GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
egy másik idősíkban azért még nyugodtan draftolhatnál, de ha te ki akarsz cseszni a létező összes stezvariációval, akkor lelked rajtaHa lesz GM játék. Vagy világ.tenorxJogos.
Elárulom, amiatt adtam oda a pickjeimet, mert azzal számolok, hogy 2012 decemberében ugyebár mind meghalunk.Stez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ha lesz GM játék. Vagy világ.tenorxJogos.
Elárulom, amiatt adtam oda a pickjeimet, mert azzal számolok, hogy 2012 decemberében ugyebár mind meghalunk.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Tehát nem vagy antielitista, és mint ilyen nem akarod, hogy a nép akarata/érdeke felül kerekedjen a szűk hatalmi eliten? 😀nagyon sajnalom, de en vagy a tundrara megyek, vagy az alabama a&m stadionjaba. mas opcio nincs.azt utalom. legyen inkabb egy autentikus louisianai gyapotszedonigger hadsereg. azokat tudnam legalabb hasznalni itt a messzi buffaloban. ha a pickek nem sikerulnek tul fenyesen, egy kozepszeru defenset meg mindig recruitolok beloluk 😀Fakevagy akár el is költöztetheted a franchise-t dallasba, a cotton bowl úgyis üresen álljjncaa
ilyen megaloman szar allamot meg plane ne nezz ki nekem legyszives, kiraz a hideg a populizmustol.Fake
Vagy csak szimplán nem szereted a túlzottan hype-olt dolgokat? Csak mert nekem úgy jött, le, hogy Barcelona-szurkoló vagy, plusz azért az idény előttig a Coltsra sem lehetett mondani, hogy ne tartozna itthon a „divatcsapatok” közé 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez a tortenet kisertetiesen kezd hasonlitani egy masikratundrán gyapotszedés, az való nekedjjncaavagy akár el is költöztetheted a franchise-t dallasba, a cotton bowl úgyis üresen álljjncaanagyon sajnalom, de en vagy a tundrara megyek, vagy az alabama a&m stadionjaba. mas opcio nincs.
ilyen megaloman szar allamot meg plane ne nezz ki nekem legyszives, kiraz a hideg a populizmustol.Fake
http://chfilpo.villamvadasz.hu/drupal/szar_ugy
több mint 12 éve
tundrán gyapotszedés, az való nekednagyon sajnalom, de en vagy a tundrara megyek, vagy az alabama a&m stadionjaba. mas opcio nincs.azt utalom. legyen inkabb egy autentikus louisianai gyapotszedonigger hadsereg. azokat tudnam legalabb hasznalni itt a messzi buffaloban. ha a pickek nem sikerulnek tul fenyesen, egy kozepszeru defenset meg mindig recruitolok beloluk 😀Fakevagy akár el is költöztetheted a franchise-t dallasba, a cotton bowl úgyis üresen álljjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nagyon sajnalom, de en vagy a tundrara megyek, vagy az alabama a&m stadionjaba. mas opcio nincs.vagy akár el is költöztetheted a franchise-t dallasba, a cotton bowl úgyis üresen álljjncaaMeg egy rumos kakaót.tenorxazt utalom. legyen inkabb egy autentikus louisianai gyapotszedonigger hadsereg. azokat tudnam legalabb hasznalni itt a messzi buffaloban. ha a pickek nem sikerulnek tul fenyesen, egy kozepszeru defenset meg mindig recruitolok beloluk 😀Fake
ilyen megaloman szar allamot meg plane ne nezz ki nekem legyszives, kiraz a hideg a populizmustol.
több mint 12 éve
vagy akár el is költöztetheted a franchise-t dallasba, a cotton bowl úgyis üresen állazt utalom. legyen inkabb egy autentikus louisianai gyapotszedonigger hadsereg. azokat tudnam legalabb hasznalni itt a messzi buffaloban. ha a pickek nem sikerulnek tul fenyesen, egy kozepszeru defenset meg mindig recruitolok beloluk 😀Fake14. korig kernem + minden ingosagod es a training facility berleti jogait.FakeMeg egy rumos kakaót.tenorx
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
azt utalom. legyen inkabb egy autentikus louisianai gyapotszedonigger hadsereg. azokat tudnam legalabb hasznalni itt a messzi buffaloban. ha a pickek nem sikerulnek tul fenyesen, egy kozepszeru defenset meg mindig recruitolok beloluk 😀Meg egy rumos kakaót.tenorx2015/1-6. (NO)jjncaa14. korig kernem + minden ingosagod es a training facility berleti jogait.Fake
több mint 12 éve
minden oké, de a 7. kört nem tudom adni, mert az nem cserélhetőMeg egy rumos kakaót.tenorx2015/1-6. (NO)jjncaa14. korig kernem + minden ingosagod es a training facility berleti jogait.Fake
bevallom amúgy, hogy azért mondok le, mert nem Saints gm-ként megbélyegezve akarom túlélni a világvégét
---
több mint 12 éve
Meg egy rumos kakaót.14. korig kernem + minden ingosagod es a training facility berleti jogait.Fakemit adsz erte ?2015/1-6. (NO)jjncaa
😀Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
14. korig kernem + minden ingosagod es a training facility berleti jogait.2015/1-6. (NO)jjncaateljes 2015-ös draftomat Ricky... öhm az 1/9-ért!jjncaamit adsz erte ?
