GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
4 évreMiről beszélünk? Luck szerinted lecúszik 1/22-ig? :omert a korán kiválasztott szar játékos felettébb nagy érték 😀Hörinem, de innentől kezdve majd mindenki a tavalyi Igor-Cam féle koppintást erőlteti majd, hogy így hátha kibaszott nagyot fog majd draftolni és bejön 😊Stez
Az hogy 8-10-15 GM hülye volt tavaly az nem az én saram... már csak azért megérte ott behúzni, mert sanszos IRL 1/1 volt, aki kb. háromszor annyi esélyt kap, mint bármely más játékos.
Plusz ezen kívül, én azon kevesek közé tartoztam, akik valóban hittek abban, hogy Cam-ből nagy QB lesz.. (asszem voltunk ketten, Warren Moon, meg én 😛)
Kb. emiatt az egy húzás miatt TOP 3-ban kellett volna lenni amúgy a GM-szavazáson 😛 :rolleyes:
Ha Luck az idén 1/22-ig csúszik, egy csilliárd forintot adok neked.. (bár akkor már inkább betradelek 1/21.re, és elviszem 😊)
Tannehill meg.. lol.
De az 1/késői körökkel valóban szinte csak nyerni lehet.. 5 évre olcsón beszedsz valakit, win-win.Igor
több mint 12 éve
Miről beszélünk? Luck szerinted lecúszik 1/22-ig? :onem, de innentől kezdve majd mindenki a tavalyi Igor-Cam féle koppintást erőlteti majd, hogy így hátha kibaszott nagyot fog majd draftolni és bejön 😊StezÜdvözlöm az újabb mockot! Ha Tannehill tényleg lecsúsz... vagyis ha tényleg ennyivel később kel el a drafton mint amire számítani lehet akkor simán lehet hogy be is húzom 😊Rataxesmert a korán kiválasztott szar játékos felettébb nagy érték 😀Höri
Az hogy 8-10-15 GM hülye volt tavaly az nem az én saram... már csak azért megérte ott behúzni, mert sanszos IRL 1/1 volt, aki kb. háromszor annyi esélyt kap, mint bármely más játékos.
Plusz ezen kívül, én azon kevesek közé tartoztam, akik valóban hittek abban, hogy Cam-ből nagy QB lesz.. (asszem voltunk ketten, Warren Moon, meg én 😛)
Kb. emiatt az egy húzás miatt TOP 3-ban kellett volna lenni amúgy a GM-szavazáson 😛 :rolleyes:
Ha Luck az idén 1/22-ig csúszik, egy csilliárd forintot adok neked.. (bár akkor már inkább betradelek 1/21.re, és elviszem 😊)
Tannehill meg.. lol.
De az 1/késői körökkel valóban szinte csak nyerni lehet.. 5 évre olcsón beszedsz valakit, win-win.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
nem, de innentől kezdve majd mindenki a tavalyi Igor-Cam féle koppintást erőlteti majd, hogy így hátha kibaszott nagyot fog majd draftolni és bejön 😊Üdvözlöm az újabb mockot! Ha Tannehill tényleg lecsúsz... vagyis ha tényleg ennyivel később kel el a drafton mint amire számítani lehet akkor simán lehet hogy be is húzom 😊Rataxesmert a korán kiválasztott szar játékos felettébb nagy érték 😀Höri
több mint 12 éve
Üdvözlöm az újabb mockot! Ha Tannehill tényleg lecsúsz... vagyis ha tényleg ennyivel később kel el a drafton mint amire számítani lehet akkor simán lehet hogy be is húzom 😊Rataxesmert a korán kiválasztott szar játékos felettébb nagy érték 😀
több mint 12 éve
remélem mindenki készül a holnapi meglepetésekre 😊Bőrfikt lesz az 1/1, Luck csak az 1/10
fincsi draft lesz, lesz pár anyázás, azt hiszem 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
16% testzsír értékkel rendelkező törpe WR-t? 😕Amúgy jó volt a mock, köszi 😊
Szaba: remélem is, hogy nem lesz annyi eszed, hogy Coplest vidd 😊
Mondjuk Kiwanuka cefet olcsó volt, lehet, hogy többet kéne néznem a kekíket 😊
több mint 12 éve
5.körért fetomy, 5. körért? 😀NewmanKét első kört kértem, de zsidóbb volt mint te :/
amúgy 5. körös mehet PS-re, ami nem hátrány teli rosterrel 😛
több mint 12 éve
Pierre Thomas-tól megválnék egy 4-5. körös pickért cserébe
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Na ugye, leszophacc fék 😀
több mint 12 éve
Üdvözlöm az újabb mockot! Ha Tannehill tényleg lecsúsz... vagyis ha tényleg ennyivel később kel el a drafton mint amire számítani lehet akkor simán lehet hogy be is húzom 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
szaba
10 550
Coples. Valsz. 😀
több mint 12 éve
Ez tényleg jó mock. 😉
több mint 12 éve
szép munka srácok.Lesz itt azért meglepetés 😊
több mint 12 éve
Végre kis változatosság, hogy nem DeCastro 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
majd sárgákat a kínai ligából
több mint 12 éve
pont ezért kell niggereket húzni neki
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Ork ha nem jönne, akkor is tudnánk, hogy a Best Whiteman Available taktika alapján kell neki manus
több mint 12 éve
Tyr húz helyettem? 😕
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Jól teszi 😊 Én úgysem őt húzom.
több mint 12 éve
tényleg, nekem is mondta, hogy RGIII-at akarja 1/5-re 😀
több mint 12 éve
Tyr tuti lesz, cserekor mondta, már van a drafton kinézett embere.
több mint 12 éve
Ork sosem aktív, de drafton ott szokott lenni, emlékeim szerintahogy tyr is