licit
több mint 12 éve
Jerry már elkelt, nem?szabaHa este fél 9 van, akkor de.
több mint 12 éve
szaba
10 551
Jerry már elkelt, nem?
több mint 12 éve
Nyilván ha eladom az emberem akkor tuti nem kérdezném meg azt akit érdekelt és mondjuk még Vikings fan is, így akár többet is ki lehet húzni belőle, vagy versenyeztetni 😀Örülök Adam hogy engem ilyen Haden+1 +3 al etettél Allenért amikor mondtam hogy érdekel, erre ennyiért eladod remek 😀De akkor még nem tudtam hogy Mario FA lesz... 😀adam8
Hát ennél nem kicsivel adtam volna többet 😊Toca
Mondjuk ha fetomynak van igaza akkor jogos 😊
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Örülök Adam hogy engem ilyen Haden+1 +3 al etettél Allenért amikor mondtam hogy érdekel, erre ennyiért eladod remek 😀De akkor még nem tudtam hogy Mario FA lesz... 😀
Hát ennél nem kicsivel adtam volna többet 😊Toca
több mint 12 éve
De adam nem akar alázni.
több mint 12 éve
Örülök Adam hogy engem ilyen Haden+1 +3 al etettél Allenért amikor mondtam hogy érdekel, erre ennyiért eladod remek 😀Hát ennél nem kicsivel adtam volna többet 😊
több mint 12 éve
adam, a nagyon ezt 1 hsz-ben szokták megírni. 😛szabaKi vagy te, hogy megkérdőjelezd 400 000 év evolúcióját?
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
szaba
10 551
adam, a nagyon ezt 1 hsz-ben szokták megírni. 😛
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Jaja, eddig így volt, szal nem hiszem, hogy pont most változna megbazmeg fetomy rámlicitálsz devannal aztán 1 hét múlva kivágod. 😀eaglesmcnabbja, azt már abban a pillanatban megbántam, mikor elküldtem rá 😊
Egyébként igor ötletei többnyire tetszenek, az FA-vl kapcsolatban mindenképp. Sokkal reálisabb lenne.
Farky: Ma már csak olyanra licitálhatsz szerintem, akire volt már ajánlatod, és nem járt még le, tehát olyanra már nem lehet beszállni, akire eddig te nem ajánlottál. De majd höri kijavít, ha mégis 😊fetomy
több mint 12 éve
bazmeg fetomy rámlicitálsz devannal aztán 1 hét múlva kivágod. 😀eaglesmcnabbja, azt már abban a pillanatban megbántam, mikor elküldtem rá 😊
Farky: Ma már csak olyanra licitálhatsz szerintem, akire volt már ajánlatod, és nem járt még le, tehát olyanra már nem lehet beszállni, akire eddig te nem ajánlottál. De majd höri kijavít, ha mégis 😊
több mint 12 éve
bazmeg fetomy rámlicitálsz devannal aztán 1 hét múlva kivágod. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Akkor ,ha Mario nem hamisította meg az anyakönyviét 1-2 évvel akkor az a szerződés parás 😊Igor a vak licit jó ötlet nekem tetszik, bár tuti szívni fogok majd belőle 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Felőlem úgy menedzseled a csapatodat ahogy akarod. Attól még hadd röhögjek egy 25 millás emberkén 😊 annak idején engem is kiröhögtek Al 9 milláján. Ami így utólag nem is volt olyan rossz deal, elvégre ő akkor kimagaslóan a legjobb volt a psoztján, ez Mariora semmiképp sem igaz. Én nem szidom a csapatod vagy a menedzsmented (arra van más), de ilyen számhoz nem szokott hozzá a szemem még.Rajnaaz igaz h en is rohognek ha ezt mas adna be meg rohogtem is mikozben csinaltam a szerzodeset es atgondolva igy jott ki h jovore akkor marianak majdnem 26 misi fogja utni a markat 😀