😀Fake
több mint 12 éve
Ha lesz GM játék. Vagy világ.
több mint 12 éve
psszt... a 2013-as nem lenne etikus, '15-re már úgyis elfelejti mindenki, hogy ki volt a gm három éveÚgysem te leszel addigra a GM. 😀szabamit adsz erte ?2015/1-6. (NO)jjncaa
😀Fake
---
több mint 12 éve
szaba
10 550
Úgysem te leszel addigra a GM. 😀2015/1-6. (NO)jjncaateljes 2015-ös draftomat Ricky... öhm az 1/9-ért!jjncaamit adsz erte ?
😀Fake
több mint 12 éve
2015/1-6. (NO)mit adsz erte ?Na, most miattad valaki gyorsan betrade-el Stez elé 😕Wyattteljes 2015-ös draftomat Ricky... öhm az 1/9-ért!jjncaa
😀Fake
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mit adsz erte ?Na, most miattad valaki gyorsan betrade-el Stez elé 😕Wyattteljes 2015-ös draftomat Ricky... öhm az 1/9-ért!jjncaa
😀
több mint 12 éve
Na, most miattad valaki gyorsan betrade-el Stez elé 😕Wyattteljes 2015-ös draftomat Ricky... öhm az 1/9-ért!
---
több mint 12 éve
Ugyan 😊A lényeg az a sok húzással sok a bust veszély is és nagyon oda kell figyelni ne billenj át veszteségesbe.
Mert hiába mondjuk azt, ohh sok pickből nagyobb eséllyel kijöhet valami, persze, de az ellenkezője is igaz, elég sok is besülhet ha szerencsétlen vagy, vagy eleve nagyon bustesélyes játékosokat húzol.
És akkor megkapod hogy hiába cseréltél el mindenkit, mégsem tudsz egy normális játékost sem húzni.
több mint 12 éve
Próbálnám eladni Greg Romeust, Montario Hardestyt, Carlton Mitchellt vagy Bruce Campbellt. Kíváncsi vagyok ki adná meg a bekerülési értéket.Delonso_Mindig lesznek rookie GM-ek 😉
több mint 12 éve
Van benne valami, bár sajnos ennyire nem egyszerű ez.Tőled szerintem max akkor lenne hülyeség, ha nem lenne ennyi és ilyen picked. Ha lenne 3 top10-es első köröm, valószínű simán rábólintanék egy trade-re, amivel kapok egy komplett draftot 2 év múlva. 😊Hát te hülye vagy Stez.tenorxNa ez a brutál, egy traden belül mindketten le vagyunk hülyézve 😊Delonso_
Főleg, hogy tök mindegy hány van, mert ahányat húzol max annyit adsz el jövőre 😛 😊fetomy
Próbálnám eladni Greg Romeust, Montario Hardestyt, Carlton Mitchellt vagy Bruce Campbellt. Kíváncsi vagyok ki adná meg a bekerülési értéket.
több mint 12 éve
Tőled szerintem max akkor lenne hülyeség, ha nem lenne ennyi és ilyen picked. Ha lenne 3 top10-es első köröm, valószínű simán rábólintanék egy trade-re, amivel kapok egy komplett draftot 2 év múlva. 😊Hát te hülye vagy Stez.tenorxNa ez a brutál, egy traden belül mindketten le vagyunk hülyézve 😊Delonso_
Főleg, hogy tök mindegy hány van, mert ahányat húzol max annyit adsz el jövőre 😛 😊
több mint 12 éve
Hát te hülye vagy Stez.tenorxNa ez a brutál, egy traden belül mindketten le vagyunk hülyézve 😊
több mint 12 éve
Az ilyen tradekkel csak az a bajom, hogy bőven van rá esély, hogy az adott GM, 2 év múlva már nem lesz a KC-nél...Nem lesz mindenki Joci, akinek a nagy trade-je után 1 évvel kb. az utódja a kukából szedegeti ki a csapat darabjait.. :rolleyes: 😊
Valamint, Cam Newton eladó 3 db első, 7 db második és 9 db harmadik körösért... 😛Igor