GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ezt gyorsan összehoztátok, köszönjük 😊

Pár észrevétel azért lenne:
- Miért kell nekem 1/10-re DE ha van egy Avril, Shaughnessy és egy elsőkörös Quinn a csapatban?
- Az LB húzás még benne is lehet, nade H'tower behúzása, mikor Kuelchy bent van?
- A DT-t sem érzem erős needemnek, ettől eltekintve jó munka.
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Braxa, london sztem nem nagyon kaphat már növekvőt 😊fetomy
egyszer növekedhet nem?braxa88
nem, hát annak nem sok értelme lenne a szabály szempontjából 😊
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Braxa, london sztem nem nagyon kaphat már növekvőt 😊fetomy
egyszer növekedhet nem?
ja nem
javítom
köszi
több mint 12 éve
Braxa, london sztem nem nagyon kaphat már növekvőt 😊
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Inkább adok majd Jared Allennek 15 millás szerződést 😀Toca
Nem értem mi a bajod Robisonnal, kifejezetten jó volt idén... Tessék csak megvenni 😊 Már most adhatsz érte néhány draftpicket, sajnos idén a hosszabbításos szabályok miatt még nem költözhet de opciós jogot szerezhetsz rá 😊

Nesze:
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/03/28/brian-robison-the-right-call/
😊Rataxes
Nem volt rossz, viszont hihetetlen inkozisztens volt és azért nefeledjük el hogy ezeket a statokat úgyhozta össze hogy mindenki csak Allent nézte. De majd lehet érdekel jövőre 😀
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Inkább adok majd Jared Allennek 15 millás szerződést 😀Toca
Nem értem mi a bajod Robisonnal, kifejezetten jó volt idén... Tessék csak megvenni 😊 Már most adhatsz érte néhány draftpicket, sajnos idén a hosszabbításos szabályok miatt még nem költözhet de opciós jogot szerezhetsz rá 😊

Nesze:
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/03/28/brian-robison-the-right-call/
Megy fel az ára 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nem rossz 😊
több mint 12 éve
Köszi a mockot! Szakmázgatni most nem állnék neki az ügyben mert még kiismerhető lennék a drafton :rolleyes:

Hát ha Kalilt 1/12-vel behuzom álom draft , endem ugyan nem lenne, de le is szarnam 😀Toca
Hagyd a fenébe az endeket, jövőre viheted az addigra sztárrá váló Robisont jó áron 😊Rataxes
Inkább adok majd Jared Allennek 15 millás szerződést 😀
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Jó is lenne, ha így alakulna. 😊

több mint 12 éve
Mondjuk a DT picket nem annyira értem a 2. kör elején, itt van Kevin Williams, a tavaly hozott Jarvis Jenkins, az IRL IR-es, de 2. körös tendert kapó Antonio Dixon, a Titansben kezdő Sen'Derrick Marks, valamint Hargrove, aki ha minden igaz kezdeni fog a Packersben 3-4 DE-ként. Ráadásul egy csomó foltoznivalóm van más posztokon. Vagy csak rosszul látom és annyira jó a csapat hogy a 2. körben már BPA-zhatok? 😊Rataxes
Hát két IR-es meg két szvsz nem túl nagy szupersztár, nem mondom, hogy nagy needed a DT, de én a helyedben ott valószínűleg behúznám, mert ha jól emlékszem olyan egyértelműen nem tudtam volna mást húzni oda, ami nem lett volna akár pl. reach 😊
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Én se értem teljesen a DE picket, persze kell a depht, de egyelőre megteszi szvsz a JPP-Hardy-Ayers trió és Cliff Matthews-ban is nagy a bizodalmam...gondolom BPA pick volt.
Fleener 1/17-re esélytelen. Az másik 2 pick tetszik, bár még az OT-t is meg kell fontolnom a tavalyi Sherrod pick miatt, de nem zárom ki.

több mint 12 éve
Mondjuk a DT picket nem annyira értem a 2. kör elején, itt van Kevin Williams, a tavaly hozott Jarvis Jenkins, az IRL IR-es, de 2. körös tendert kapó Antonio Dixon, a Titansben kezdő Sen'Derrick Marks, valamint Hargrove, aki ha minden igaz kezdeni fog a Packersben 3-4 DE-ként. Ráadásul egy csomó foltoznivalóm van más posztokon. Vagy csak rosszul látom és annyira jó a csapat hogy a 2. körben már BPA-zhatok? 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
1 ordas nagy needem van, esélyes hogy oda húzok, bár a név nem stimmel 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Poe? Érdekes választás lenne 😊
De köszi az olvasnivalót 😊

több mint 12 éve
Köszi a mockot! Szakmázgatni most nem állnék neki az ügyben mert még kiismerhető lennék a drafton :rolleyes:

Hát ha Kalilt 1/12-vel behuzom álom draft , endem ugyan nem lenne, de le is szarnam 😀Toca
Hagyd a fenébe az endeket, jövőre viheted az addigra sztárrá váló Robisont jó áron 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Hát ha Kalilt 1/12-vel behuzom álom draft , endem ugyan nem lenne, de le is szarnam 😀
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ez a kemény mock

1/17 Fleener
2/21 Allen

Hozzám meg Stephen Hill miközben csak 5. számú WR-t fogok draftolni. Persze ő is lehet az, de a faszomnak se kell projekt játékos Manning utolsó évében.

több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Hm... ennél nekem többet adtál érte, persze ha neked megéri, jó deal.Delonso_
Egy egy évvel későbbi első kört adott, én meg ideit adok + jövő évi harmadikat... én még kértem egy kései picket ami nem sokat számít meg Vernert hogy Nashville-ben legyen, de ő is meg Moore is nickelek voltak idén szóval ott sincs nagy különbség, mindketten olcsók és lejárók. Szóval szerintem én legalább annyit adtam érte, mint ő anno.

több mint 12 éve
kakiltam frisset, kereshető vagyok guard hiányosoknak.

ajánlatot küldjél, nem érdeklődjél hogy ki mennyi.

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hm... ennél nekem többet adtál érte, persze ha neked megéri, jó deal.
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Mocskos kapitalizmus 😕
több mint 12 éve
gondolom akkor a mario szerzodes ervenytelen. toroljem es irjak masik hszt v szerkeszthetem ?Fake
szerkesszedHöri
danke. van kedved velem meg fasztamassal mockot irni ma ?Fake
nincsen 😊

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
gondolom akkor a mario szerzodes ervenytelen. toroljem es irjak masik hszt v szerkeszthetem ?Fake
szerkesszedHöri
danke. van kedved velem meg fasztamassal mockot irni ma ?
több mint 12 éve
szerkesszed

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
gondolom akkor a mario szerzodes ervenytelen. toroljem es irjak masik hszt v szerkeszthetem ?