GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Mivel az előző körök csúsztak egy napot, gondolom ez is, ráadásul Höri majd ír listát.Majd holnap. 😊
több mint 12 éve
Hm.... már lehet licitálni? Én úgy értelmeztem holnaptól megy.
több mint 12 éve
Nincs. szerk.: Ja, hogy Höri ír listát 😕 Akkor semmi.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
szaba
10 551
éjfélkor indul csak, tán a punterekre nem lesz akkora verekedés hogy átláthatatlan legyen...Van vmi LS?
listát fogok még írni előtte!Höri
több mint 12 éve
éjfélkor indul csak, tán a punterekre nem lesz akkora verekedés hogy átláthatatlan legyen...listát fogok még írni előtte!
több mint 12 éve
az a baj, hogy csak készültél 😕A matekot elveszed, és bingo!szabaCoples-t miért nehéz? 3 betűvel több. 2-vel több, mint a Toca.szabaTe biztos matek zseninek készültél az úszás előttToca
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
szaba
10 551
A matekot elveszed, és bingo!Te biztos matek zseninek készültél az úszás előttTocaLehet ezert kaptam Cox-ot az ő nevét nem nehez megjegyezni 😀TocaCoples-t miért nehéz? 3 betűvel több. 2-vel több, mint a Toca.szaba
több mint 12 éve
Te biztos matek zseninek készültél az úszás előttCoples-t miért nehéz? 3 betűvel több. 2-vel több, mint a Toca.szabaénsem, de már vicces volt, sokadjára a couples 😊braxa88Lehet ezert kaptam Cox-ot az ő nevét nem nehez megjegyezni 😀Toca
több mint 12 éve
szaba
10 551
Coples-t miért nehéz? 3 betűvel több. 2-vel több, mint a Toca.Lehet ezert kaptam Cox-ot az ő nevét nem nehez megjegyezni 😀TocaMindig megfogod a lenyeget, jobb ha megszokod nem tudom a neveket leirni normalisan sose 😊Tocaénsem, de már vicces volt, sokadjára a couples 😊braxa88
több mint 12 éve
Lehet ezert kaptam Cox-ot az ő nevét nem nehez megjegyezni 😀énsem, de már vicces volt, sokadjára a couples 😊braxa88COPLESbraxa88Mindig megfogod a lenyeget, jobb ha megszokod nem tudom a neveket leirni normalisan sose 😊Toca
több mint 12 éve
braxa88
12 534
énsem, de már vicces volt, sokadjára a couples 😊Mindig megfogod a lenyeget, jobb ha megszokod nem tudom a neveket leirni normalisan sose 😊TocaJo mondjuk depthet kene irni 😊 De nem ertem ha 3-4 akkor is hogy elozheti meg Cox Couplest?TocaCOPLESbraxa88
több mint 12 éve
Mindig megfogod a lenyeget, jobb ha megszokod nem tudom a neveket leirni normalisan sose 😊COPLESbraxa88Excelben még elég erősen 3-4 vagy.tenorxJo mondjuk depthet kene irni 😊 De nem ertem ha 3-4 akkor is hogy elozheti meg Cox Couplest?Toca
több mint 12 éve
braxa88
12 534
COPLESJo mondjuk depthet kene irni 😊 De nem ertem ha 3-4 akkor is hogy elozheti meg Cox Couplest?TocaIgen annyira szeretnék az új 4-3-as D-mbe egy 3-4es endet, de mondjuk Couples tök értelmes lenne még talán így is, viszont nekem majd Cox kell valószínű amikor 4-3ba max DT-t játszhat abból meg van elég. Z- 😀TocaExcelben még elég erősen 3-4 vagy.tenorx
több mint 12 éve
Jo mondjuk depthet kene irni 😊 De nem ertem ha 3-4 akkor is hogy elozheti meg Cox Couplest?Igen annyira szeretnék az új 4-3-as D-mbe egy 3-4es endet, de mondjuk Couples tök értelmes lenne még talán így is, viszont nekem majd Cox kell valószínű amikor 4-3ba max DT-t játszhat abból meg van elég. Z- 😀TocaExcelben még elég erősen 3-4 vagy.tenorx
több mint 12 éve
Ha megfigyeled, a legutóbbi pár kezdés át lett rakva este 8-ra éjfélről, emiatt kérdeztem, hogy ez most is így lesz-e.ST kör holnap 8-kor kezdődik?Steznem holnap 00.00kor?kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ST kör holnap 8-kor kezdődik?Steznem holnap 00.00kor?
több mint 12 éve
ST kör holnap 8-kor kezdődik?
több mint 12 éve
Igen annyira szeretnék az új 4-3-as D-mbe egy 3-4es endet, de mondjuk Couples tök értelmes lenne még talán így is, viszont nekem majd Cox kell valószínű amikor 4-3ba max DT-t játszhat abból meg van elég. Z- 😀TocaExcelben még elég erősen 3-4 vagy.
több mint 12 éve
Igen annyira szeretnék az új 4-3-as D-mbe egy 3-4es endet, de mondjuk Couples tök értelmes lenne még talán így is, viszont nekem majd Cox kell valószínű amikor 4-3ba max DT-t játszhat abból meg van elég. Z- 😀
több mint 12 éve
My bad, Nwaneri felett elsiklottam, Sitton az okés.
több mint 12 éve
Mi az, hogy nincs futóm? 😕plusz miért húznék guardot, mikor most hosszabbítottam Nwanerivel, és a másik oldalon ott van Sitton?
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Hicks és Keith Williams a két kezdő guard. Ez nem jó.tenorxHicks és Antoine Caldwell 😊 De egyékbént tetszik a dolog, köszi a mockot! Fleenerről stratégiai okokból nem nyilatkozom 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nekem is tetszik, főleg a fényezésem. 😂Am én még látok a keretben needet, de, ha te már nem nagyon látsz, akkor annak csak örülök. 😊