nem ezt sajnalom sem toled sem mastol csak azt nem ertem h miert gondoljak azt az emberek h mashogy nem lehet "esszel" csinalni csak ugy ahogy ok csinaljak. ez latszott is sztem az utobbi par nap vitajaban h senki nem bir elvonatkoztatni a sajat csapatatol (*ami a sajat logikajat reprezentalja az illeto gmnel azert mar igencsak ha legalabb 2 offseasonnyi munkaja bennevolt) ami azert eleg nagy baj sztem ha vki ezen a szemuvegen keresztul nezi mindig a maset. en ezt egyszer beneztem amikor gabonak megmagyaraztam (veletlen pont akkor amikor az en nullaslisztembe fingott bele 😀) h a halal fele terelgeti a csapatat mikor minden evben kurvaagressziven fazik. abbol az esetbol tanulva latom mostmar h hiaba tunik neha ugy mintha elgurulna a gyogyszere attol meg pontosan kivan neki szamolva kis tulzassal evekre elore h mit hogy kolt ugyanugy nekem is megvolt mar tavaly az osszegem es tervem arra h ha fa lesz maria akkor ide fogom hozni. nem mondom h jelenleg foleg nem egesz 100 millas capnel (mert jovore sem lesz meg 100 az tuti szvsz) egy majd 26 millas ember ne lenne vicces amugy. ezert egeszitettem ki az elozo hszem suhval h lasd h ennel meg nagyobb vicceket is tud produkalni a rosterem 😊 es akkor par emberrel majd hosszabbitanom is kell majd : ryan, nicks, hutch (erosen remelem) meg freeneyvel is kene bar az kevesbe hat meg.
több mint 12 éve
Jövőre egyébként nem posztok szerint kéne végigmenni FA-n, hanem csökkenő fizuigény szerint, amit mindenkihez megállapítanak a rózik. Aki pedig nem FA, hanem cut útján kerül a piacra, vagy esetleg az előző évben nem volt csapata az bármelyik körben elvihető.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Felőlem úgy menedzseled a csapatodat ahogy akarod. Attól még hadd röhögjek egy 25 millás emberkén 😊 annak idején engem is kiröhögtek Al 9 milláján. Ami így utólag nem is volt olyan rossz deal, elvégre ő akkor kimagaslóan a legjobb volt a psoztján, ez Mariora semmiképp sem igaz. Én nem szidom a csapatod vagy a menedzsmented (arra van más), de ilyen számhoz nem szokott hozzá a szemem még.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha jövőre tényleg 25-öt fog keresni akkor jót röhögök majd 😀 a cap negyedét megeszi egy DE, röhej.Rajnahat nemtudom h lehetne megoldani mashogy h ne 25t keressen foleg h mostmar be is irtam 😀
orulok amugy ha vidam pillanatokat okozhatok de sztem en sem talalok folyamatosan kifogasokat mas tevekenysegeben. most arrol nem beszelve nagyon halkan zarojelben mondom mert nem arcoskodni akarok feltetlen (h mutass meg 1 csapatot rajtam kivul ahol a konstans irl marek szarbol vki 3-4 ev alatt vmi normalisabbnak kinezot letett az asztalra amit nem kell szetbaszni 2 even belul mert menedzselhetetlen lett a cap es nem telik az ujraszerzodtetesekre). merth gabot a szent tehenet nem szolod meg mert 14 millat fizet 2 lbnek ami mondjuk szerintem viccesebb h egy 4-3 slb keressen annyit mint egy csomo passrusher v hogy beason az osszes mikeot hazavagja milliokkal atlagfizetesben (es felreertes ne essek nekem aztan mindegy csak pont aktualis a pelda azert emlitettem meg) de erdekes ez nem lenyeg csak az h en 25 millat fizetek otbol egy evben williamsnek. csak szolok freeney iden nalam 14et eszik es el sem gondolkodtam a kivagasan. mindenkinek mas meggyozodese van errol a sportrol ennel fogva mindenkinek megvan, meglehet a hulye heppje. toca eladja elit es betaraz wrekbol, gabo tulfizeti a lbit, tibi anno a salamon tokeig csinositgatta az oljet, en meg a passrush megszallotja vagyok. ez van.
ja igen es ha mar rohogni akarsz akkor inkabb ugy szamold h jovore mario + suh = 33 745 000 $ 😀