GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, pontosan így gondoltam én isWyatt
érdekes, rajtad kívül mindenki felfogta.szaba
Érdekes, hogy mindenki szarul fogta fel a szabálykönyv szerint 😊
De mostanában te is elég kemény lettél, vagy csak meguntad, hogy mindenki neked szól be?

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Na, pontosan így gondoltam én isWyatt
érdekes, rajtad kívül mindenki felfogta.
több mint 12 éve
Na, pontosan így gondoltam én is

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mivel szerintem a szabálykönyv teljesen egyértelmű, elmondom én hogy látom:

Nincs bünti:
- 600k fizetésig
- ha minden évben vetmint keres.
Van bünti:
- 600k fizetés felett. Akkor is, ha az vetmin, de legalább 1 másik évben vetmin felett keres.

Magyarán egy 11 éve NFL játékos fizetése mondjuk 910k-910k-1m, akkor az azt jelenti, hogy a büntetés 91k, 91k, 100k, mivel nem keres minden évben vetmint (vagy alatta nyilván). Hiába keres 2 évig vetmint, a harmadikban többet, így nem érvényes rá a waiver szabály, márpedig ha az nem érvényes, akkor nem kerülhet oda, tehát caphit jár érte.

Egyszerűen: 1. kérdés: Waiver eligible? (minden évben vetmin) Nem. 2. kérdés: 600k alatt keres? Nem. Eredmény: caphit.
Semmi bonyolult nincs benne, mert valaki vagy waiverre megy, vagy caphit jár érte (kivéve azokat az éveket ahol 600-at keres max.

Reális elgondolás, hogy amelyik évben vetmint keres, ne járjon bünti, ezt meg is lehetne változtatni, de jelen szabályok szerint egyértelműen jár utána.
több mint 12 éve
Hát nekem nyolc, de akkor legyen ez beleírva, mert így ebben a formában nem egyértelmű

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Ha az adott évben vetmint keres akkor nincs bünti ha nem vetmint de 600k alatt akkor szintén nincs bünti, ha 600.001-1.200.000 között keres akkor 10%, afölött 20. Minden egyes évre külön nézve ,nekem így jött le.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
A normális a veteránminimumnál az, hogy nincs bünti abban az évben.

több mint 12 éve
Ez nem igaz, ebből az következik hogy a cut után nem kerül waiverre hanem FA lesz, a büntetés mérete marad a normális.adam8
Tehát hiába keres vet mint abban az évben (850k-t), még kell utána büntit fizetni (85k-t), ugyanazt mondod 😊

több mint 12 éve
Na, legalább Koppen IRL is játszani fog, most már csak McNeillről kéne valami hasonló hír

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
friss keki
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Konkrétan ebből ez következik, de beszólni sokkal könnyebb 😉Wyatt
no offense, csak annyira felpattant a labda hogy hiba lett volna nem lecsapni :rolleyes:

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Szerintem egyik se következik maradéktalanul, félreérthető, nincs egzakt módon megfogalmazva 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Ez nem igaz, ebből az következik hogy a cut után nem kerül waiverre hanem FA lesz, a büntetés mérete marad a normális.

több mint 12 éve
Konkrétan ebből ez következik, de beszólni sokkal könnyebb 😉

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Igen, a szabálykönyvben ez elég félreérthetően van megfogalmazva:

"Szintén waiverre kerül az a játékos, aki a szerződése hátralévő éveinek mindegyikében veterán minimumot kap fizetésként, ekkor szintén nincs utána cap büntetés, és az előző pontban leírt waiver procedúra alá esik"

Ebből simán lehet arra következtetni amit Wyatt is mond, hogy ha van akár egy olyan év is amikor vet.mint meghaladó fizuja van akkor a sima büntiszabályok érvényesek.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
hehe, alapból hogy kapjak egy olyan playa után büntit, aki vetmint keres? 😀 nem is értem 😀eaglesmcnabb
ÍgyWyatt
ja hát amiért van egy hülye azért nem muszáj beállni a sorba 😂eaglesmcnabb
600k felett, ha nem minden évben vetmint keres az ember, akkor hiába keresne adott szezonban vetmint, akkor is van rá bünti

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
hehe, alapból hogy kapjak egy olyan playa után büntit, aki vetmint keres? 😀 nem is értem 😀eaglesmcnabb
ÍgyWyatt
ja hát amiért van egy hülye azért nem muszáj beállni a sorba 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Na még mindig akkora lehúzás volt a Daryl Sharpton trade?tenorx
Igen!
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Na még mindig akkora lehúzás volt a Daryl Sharpton trade?
több mint 12 éve
Nem fetomy, nem jól érted 😀 Stez se, de tőle már megszoktam 😀
Saints meg nem kell senkinek, majd max annak a tudjukkinek, aki el sem kel majd a drafton

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
nekem ma azt mondta kamerákon kívül, hogy szívesen lenne Ő a legjobban fizetett punter a ligábanStez
én már azt is lezsíroztam vele, hogy ő veszi át a saintst, persze hörinek még áldását kell adnia rájjncaa
az sem gond, azt mondta, hogy simán elpasszolja nekem olcsóért Jahrit, ha övé lesz a Saints
meg majd rá akar menni magára FA-n, ha eljön az ideje

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
nekem ma azt mondta kamerákon kívül, hogy szívesen lenne Ő a legjobban fizetett punter a ligábanStez
én már azt is lezsíroztam vele, hogy ő veszi át a saintst, persze hörinek még áldását kell adnia rá

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
nekem ma azt mondta kamerákon kívül, hogy szívesen lenne Ő a legjobban fizetett punter a ligában

több mint 12 éve
Ja és igen, Meskó azt mondta, hogy egész pályafutását a Patsnél szeretné tölteni, szóval itt jövőre beérné valami nagyon alacsony összeggel is szerintem 😀
fetomy: ha ennyien mondjátok biztos én néztem be 😊Wyatt
Szerintem ez viszont feléd volt jelzés, hogy nem ártana megtámogatni eme elképzelését némi miljóval 😛
Állítólag több érdeklődő van iránta, többek 2.5 millás kontraktról is suttognak 1-1 csapattól, úgyhogy szerintem jól meg kell majd győznöd, hogy jobb itt neki 😛
több mint 12 éve
Ja és igen, Meskó azt mondta, hogy egész pályafutását a Patsnél szeretné tölteni, szóval itt jövőre beérné valami nagyon alacsony összeggel is szerintem 😀
fetomy: ha ennyien mondjátok biztos én néztem be 😊