GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Nem értem én ezt a nagy sírást, csak jól járnak a nem költekezők, ha a többiek túlköltekeznek, hiszen jövőre sokkal jobb helyzetből várhatják az FA-t. Pláne az olyan GM-ek, akik mindig a következő évre terveznek, nem pedig arra, hogy az aktuális évben a lehető legjobb keretet alakítsák ki.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
koszi20:00:00ig lehetett uj emberre beszallni v ejfelig lehet ?Fake00.00igeaglesmcnabb
több mint 12 éve
20:00:00ig lehetett uj emberre beszallni v ejfelig lehet ?Fake00.00ig
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
20:00:00ig lehetett uj emberre beszallni v ejfelig lehet ?
több mint 12 éve
na akkor egy következő Igor terv, ami be lett ígérveraktározzuk el, kérdés, mikor kapjuk meg 😛
több mint 12 éve
Jo hogy, senki nem tudta ertelmezni hogy nem a Rozikkal van a bajom.. Hiaba irtam le ezek szerint.A jelenlegi FA rendszerrel/strukturaval, es azzal hogy ez hogyan teszi tonkre a jatekot hosszutavon.. este irok egy picit reszletesebbet, hogy mindenkinek egyertelmu legyen akkor :p
PS: egyebkent, ha Mario 15 milat kap, az nem jelenti hogy mostantol minden jobbacska DE-nek alanyi jogon jar a 10 milla. Ha IRL valakinek az ugynoke megprobalna uezt az okfejtest, akkor a GM-ek kirohogik. 😉 na majs ezt is este.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
neharagudj ez miota valasz arra amit kerdeztem ? 😊Neked is igazad van 😊 Én pedig abban bízom, írni ezentúl akkor fogsz nekem ha megvoltak a gyógyszereid és kirohangáltad magad.Delonso_Igen Fake, megijedek egy 60 kilós gépe előtt nagyfiút játszó ifjú ápolttól. Ez az ok.ezt csak en nem ertem h mit akartal ezzel kifejezni ?
Végre eltaláltad. Van ilyen 😊 Csak ezért nem megyek bele a hú mi volt szerintem miattad féle szervesen a dolgokhoz tartozó flambe.
Gratulálok.Delonso_
jo lenne ha osszeszedned a gondolataidat es ugy irnad le, konnyebb lenne megfejteni.
(mar persze ha kozolni is szeretnel valamit nem csak betuket leutogetni a klaviaturadon talalomra ...)Fake
vagy neked mindegy csak megirtad elore a mai talmudot aztan azt hajtod mig le nem megy a nap ? 😀
több mint 12 éve
Neked is igazad van 😊 Én pedig abban bízom, írni ezentúl akkor fogsz nekem ha megvoltak a gyógyszereid és kirohangáltad magad.Igen Fake, megijedek egy 60 kilós gépe előtt nagyfiút játszó ifjú ápolttól. Ez az ok.ezt csak en nem ertem h mit akartal ezzel kifejezni ?
Végre eltaláltad. Van ilyen 😊 Csak ezért nem megyek bele a hú mi volt szerintem miattad féle szervesen a dolgokhoz tartozó flambe.
Gratulálok.Delonso_
jo lenne ha osszeszedned a gondolataidat es ugy irnad le, konnyebb lenne megfejteni.
(mar persze ha kozolni is szeretnel valamit nem csak betuket leutogetni a klaviaturadon talalomra ...)Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Igen Fake, megijedek egy 60 kilós gépe előtt nagyfiút játszó ifjú ápolttól. Ez az ok.ezt csak en nem ertem h mit akartal ezzel kifejezni ?
Gratulálok.Delonso_
(mar persze ha kozolni is szeretnel valamit nem csak betuket leutogetni a klaviaturadon talalomra ...)
több mint 12 éve
Darell Scottra adhatok új ajánlatot?szabaMár mér ne adhatnál? Majd ha az szerepel ott, hogy ELKELT, akkor már nem 😛
több mint 12 éve
szaba
10 552
Darell Scottra adhatok új ajánlatot?
több mint 12 éve
Igen Fake, megijedek egy 60 kilós gépe előtt nagyfiút játszó ifjú ápolttól. Ez az ok.tehat akkor tenyleg kamuszolam volt es inkabb ne menjunk bele ertem 😕oke bazdmeg. ha te elkezded ezt a temat kapargatni akkor felolem nehttp://bowl.hu/modules/forum/img/smilies/big_smile.pngkieshetunk vesovel is.Kamuszólam ? 😊 Vicces, csináljátok.Delonso_
kitargyaljuk h jopar regi gm miert hagyta itt a jatekot ? kurva nagy sertodes lenne belole csak azert kerdezem ...
vagy csak elovettel egy ujabb kamuszolamot a kilyukadt tangoharmonikadon es inkabb hagyjuk a temat ?Fake
pedig mokas lett vna ha nem visszakozol az elso adando alkalommal 😕Fake
Gratulálok.
