GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Ezt gyorsan összehoztátok, köszönjük 😊Pár észrevétel azért lenne:
- Miért kell nekem 1/10-re DE ha van egy Avril, Shaughnessy és egy elsőkörös Quinn a csapatban?
- Az LB húzás még benne is lehet, nade H'tower behúzása, mikor Kuelchy bent van?
- A DT-t sem érzem erős needemnek, ettől eltekintve jó munka.
több mint 12 éve
nem, hát annak nem sok értelme lenne a szabály szempontjából 😊Braxa, london sztem nem nagyon kaphat már növekvőt 😊fetomyegyszer növekedhet nem?braxa88
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Braxa, london sztem nem nagyon kaphat már növekvőt 😊fetomyegyszer növekedhet nem?
ja nem
javítom
köszi
több mint 12 éve
Braxa, london sztem nem nagyon kaphat már növekvőt 😊
több mint 12 éve
Nem volt rossz, viszont hihetetlen inkozisztens volt és azért nefeledjük el hogy ezeket a statokat úgyhozta össze hogy mindenki csak Allent nézte. De majd lehet érdekel jövőre 😀Inkább adok majd Jared Allennek 15 millás szerződést 😀TocaNem értem mi a bajod Robisonnal, kifejezetten jó volt idén... Tessék csak megvenni 😊 Már most adhatsz érte néhány draftpicket, sajnos idén a hosszabbításos szabályok miatt még nem költözhet de opciós jogot szerezhetsz rá 😊
Nesze:
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/03/28/brian-robison-the-right-call/
😊Rataxes
több mint 12 éve
Inkább adok majd Jared Allennek 15 millás szerződést 😀TocaNem értem mi a bajod Robisonnal, kifejezetten jó volt idén... Tessék csak megvenni 😊 Már most adhatsz érte néhány draftpicket, sajnos idén a hosszabbításos szabályok miatt még nem költözhet de opciós jogot szerezhetsz rá 😊
Nesze:
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/03/28/brian-robison-the-right-call/
Megy fel az ára 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nem rossz 😊
több mint 12 éve
Köszi a mockot! Szakmázgatni most nem állnék neki az ügyben mert még kiismerhető lennék a drafton :rolleyes:Inkább adok majd Jared Allennek 15 millás szerződést 😀
Hát ha Kalilt 1/12-vel behuzom álom draft , endem ugyan nem lenne, de le is szarnam 😀TocaHagyd a fenébe az endeket, jövőre viheted az addigra sztárrá váló Robisont jó áron 😊Rataxes
több mint 12 éve
Mondjuk a DT picket nem annyira értem a 2. kör elején, itt van Kevin Williams, a tavaly hozott Jarvis Jenkins, az IRL IR-es, de 2. körös tendert kapó Antonio Dixon, a Titansben kezdő Sen'Derrick Marks, valamint Hargrove, aki ha minden igaz kezdeni fog a Packersben 3-4 DE-ként. Ráadásul egy csomó foltoznivalóm van más posztokon. Vagy csak rosszul látom és annyira jó a csapat hogy a 2. körben már BPA-zhatok? 😊RataxesHát két IR-es meg két szvsz nem túl nagy szupersztár, nem mondom, hogy nagy needed a DT, de én a helyedben ott valószínűleg behúznám, mert ha jól emlékszem olyan egyértelműen nem tudtam volna mást húzni oda, ami nem lett volna akár pl. reach 😊
több mint 12 éve
Én se értem teljesen a DE picket, persze kell a depht, de egyelőre megteszi szvsz a JPP-Hardy-Ayers trió és Cliff Matthews-ban is nagy a bizodalmam...gondolom BPA pick volt.Fleener 1/17-re esélytelen. Az másik 2 pick tetszik, bár még az OT-t is meg kell fontolnom a tavalyi Sherrod pick miatt, de nem zárom ki.
több mint 12 éve
Mondjuk a DT picket nem annyira értem a 2. kör elején, itt van Kevin Williams, a tavaly hozott Jarvis Jenkins, az IRL IR-es, de 2. körös tendert kapó Antonio Dixon, a Titansben kezdő Sen'Derrick Marks, valamint Hargrove, aki ha minden igaz kezdeni fog a Packersben 3-4 DE-ként. Ráadásul egy csomó foltoznivalóm van más posztokon. Vagy csak rosszul látom és annyira jó a csapat hogy a 2. körben már BPA-zhatok? 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
1 ordas nagy needem van, esélyes hogy oda húzok, bár a név nem stimmel 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Köszi a mockot! Szakmázgatni most nem állnék neki az ügyben mert még kiismerhető lennék a drafton :rolleyes: Hát ha Kalilt 1/12-vel behuzom álom draft , endem ugyan nem lenne, de le is szarnam 😀TocaHagyd a fenébe az endeket, jövőre viheted az addigra sztárrá váló Robisont jó áron 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Hát ha Kalilt 1/12-vel behuzom álom draft , endem ugyan nem lenne, de le is szarnam 😀
több mint 12 éve
ez a kemény mock1/17 Fleener
2/21 Allen
Hozzám meg Stephen Hill miközben csak 5. számú WR-t fogok draftolni. Persze ő is lehet az, de a faszomnak se kell projekt játékos Manning utolsó évében.
több mint 12 éve
Hm... ennél nekem többet adtál érte, persze ha neked megéri, jó deal.Delonso_Egy egy évvel későbbi első kört adott, én meg ideit adok + jövő évi harmadikat... én még kértem egy kései picket ami nem sokat számít meg Vernert hogy Nashville-ben legyen, de ő is meg Moore is nickelek voltak idén szóval ott sincs nagy különbség, mindketten olcsók és lejárók. Szóval szerintem én legalább annyit adtam érte, mint ő anno.
több mint 12 éve
kakiltam frisset, kereshető vagyok guard hiányosoknak.ajánlatot küldjél, nem érdeklődjél hogy ki mennyi.
több mint 12 éve
Hm... ennél nekem többet adtál érte, persze ha neked megéri, jó deal.
több mint 12 éve
Mocskos kapitalizmus 😕
több mint 12 éve
nincsen 😊danke. van kedved velem meg fasztamassal mockot irni ma ?Fakegondolom akkor a mario szerzodes ervenytelen. toroljem es irjak masik hszt v szerkeszthetem ?FakeszerkesszedHöri
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
danke. van kedved velem meg fasztamassal mockot irni ma ?gondolom akkor a mario szerzodes ervenytelen. toroljem es irjak masik hszt v szerkeszthetem ?FakeszerkesszedHöri
több mint 12 éve
gondolom akkor a mario szerzodes ervenytelen. toroljem es irjak masik hszt v szerkeszthetem ?Fakeszerkesszed
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
gondolom akkor a mario szerzodes ervenytelen. toroljem es irjak masik hszt v szerkeszthetem ?