GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Még a végén Stez kénytelen lesz 1/1-re Tannehillt húzni Luck helyett a biztonság kedvéért 😊Rataxestetszett volna 5 éve megszerezni az idei teljes első kört
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Még a végén Stez kénytelen lesz 1/1-re Tannehillt húzni Luck helyett a biztonság kedvéért 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
egy draft előtti utolsó mockot valaki nem akar írni? 😛Basszus akkor tényleg muszáj lesz 1/4el húzni márha gabtsi nem viszi el előlem 😀
kíváncsi vagyok, ki jött rá, hogy Tannehillért mentem be 1/10-re 😐Stez
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
egy draft előtti utolsó mockot valaki nem akar írni? 😛Úgyse csapsz be senkit, mindenki vágja, hogy tudjukkiért mentél fel, és fetomy majd jól beelőz
kíváncsi vagyok, ki jött rá, hogy Tannehillért mentem be 1/10-re 😐Stez
több mint 12 éve
majd draft után írok 😐
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
egy draft előtti utolsó mockot valaki nem akar írni? 😛kíváncsi vagyok, ki jött rá, hogy Tannehillért mentem be 1/10-re 😐
több mint 12 éve
Régen a Phinsben komoly szinten tolta... nade....Jobb 2 TE a rosteren, mint 1 😊, btw IRL nem is végzett rossz munkát tavaly Gates mögött, reméljük errefelé is jó lehet ez a kombóempty taxiSzerencsétlen McMihály még mindig hiányzik tőlem 😀empty taxiHát minek az neked ? 😊Delonso_
Azóta eltelt egy-két év.
több mint 12 éve
Jobb 2 TE a rosteren, mint 1 😊, btw IRL nem is végzett rossz munkát tavaly Gates mögött, reméljük errefelé is jó lehet ez a kombóHát minek az neked ? 😊Delonso_frissek az excelek, lehet vinnyogniHöriSzerencsétlen McMihály még mindig hiányzik tőlem 😀empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Most látom, hogy a 2/23-as pick még mindig az én tulajdonomként szerepel, pedig a Nick Barnett trade során az már Hörihez került.
több mint 12 éve
Hát minek az neked ? 😊frissek az excelek, lehet vinnyogniHöriSzerencsétlen McMihály még mindig hiányzik tőlem 😀empty taxi
több mint 12 éve
frissek az excelek, lehet vinnyogniHöriSzerencsétlen McMihály még mindig hiányzik tőlem 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
a nagy Bőrfikt utálat közepette kíváncsi leszek, nálunk hol kel elTavaly nekem már annyira bejött Will Hill, hogy simán bekockáztatom őt is
van rá egy tippem, hogy lazán negyedik körben elviszi valaki 😀Stez
több mint 12 éve
kösz nem kell, beérem Holmessal is 😊Amíg Megatron nálam van, addig nincs para. 😊StezBoweot megkapod mellé a biztos siker érdekébena 2015ös és a 2016os pickjeidért 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Amíg Megatron nálam van, addig nincs para. 😊StezBoweot megkapod mellé a biztos siker érdekébena 2015ös és a 2016os pickjeidért 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Mennyi eladó idei pick, nah majd holnap kiküldök egy-két PMet.
több mint 12 éve
engem meg 3. kör eleji/közepi pick érdekelne, lehet keresni ezügyben
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ha már mindenki, adott esetben draftnapi trade érdekelhet, kicsit hátrébb, max ilyen 5-6 helyben gondolkodom
több mint 12 éve
Én elviszem az elsőben is.Még jó, hogy 1 hete megvetted 😛
Egyébként az 1/24 eladó, lefele vagy jövőre mozognék vele.tenorx
több mint 12 éve
Na nekem ugyanilyen terveim vannak az 1/16-al, avagy a 2/2 jövő évire cserélendő.
több mint 12 éve
Én elviszem az elsőben is.Nekem is vannak eladó pickjeim, pár darab... 😛
Egyébként az 1/24 eladó, lefele vagy jövőre mozognék vele.tenorx
Adott esetben felfele cserélném, de inkább jövő évi pickekre.
több mint 12 éve
Én elviszem az elsőben is.Egyébként az 1/24 eladó, lefele vagy jövőre mozognék vele.
több mint 12 éve
a nagy Bőrfikt utálat közepette kíváncsi leszek, nálunk hol kel elvan rá egy tippem, hogy lazán negyedik körben elviszi valaki 😀
több mint 12 éve
maholnap frissítem a rostereket meg a cap állást (magyarul kapálást)