GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Mert szólj, ha nem, és nem írok semmitWyattNe viccelj, pont ez a lényege 😀
több mint 13 éve
Ingram mozdítható? 😀
több mint 13 éve
Toca: De ilyet ne jelentsél már ki egy ilyen trade-el bazdmeg 😀Hat igen mint irtam nem sikerult 😀 Ugyanarrol beszelunk.
Denver Broncos adja:
Eli Manning
Detroit Lions adja:
Melvin Ingram DE + Ronnell Lewis DE + James Laurinaitis LB + 2013/1(Lions)fetomy
Eli meg tulertekelt iden fasorba se lesz 😛
több mint 13 éve
Sírásra nem kell (eddig sem sírtam soha), de reagálni azt biztos fogok nyugi. Mondjuk ez a lényege nem? 😀 Mert szólj, ha nem, és nem írok semmitSzerintem eddig igen korrekt a PR.Dánke, dánke 😊
Bár az elejéről még lesz aki nem ért majd egyet.
Szintén várom a folytatást. Toljátok a pluszokat.Delonso_
Hát ilyen Stez-Tenorx-Wyatt sírásra mindenképpen számítok 😀 De igyekeztem mind a hármat első helyre tenni, így talán nem lesz majd baj 😀fetomy

több mint 13 éve
Ha az én secondarym pozitív számot mer kapni, akkor hiteltelen az egész.
több mint 13 éve
Szerintem eddig igen korrekt a PR.Dánke, dánke 😊
Bár az elejéről még lesz aki nem ért majd egyet.
Szintén várom a folytatást. Toljátok a pluszokat.Delonso_
Hát ilyen Stez-Tenorx-Wyatt sírásra mindenképpen számítok 😀 De igyekeztem mind a hármat első helyre tenni, így talán nem lesz majd baj 😀
több mint 13 éve
Toca: De ilyet ne jelentsél már ki egy ilyen trade-el bazdmeg 😀Bazdmeg, kérem vissza Ingramet meg Laut.
Denver Broncos adja:
Eli Manning
Detroit Lions adja:
Melvin Ingram DE + Ronnell Lewis DE + James Laurinaitis LB + 2013/1(Lions)fetomy
több mint 13 éve
Toca: De ilyet ne jelentsél már ki egy ilyen trade-el bazdmeg 😀Denver Broncos adja:
Eli Manning
Detroit Lions adja:
Melvin Ingram DE + Ronnell Lewis DE + James Laurinaitis LB + 2013/1(Lions)
több mint 13 éve
Szerintem eddig igen korrekt a PR.Bár az elejéről még lesz aki nem ért majd egyet.
Szintén várom a folytatást. Toljátok a pluszokat.
több mint 13 éve
Fetomy állat, lett nem tudom hogy kerültem ennyire előre 😀. Érdekes ráakartam erősíteni az O-ra erre a D lett jó 😀 Ki érti ezt 😀A lehető legjobban kezdted a kétszeres SB-győztes Elit irányítód eladásával 😂
Egyedül RT drafttal nem értek egyet 😀
1 évig még jó lesz az Újpest szlogen nekem ,csak aggódom ha ennyire elől vagyok hogy lesz 1/1 😀Toca

több mint 13 éve
Fetomy állat, lett nem tudom hogy kerültem ennyire előre 😀. Érdekes ráakartam erősíteni az O-ra erre a D lett jó 😀 Ki érti ezt 😀Egyedül RT drafttal nem értek egyet 😀
1 évig még jó lesz az Újpest szlogen nekem ,csak aggódom ha ennyire elől vagyok hogy lesz 1/1 😀
több mint 13 éve
Some things'll never change...Grat fetomy, jo lett!Mr. Fürdőskurva is back!tenorx
csak engem ne rakj top20ba, addig nem is lesz gaz 😊Stez

