GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Szegény Bőrfiktet még le se draftolták azt már gúnynevet kap...Az ki?fetomyPedig Randle-t.adam8Burfictben reménykedik.empty taxi
több mint 12 éve
Az ki?Burfictben reménykedik.empty taxiStez tetszik a mock , végre beetettem mindenkit hogy Blackmont húzom 😀TocaPedig Randle-t.adam8
több mint 12 éve
Burfictben reménykedik.Stez tetszik a mock , végre beetettem mindenkit hogy Blackmont húzom 😀TocaPedig Randle-t.adam8
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Stez tetszik a mock , végre beetettem mindenkit hogy Blackmont húzom 😀TocaPedig Randle-t.
több mint 12 éve
Stez tetszik a mock , végre beetettem mindenkit hogy Blackmont húzom 😀TocaNa miaz, rájöttél, hogy ideje elhinteni, hogy csak kamu volt? 😛
több mint 12 éve
Stez tetszik a mock , végre beetettem mindenkit hogy Blackmont húzom 😀
több mint 12 éve
Nem kell Jenkins 😕tenorxtényleg bocs
hisz PFF szerint csudijók a CB-id
ja, nem 😛
több mint 12 éve
no way
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Nem kell Jenkins 😕
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
am nem tudom miért szól be mindenki a DL-emre, tény, hogy lyukas, de sztem csak DT poszton vannak gondok, endből bőven jó vagyok.
több mint 12 éve
Aztán legfeljebb pont de 😀WyattJanoris és Barron között gondolkoztam, inkább utóbbi mellett döntöttem. Majd meglássuk. 😊
több mint 12 éve
Csinos kis mock 😊
több mint 12 éve
korrekt mock, bár remélem, hogy Kuechly esik inkább 1/10-re, hogy ne kelljen agyalnom abszolut 😛Majd elfelezzük ....
de az OT pick is helyénvaló teljesen, mivel a zsírpacák öreg és sokat is keresStez
több mint 12 éve
korrekt mock, bár remélem, hogy Kuechly esik inkább 1/10-re, hogy ne kelljen agyalnom abszolut 😛de az OT pick is helyénvaló teljesen, mivel a zsírpacák öreg és sokat is keres
több mint 12 éve
Köszönöm a mockot.RG és Kuechly is remek pickek, nade Fleener 1/16-ra?
Ilyen részeg leszek ?😊
több mint 12 éve
Nem kell Brockers 😕
több mint 12 éve
Toca Blackmont húzza te hülye!fetomyNem kell mindent elhinni azon kívül hogy Tannenhil tuti nem lesz Broncos játékos 😀
Mondjuk Jeffreyt lehet hamarabb húznám be mint Flyodot.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Wr-ből is van, akit előbb húznék, mint Hill-t, de hogy minek nekem DE Tuck, Mincey és Graham mellé, azt nem értem (én még Graham kapcsán is bizakodó vagyok, tavaly ACl után inkább csak visszatért).somoskovigTuck öregszik, Mincey csak az Indy ellen volt jó, Graham ACL-je után kérdéses, egyébként meg BPA, ott én sem hagynám bent 😊
több mint 12 éve
Toca Blackmont húzza te hülye!
több mint 12 éve
Wr-ből is van, akit előbb húznék, mint Hill-t, de hogy minek nekem DE Tuck, Mincey és Graham mellé, azt nem értem (én még Graham kapcsán is bizakodó vagyok, tavaly ACl után inkább csak visszatért).
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Van benne fantázia, de vannak olyan csúszók, akiket megfontolnék, ha így alakulna 😊
több mint 12 éve
egy draft előtti utolsó mockot valaki nem akar írni? 😛de, én akarok, csak sok a dolgom
kíváncsi vagyok, ki jött rá, hogy Tannehillért mentem be 1/10-re 😐Stez