GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
De ha Stez előlem húzza be akit akar akkor bekaphassa 😀Tocaa legszebb az lesz amikor Del húzza ki 1/7-re Stez emberét 😂 😂
Igor nem kell félni amíg Megatron itt lesz addig tuti marad Stez. szóval minimum 5 év 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Az ilyen tradekkel csak az a bajom, hogy bőven van rá esély, hogy az adott GM, 2 év múlva már nem lesz a KC-nél...Valamint, Cam Newton eladó 3 db első, 7 db második és 9 db harmadik körösért... 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Hát te hülye vagy Stez.
több mint 12 éve
De ha Stez előlem húzza be akit akar akkor bekaphassa 😀
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Szerintem ha Stez be tudja húzni akit akar, akkor jól jár, Del meg mindenképpen mert bármilyen hihetetlen, neki ez csak a harmadik legjobb pickje volt idén... 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem Fake, nyilván én neked építem a csapatom és ha neked valami nem tetszik, szomorú leszek.Delonso_orulok h ez nem igy van. izlesek es pofonok ugyebar izlesrol meg eleg nagy hulyeseg vitatkozni szvsz.
több mint 12 éve
Nem Fake, nyilván én neked építem a csapatom és ha neked valami nem tetszik, szomorú leszek.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ja h te nem eredmenyt akarsz hanem egy halom pikket amivel simizheted az egodat h dekurvaugyes vagy ? mindjartvilagos!Lehet nem a te eszednek találták ezt ki....Delonso_Kell neki egy ember, megadott érte annyit, amennyiért megkapja. Ez nem egy nagy ellenérték, igazából még Stez járt jól 😊Wyattigen jovore meg megint szerelmes lesz valakibe aztan megint aztan megint aztan megint ...
nem mintha ebben az esetben az o sara lenne ez, de h vkinek miert jo 2 ev mulva esedekes pickekert top10est adni
arra ember epeszu magyarazatot nem bir talalni 😕Fake
több mint 12 éve
Lehet nem a te eszednek találták ezt ki....Kell neki egy ember, megadott érte annyit, amennyiért megkapja. Ez nem egy nagy ellenérték, igazából még Stez járt jól 😊Wyattigen jovore meg megint szerelmes lesz valakibe aztan megint aztan megint aztan megint ...
nem mintha ebben az esetben az o sara lenne ez, de h vkinek miert jo 2 ev mulva esedekes pickekert top10est adni
több mint 12 éve
szerintem meg bőven elég annyi pick Delnek idén mint amennyije most van 😊Kell neki egy ember, megadott érte annyit, amennyiért megkapja. Ez nem egy nagy ellenérték, igazából még Stez járt jól 😊Wyattigen jovore meg megint szerelmes lesz valakibe aztan megint aztan megint aztan megint ...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Mert van neki 9 top5 pickje csak idén, így meg legalább jövőre is lesz ennyi, meg már 2 év múlva is, sőt még több, mert jövőre megint elad abból szép kis áron az azt követőn és így tovább. ;PKell neki egy ember, megadott érte annyit, amennyiért megkapja. Ez nem egy nagy ellenérték, igazából még Stez járt jól 😊Wyattigen jovore meg megint szerelmes lesz valakibe aztan megint aztan megint aztan megint ...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kell neki egy ember, megadott érte annyit, amennyiért megkapja. Ez nem egy nagy ellenérték, igazából még Stez járt jól 😊Wyattigen jovore meg megint szerelmes lesz valakibe aztan megint aztan megint aztan megint ...
arra ember epeszu magyarazatot nem bir talalni 😕
több mint 12 éve
Igen, nem nagy üzlet a részemről, sőt.....
több mint 12 éve
Mondjuk szerencsét igazol magának Stez, úgyhogy simán összejöhet.Kell neki egy ember, megadott érte annyit, amennyiért megkapja. Ez nem egy nagy ellenérték, igazából még Stez járt jól 😊Wyattki feltételezte egyáltalán ennek az ellenkezőjét?
a csere így lenne talán reális, de majd két év múlva meglátjuk...
1/32 + 2/32 + 3/32 + 4/32 (2012) <-> 1/10jjncaa
több mint 12 éve
Kell neki egy ember, megadott érte annyit, amennyiért megkapja. Ez nem egy nagy ellenérték, igazából még Stez járt jól 😊Wyattki feltételezte egyáltalán ennek az ellenkezőjét?
a csere így lenne talán reális, de majd két év múlva meglátjuk...
1/32 + 2/32 + 3/32 + 4/32 (2012) <-> 1/10
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 550
Tényleg egyre izgalmasabbá válnak majd a draftok...fetomyDelonso lesz, meg aki viszi a trackert. Bár egyszerűbb, ha beírja az egész draftot, a 7. körben meg beszállnak a többiek. 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Kell neki egy ember, megadott érte annyit, amennyiért megkapja. Ez nem egy nagy ellenérték, igazából még Stez járt jól 😊
több mint 12 éve
Ennek mi értelme...
több mint 12 éve
Tényleg egyre izgalmasabbá válnak majd a draftok...
több mint 12 éve
braxa88
12 534
szépmunka Stez... 😀
több mint 12 éve
szaba
10 550
Delonso lassan már amúgy 3-ad éves játékosokat fog kivagdosni, hogy legyen hely draftra. 😀
több mint 12 éve
'nuf ced
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
az oszt jessz! 😂
több mint 12 éve
szaba
10 550
mindig is kemény voltam, csak titokban.Érdekes, hogy mindenki szarul fogta fel a szabálykönyv szerint 😊Na, pontosan így gondoltam én isWyattérdekes, rajtad kívül mindenki felfogta.szaba
De mostanában te is elég kemény lettél, vagy csak meguntad, hogy mindenki neked szól be?Wyatt
több mint 12 éve
friss kekikristofbazd meg jókor nyomtad el Blair White-ot 😀 mondjuk ha a Denver claimeli akkor nem fogok ríni