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Már csak 4 posztot? 😀
több mint 13 éve
Tenorx: Rakosgatom persze, de kell köztük idő, hogy lehessen emésztgetni és várakozni 😛 😊 Mondjuk neked nem kell már sokat várnod 😛Storm: Tudomén, csak itt általában mindenkinek hof csapata van, így nem is szokás elfogadni a negatív kritikát 😀
empty: Meg kell valljam, Kolbot én nagyon nem tartom semmire 😀 Emiatt értékeltem lejjebb biztos, de hát ennyi szubjektivitás kell, meg hát ez úgyis még csak félig a te értékelésed 😊
több mint 13 éve
Nem reagáltam, de alapvetően az én részem is eléggé reális. Mondjuk én bízok Kolbban, IRL a Cards azért húzott 3 nem is rossz OL-t (Massie, Kelemete, Potter) és Kolb is akk volt jó az Eaglesben mikor megvédte az OL.Ez is jó lett, ment is a plusz 😊Nem teljesen értek egyet, de ami fontosabb, hogy az RB poszt az, ahol muszáj legyen mögötted jóféle RB, mert könnyen sérülsz, fáradsz plusz 1 fajta RB ellen könnyebb védekezni is 😊
Bár nálam McCoy egyedül jobb mint Hillis+DeMarco, de védhető ez az álláspont is perszeWyatt
Storm: Hurrá, van aki pozitívan reagál egy hátsó helyre 😀 Reméltem, hogy azért nem mindenki küldd el az anyámba 😀fetomy

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Miért küldenélek el? Tudom én, hogy nem jó túlzottan ez a csapat, mivel az OL fejlesztésére nem maradt se pénz, se energia, ugyanez igaz a WR/TE csoportra is, igaz jó TE-m talán még soha nem is volt... 😀Ez is jó lett, ment is a plusz 😊Nem teljesen értek egyet, de ami fontosabb, hogy az RB poszt az, ahol muszáj legyen mögötted jóféle RB, mert könnyen sérülsz, fáradsz plusz 1 fajta RB ellen könnyebb védekezni is 😊
Bár nálam McCoy egyedül jobb mint Hillis+DeMarco, de védhető ez az álláspont is perszeWyatt
Storm: Hurrá, van aki pozitívan reagál egy hátsó helyre 😀 Reméltem, hogy azért nem mindenki küldd el az anyámba 😀fetomy
Ha rendesen meg van magyarázva, akkor nem szoktam belekötni az értékelésekbe... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Ma kiposztolhatod a többit is 😛
több mint 13 éve
Ez is jó lett, ment is a plusz 😊Nem teljesen értek egyet, de ami fontosabb, hogy az RB poszt az, ahol muszáj legyen mögötted jóféle RB, mert könnyen sérülsz, fáradsz plusz 1 fajta RB ellen könnyebb védekezni is 😊
Storm: Hurrá, van aki pozitívan reagál egy hátsó helyre 😀 Reméltem, hogy azért nem mindenki küldd el az anyámba 😀
több mint 13 éve
Hát ha egyszer bejön neki 😀Grat fetomy, jo lett!Mr. Fürdőskurva is back!tenorx
Én már előre féltem az 1-2-t, nehogy ők se jussanak playoffba 😂

több mint 13 éve
Hát nekem mindegy, csak eddig az 53-ból számított elvileg az 51, mondjuk kb mindegy volt, mert általában nem a pénzesebbek voltak ps-ben 😊Engem az érdekel majd, hogy a végén mi fog számítani 😀WyattJó kérdés, de nem dereng hogy szezon közben külön szedte volna Höri a PS-t meg az aktív rostert, úgyhogy szerintem akkor is a teljes keret (61 fő) top 51 fizetése számít majd... Már csak azért is mert ugye reg. seasonban a sérülések okozta embercserék miatt eléggé összemosódik a practice squad meg az aktív roster.Rataxes
(Most a vetminek megemelt pénzeivel nem feltétlen alakul majd így)

több mint 13 éve
Grat fetomy, jo lett!Mr. Fürdőskurva is back!
több mint 13 éve
Ez is jó lett, ment is a plusz 😊Bár nálam McCoy egyedül jobb mint Hillis+DeMarco, de védhető ez az álláspont is persze

több mint 13 éve
Engem az érdekel majd, hogy a végén mi fog számítani 😀WyattJó kérdés, de nem dereng hogy szezon közben külön szedte volna Höri a PS-t meg az aktív rostert, úgyhogy szerintem akkor is a teljes keret (61 fő) top 51 fizetése számít majd... Már csak azért is mert ugye reg. seasonban a sérülések okozta embercserék miatt eléggé összemosódik a practice squad meg az aktív roster.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes