GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
feTotya ugye tudod hogy az 5/3 a tampáé nem az 5/1. Írd át az adminban vagy töröld a tradet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Eli 31 éves szerintem nem fiatal. Pondert sem tudom mit keresett és mint látható fos döntés is volt, pont ezért nem fogom Tannenhillt húzni. De ha szerinted több értelme van azért mert most csak VY a QB-m húzni egy olyan embert akit egy év múlva úgyis lecserélek ,egy normális WR/OT/RB/pass rusher helyett ,akik valószínűleg 200x jobbak lesznek akkor igazából mindegy. Tannenhill nem való első körbe ,lehet lesz olyan aki behúzza mert neki nagy a QB need ,engem annyira nem izgat max idén fos leszek.persze ez tok egyertelmu h feltredelsz egy elkapoert amikor a fiatal 2x sb gyoztes fr. qbdat ugyanabban az offseasonben hajitod ki es meg csak utanpotlasa sincs ... senki nem vitatja h erre megvan minden jogod de utana ne sirjal minden egyes alkalommal ha par mockban nem a szivszerelmedet irjak hozzad hanem egy racionalisabb lepest jovendolnek neked. mellesleg az h te nem tudod tannehill mit keres az elso korben akkor vikings szurkolokent megkene tudnod magyarazni ponder mit keresett ott ...Fakelehet braxa a tegnapi mock draft game-ből indult ki és azzal számol, hogy az első két körről megint lecsúszol 😛jjncaaPersze ez tök egyértelmű emiatt hiába tradeltem fel Blackmonért bűntudatból Tannenhilt húzom aki nem is tudom mit keres 1.körbenToca
De tudom, hogy neked szúrja a csípádat hogy eladtam Eli-t és nem fogok max hátul QB-t húzni ,de ez van próbálj meg együtt élni vele.
több mint 12 éve
és akkor még finoman fogalmaztál 😐Jajj de jó, hogy minden körben változik... Most az elmúlt két körben 8kor kezdtünk, miért lett megint éjfél, és akkor ez miért nem lett a közleményekbe betéve?azért van így mert szemétláda vagyokHöri
Nem mintha sok múlna rajta, de azért fasza nagyon. Felrémlenek a jó kis fősulis évek a neptun rendszerrel, kb. az volt ennyire faszán követhető és átlátható.fetomy
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
azért van így mert szemétláda vagyokHöriEléggé, mert így most aki látta, hogy rámentem Adi Kunalicra, az rögtön ráajánl a 2millámra és baszhatom 😂
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
persze ez tok egyertelmu h feltredelsz egy elkapoert amikor a fiatal 2x sb gyoztes fr. qbdat ugyanabban az offseasonben hajitod ki es meg csak utanpotlasa sincs ... senki nem vitatja h erre megvan minden jogod de utana ne sirjal minden egyes alkalommal ha par mockban nem a szivszerelmedet irjak hozzad hanem egy racionalisabb lepest jovendolnek neked. mellesleg az h te nem tudod tannehill mit keres az elso korben akkor vikings szurkolokent megkene tudnod magyarazni ponder mit keresett ott ...Persze ez tök egyértelmű emiatt hiába tradeltem fel Blackmonért bűntudatból Tannenhilt húzom aki nem is tudom mit keres 1.körbenTocaBraxa a te mockod is az 1/4 ig komoly.lehet braxa a tegnapi mock draft game-ből indult ki és azzal számol, hogy az első két körről megint lecsúszol 😛jjncaa
Ha valaki még akar Mockot írni annyi kérésem lenne kíméljen meg Tannehilltől hamarabb fogom draftolni Keenumot...Toca
több mint 12 éve
Jajj de jó, hogy minden körben változik... Most az elmúlt két körben 8kor kezdtünk, miért lett megint éjfél, és akkor ez miért nem lett a közleményekbe betéve?azért van így mert szemétláda vagyok
Nem mintha sok múlna rajta, de azért fasza nagyon. Felrémlenek a jó kis fősulis évek a neptun rendszerrel, kb. az volt ennyire faszán követhető és átlátható.fetomy
több mint 12 éve
Persze ez tök egyértelmű emiatt hiába tradeltem fel Blackmonért bűntudatból Tannenhilt húzom aki nem is tudom mit keres 1.körbenBraxa a te mockod is az 1/4 ig komoly.lehet braxa a tegnapi mock draft game-ből indult ki és azzal számol, hogy az első két körről megint lecsúszol 😛jjncaa
Ha valaki még akar Mockot írni annyi kérésem lenne kíméljen meg Tannehilltől hamarabb fogom draftolni Keenumot...Toca
több mint 12 éve
Jajj de jó, hogy minden körben változik... Most az elmúlt két körben 8kor kezdtünk, miért lett megint éjfél, és akkor ez miért nem lett a közleményekbe betéve?Azok a jó kis jelentkezések, amikor egész éjjel a neten ültünk mikor enged be....
több mint 12 éve
Jajj de jó, hogy minden körben változik... Most az elmúlt két körben 8kor kezdtünk, miért lett megint éjfél, és akkor ez miért nem lett a közleményekbe betéve?Nem mintha sok múlna rajta, de azért fasza nagyon. Felrémlenek a jó kis fősulis évek a neptun rendszerrel, kb. az volt ennyire faszán követhető és átlátható.
több mint 12 éve
fetó 1 óra büntivel indul
több mint 12 éve
Nem úgy volt hogy csak éjfélkor kezdünk?éjfélkor indul csak, tán a punterekre nem lesz akkora verekedés hogy átláthatatlan legyen...
listát fogok még írni előtte!Höri
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
az első pick gyönyörű és álomszerű lenne, de köszi nem húzok 8. WR-t a csapatba, főleg hogy Bowe-ot sikerült megszerezni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nekem is, ez nem akadály 😊Hogyan? Csak szar játékosom van :/fetomyDe szar ez, hogy nem tudok anyázni senkit, hogy mit jelöl nekem a mockban 😕fetomyUgyan, szerezz picket.Delonso_
több mint 12 éve
Hogyan? Csak szar játékosom van :/De szar ez, hogy nem tudok anyázni senkit, hogy mit jelöl nekem a mockban 😕fetomyUgyan, szerezz picket.Delonso_
több mint 12 éve
De szar ez, hogy nem tudok anyázni senkit, hogy mit jelöl nekem a mockban 😕fetomyUgyan, szerezz picket.
több mint 12 éve
szaba
10 551
Én viszont pont őket akarom. Nem.
több mint 12 éve
dettó
több mint 12 éve
Én ilyeneket biztos nem fogok húzni, de ettől minden mockot üdvözlök.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
De szar ez, hogy nem tudok anyázni senkit, hogy mit jelöl nekem a mockban 😕
több mint 12 éve
szaba
10 551
Del, neked annyi picked van, hogy 2. körtől már úgyis csak backupok jönnek. 😀
több mint 12 éve
Örülök az újabb mocknak, like+++Ami nem tetszik:
- Leginkább Cox, akire az elmúlt drafton húzott Austin+ Paea mellett nem tudom mi szükségem lenne ilyen korán+ Odrick is érkezett.
- Johnsont se tudom hova tenni, de lehet nem láttál már nagy needet és BPA alapon húztad.
Ami tetszik:
- Decastro pl jó pick nagyon.
- Bizony benne van egy első körös LB is.
- Jól érzed a needjeim a második körben.
több mint 12 éve
Braxa a te mockod is az 1/4 ig komoly.lehet braxa a tegnapi mock draft game-ből indult ki és azzal számol, hogy az első két körről megint lecsúszol 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal