GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Az oké, hogy Tibi az égiek segítségét kéri, ha beüt a szar, de Bőrfikt még Őket is IR-re küldi, szóval sokat nem számít. 😐
több mint 12 éve
Khm.... Tebow még mindig nálam tolja.Ő megvédi a csapatot.
Mert "Ha a halál árnyékának völgyében járok is...."
több mint 12 éve
Ez így van, de én nyugodt vagyok, elvégre akkor csak a Falcons és a KC marad talpon a szezon végére, a nagydöntőben pedig Bőrfikt kicsapja a fetomy SC-t és TKO-val 3-0-al simán behúzom az első gyűrűt a csapattal. 😊StezJó hát nekem a super bowl már bőven elég lenne úgyis 😀 Viszont a döntő előtt elintézném, hogy Balotelli látogasson be az öltözőtökbe, aztán Bőrfikttel ott előbb a KC-t amortizálnák le még a meccs előtt 😀
több mint 12 éve
Ez így van, de én nyugodt vagyok, elvégre akkor csak a Falcons és a KC marad talpon a szezon végére, a nagydöntőben pedig Bőrfikt kicsapja a fetomy SC-t és TKO-val 3-0-al simán behúzom az első gyűrűt a csapattal. 😊
több mint 12 éve
Tok mindegy hogy ha vsak nalatok jatszik akkor nem 3 hanem 5 het kell hogy mindenki IRen legyen az alapszakasz igyse ugyse megy vegig 😊
több mint 12 éve
Ez téves, csak azt mondtuk, hogy fetomynál és nálam játszhat, miután a leköszönő jj helyett átvesszük a Saintset, így mivel mi draftoljuk, ezért végülis játsszon csak mindkettőnknél. 😛De KC-Falconson tutira a KC-ba tolja majd, mivel 1/0ás pick lesz.
több mint 12 éve
De kar tobbszor atragtuk a teamat hogy ő az egyetlen jatekos aki akar 3-4 csapatban is jatszhat egyszerre így több helyen is lehet draftolni.
több mint 12 éve
a remény hal meg utoljára 😛Nem, ilyen szuper kezdőjátékos csak egy lesz az NFL-ben, az is KC színekben fog minden ellent IR-re küldeni hamarosan. ugye tudod, kiről beszélek? 😊StezNaná, az 1/1 😕 De azért még nem adtam fel a reményt, hogy betradelek eléd 😛fetomy
bár Bőrfikt még azt is túléli
több mint 12 éve
Nem, ilyen szuper kezdőjátékos csak egy lesz az NFL-ben, az is KC színekben fog minden ellent IR-re küldeni hamarosan. ugye tudod, kiről beszélek? 😊StezNaná, az 1/1 😕 De azért még nem adtam fel a reményt, hogy betradelek eléd 😛
több mint 12 éve
szaba
10 551
Így van, őt biztos nem waivelem.Nem fogja waivelni, mert belefér a rosterébe, ráadásul szuper kezdő lesz 5 poszton jövőre úgyhogy amúgyis jobban jár ha nála marad, szóval tuti nem rakja ki 😛fetomyHa valakinek kell returner/st-er, annak Eric Weems-et ajánlom, 550k-t keres, és nagyon olcsón megválnék tőle.szabaÉrdekel waiveld 😀Toca
több mint 12 éve
Nem, ilyen szuper kezdőjátékos csak egy lesz az NFL-ben, az is KC színekben fog minden ellent IR-re küldeni hamarosan. ugye tudod, kiről beszélek? 😊Nem fogja waivelni, mert belefér a rosterébe, ráadásul szuper kezdő lesz 5 poszton jövőre úgyhogy amúgyis jobban jár ha nála marad, szóval tuti nem rakja ki 😛fetomyHa valakinek kell returner/st-er, annak Eric Weems-et ajánlom, 550k-t keres, és nagyon olcsón megválnék tőle.szabaÉrdekel waiveld 😀Toca
több mint 12 éve
Nem fogja waivelni, mert belefér a rosterébe, ráadásul szuper kezdő lesz 5 poszton jövőre úgyhogy amúgyis jobban jár ha nála marad, szóval tuti nem rakja ki 😛Ha valakinek kell returner/st-er, annak Eric Weems-et ajánlom, 550k-t keres, és nagyon olcsón megválnék tőle.szabaÉrdekel waiveld 😀Toca
több mint 12 éve
Ha valakinek kell returner/st-er, annak Eric Weems-et ajánlom, 550k-t keres, és nagyon olcsón megválnék tőle.szabaÉrdekel waiveld 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Staffordot ne bassza ki adok neki picket erte , ő is jol jar , én is jol jarok 😊TocaTe meg inkább PM-re felelj 😀
több mint 12 éve
szaba
10 551
Ha valakinek kell returner/st-er, annak Eric Weems-et ajánlom, 550k-t keres, és nagyon olcsón megválnék tőle.
több mint 12 éve
Staffordot paycutolni fogja, mert gazos ez az 1,7 millas fizu. Vakmero, olcsobban siman visszaviszi, es meg fetomyt is visszaelozi.
több mint 12 éve
Mi ez a kristóf, valami kib.ott Chuck Norris??Akkor majd pörgőből pofánrúg téged, és beelőzWyattStaffordot ne bassza ki adok neki picket erte , ő is jol jar , én is jol jarok 😊Tocade akkor kikap a penalty fightban 😛fetomy
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Akkor majd pörgőből pofánrúg téged, és beelőzStaffordot ne bassza ki adok neki picket erte , ő is jol jar , én is jol jarok 😊Tocade akkor kikap a penalty fightban 😛fetomy
több mint 12 éve
Staffordot ne bassza ki adok neki picket erte , ő is jol jar , én is jol jarok 😊Tocade akkor kikap a penalty fightban 😛
több mint 12 éve
Staffordot ne bassza ki adok neki picket erte , ő is jol jar , én is jol jarok 😊
több mint 12 éve
Vagy kristof meg tartogat nekunk valami meglepit, es kibassza Staffordot es Finnegant.
több mint 12 éve
Fetamás!Nyugi eddig a penalty versenyen stresszelt, hogy tudna nyerni . Most megoldotta mar minden jo lesz 😊
Döme 850-et adott DeOssie-ért. Ha már túllicitáltak legalább azé a pénzé vigyék ami a licit topikba van 😀empty taxi
több mint 12 éve
Fetamás!Döme 850-et adott DeOssie-ért. Ha már túllicitáltak legalább azé a pénzé vigyék ami a licit topikba van 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Én meg azt hittem viccelsz, amikor megemlítetted, hogy te akarod nyerni a penalty versenyt.A fődij Big Al herekötője 😊
több mint 12 éve
Úristen :o Mi fizuja volt Koenennek 😐RataxesJa, hát első hosszabbításkor hosszabbítottam vele, így rutin hiányában kissé elmértem a hosszabbítását anno, de eddig befért, most meg gondoltam ha találok olcsóbb jót, akkor lecserélem 😊
Plusz így legalább beelőztem kristófot 😀