GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Braxa a te mockod is az 1/4 ig komoly. Ha valaki még akar Mockot írni annyi kérésem lenne kíméljen meg Tannehilltől hamarabb fogom draftolni Keenumot...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jacory 😀am tetszik, örülnék egy ilyen forgatókönyvnek 😊
több mint 12 éve
Én imádom a draft alatti tradet és remélem most is lesz.Az időhúzókat utálom, aki nevetséges dolgokat ajánl, de elveszi az időt a normális partnerek elől pl.
De a felhívásom arra vonatkozott, hogy aki már tudja hogy kell neki pick, annak egyszerűbb most szólnia.
több mint 12 éve
Aki nem bírja a multitaskinget, ne tredeljen a draft alatt 😛 no draft trades, no cry 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Az elmúlt évin volt hogy 6-8 ablak ment egyszerre MSN-nel... na arra figyeljek...No ha már pickelgetünk én arra kérnék mindenkit, hogy aki szeretne tőlem draftjogot jövő éviért vagy feltradelne mondjuk az első kör elejére közepére, az lehetőség szerint most tegye, mert a draft alatt nem biztos hogy észreveszem a dolgokat/ van időm foglalkozni vele.pfej de utálom a draft közbeni csereberét 😛jjncaa
Tudom, nehéz most tudni bent lesz-e az adott ember, de ha valaki stabilan kell 1/7-re, 1/10-re azt azért lehet tudni.Delonso_
De persze gondolom másnál is volt ilyen.
( ez nem jelenti azt hogy nem tradelek draft alatt)
több mint 12 éve
szaba
10 551
Valld be, csak a tracker miatt.No ha már pickelgetünk én arra kérnék mindenkit, hogy aki szeretne tőlem draftjogot jövő éviért vagy feltradelne mondjuk az első kör elejére közepére, az lehetőség szerint most tegye, mert a draft alatt nem biztos hogy észreveszem a dolgokat/ van időm foglalkozni vele.pfej de utálom a draft közbeni csereberét 😛jjncaa
Tudom, nehéz most tudni bent lesz-e az adott ember, de ha valaki stabilan kell 1/7-re, 1/10-re azt azért lehet tudni.Delonso_
több mint 12 éve
No ha már pickelgetünk én arra kérnék mindenkit, hogy aki szeretne tőlem draftjogot jövő éviért vagy feltradelne mondjuk az első kör elejére közepére, az lehetőség szerint most tegye, mert a draft alatt nem biztos hogy észreveszem a dolgokat/ van időm foglalkozni vele.pfej de utálom a draft közbeni csereberét 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
No ha már pickelgetünk én arra kérnék mindenkit, hogy aki szeretne tőlem draftjogot jövő éviért vagy feltradelne mondjuk az első kör elejére közepére, az lehetőség szerint most tegye, mert a draft alatt nem biztos hogy észreveszem a dolgokat/ van időm foglalkozni vele.Tudom, nehéz most tudni bent lesz-e az adott ember, de ha valaki stabilan kell 1/7-re, 1/10-re azt azért lehet tudni.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
3. kör eleje kéne, adnék érte 4. kör végét, 5. közepét, 6. legelejét mondjuk
több mint 12 éve
csábító, de az eddigi tapasztalatok alapján nekem pont a 3-4. körben nem szabad draftolnom, 2. kör vagy 5-6. (szóval az 1/18 kilenc 5-6. körös pickért vihető!)adok érte 4 darab 4. kört amiből 3 top10-es 😉fetomyElso kor vegi picket vennek. Ha valakinek van elaedo, jelezze nyugodtan, engem erdekelneStezvan, de csak pickre válthatójjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Frissült a kekim.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
adok érte 4 darab 4. kört amiből 3 top10-es 😉Elso kor vegi picket vennek. Ha valakinek van elaedo, jelezze nyugodtan, engem erdekelneStezvan, de csak pickre válthatójjncaa
több mint 12 éve
Elso kor vegi picket vennek. Ha valakinek van elaedo, jelezze nyugodtan, engem erdekelneStezvan, de csak pickre váltható
---
több mint 12 éve
Elso kor vegi picket vennek. Ha valakinek van elaedo, jelezze nyugodtan, engem erdekelne
több mint 12 éve
Vigyazz, mert jon Fake, mint tavaly asszem Purdumnal. 😂
több mint 12 éve
Én a "kiszemelt" long snappernek 0:00:01-kor beírok egy vet.min.-t, előre szólok hogy aki ráemel viheti, max. hozok valakit UDFA-ról.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
én meg arra leszek kíváncsi, Kickereknél milyen emelkegetések lesznek annak fényében, hogy szerintem azért van kint pár használható kicker, így elvileg bőven maradna mindenkinek. 😊De hát mint tudjuk, ez nem ilyen egyszerű, mert emelni kell. 😛
több mint 12 éve
remélem 00:00-nál valaki benyom az összes használható punterre egy vetmines ajánlatot 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Most még egy napig húzzuk? 😀 Már az előtte lévő 5 nap is elég volt szünetnek nem? 😛Wyatthát mostmár teljesen mindegy, de amúgy ja, látjuk hogy tuti belefér draftig és így már keménykedhetünk az idővel 😛
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Most még egy napig húzzuk? 😀 Már az előtte lévő 5 nap is elég volt szünetnek nem? 😛