több mint 12 éve
Dorsey idén 5 milláért hosszabbított volna, ez jövőre lesz simán 7 😀
több mint 12 éve
Wyatt csak spórolni akar Mayón
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Engem nem érdekel, hogy ki fizet túl kit, csak kurva vicces 😀
több mint 12 éve
És egyébként a magasfizuellenesek hogy szeretnék visszaszorítani a tendenciát? Meg lesz mondva a roziknak hogy X összeg fölött nem szabad kapnia, vagy mi? Ebből szerintem az következne hogy kevesebben kerülnek ki FA-ra, Ők viszont még durvább összeget kapnának mert - kínálat / választék hiányában - még nagyobb lenne értük a versengés... És ez komoly szakadékot generálna a saját csapatával hosszabbító és az FA-ra kikerülő játékosok között.De egyébként ez mindenhol így van, a kereslet határozza meg az árakat, ez van... Bosszankodni lehet rajta, de úgyse tudsz mit csinálni ellene 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Egy x éve aláíró, és egy pár hónapja hosszabbító között azért van különbség 😊komolyan mondom ez már kezd vicces lenni. kapjon revis 7 milliót hogy IRLhez menjünk amikor Hall 8at kap? vagy JAredAllen kapjon 6 millát, amikor Mario 15öt? 8 milliószor elmagyarázták nálam okosabbak a témát de ti csak fújjátok ugyanazt.Aha szóval neked több a sztárod ezért hagyják olcsóbban meg az embert mert nekik nincs ? 😀TocaHát nem? 😀 Am én csak azt mondtam, hogy a részemről jobban pártolnám, ha IRL-felé közelítene jövőre a Rózi, és nem az elszállt ajánlatokhoz.
Wyatt
No offense, de ne legyetek már értetlenek.
a téma lezárva részemről 😊eaglesmcnabb
Amúgy látod, pont itt a baj, hogy vannak elszállt összegek, amikor generálják, a még nagyobbat. Ne kérjen egy Revis 7 millát (de megjegyzem, hogy nálam Finnegan 8 misije is a rohadt sok kategória), de most 10 felett se kérjen, hiába kereshet max 11.5-et négy évig, ha ennek a 77%-at vesszük, az 8.85 lenne, a garantált lovéja 8 millió, szal ezekhez képest egy 10 feletti szerintem túlzó lenne, ha azt vesszük, hogy 5 éven belül nincs reális beérni az IRL capet.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
elég gáz, hogy nem gabo nyerte meg a szimulációt, mert mind kiderült, a no. 1. D# mellett nála van A legjobb QB is 😊jjncaaÍgy van, megynerte nekünk az első PO meccset 😀
több mint 12 éve
Amúgy nem értem, úgy tudtam mindenkinek ugyanannyi a capje és mindenki úgy költi el ahogy akarja. Most nehogy már meg akarjuk szabni azt is hogy backupért nem lehet 1-2 millát fizetni vagy ha valakinek belefér ne mfizetne 9-15 milliót egy játékosért ha neki belefér akkor tegye meg.
több mint 12 éve
elég gáz, hogy nem gabo nyerte meg a szimulációt, mert mind kiderült, a no. 1. D# mellett nála van A legjobb QB is 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
komolyan mondom ez már kezd vicces lenni. kapjon revis 7 milliót hogy IRLhez menjünk amikor Hall 8at kap? vagy JAredAllen kapjon 6 millát, amikor Mario 15öt? 8 milliószor elmagyarázták nálam okosabbak a témát de ti csak fújjátok ugyanazt.Hát nem? 😀 Am én csak azt mondtam, hogy a részemről jobban pártolnám, ha IRL-felé közelítene jövőre a Rózi, és nem az elszállt ajánlatokhoz.Miért gazdálkodnának attól jobban, hogy egy IRL fizetésnél többet tud adni itt? Valszeg pont azért teheti meg, mert nincs túl sok sztárja, akinek fizetnie kell 😀WyattAha szóval neked több a sztárod ezért hagyják olcsóbban meg az embert mert nekik nincs ? 😀Toca
Wyatt
No offense, de ne legyetek már értetlenek.
a téma lezárva részemről 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hát nem? 😀 Am én csak azt mondtam, hogy a részemről jobban pártolnám, ha IRL-felé közelítene jövőre a Rózi, és nem az elszállt ajánlatokhoz.Aha szóval neked több a sztárod ezért hagyják olcsóbban meg az embert mert nekik nincs ? 😀Tocaamúgy burzsuj pöckök = valakik akik jobban gazdálkodtak,mint te? 😛fetomyMiért gazdálkodnának attól jobban, hogy egy IRL fizetésnél többet tud adni itt? Valszeg pont azért teheti meg, mert nincs túl sok sztárja, akinek fizetnie kell 😀Wyatt
Én megértem azt is persze, de azt is, hogy nem csak 100+ millás szerződések vannak, hiába volt már egy-kettő. Valamint, hogy az IRL pénzek túlnyomó részét sosem kapják meg az emberek, aztán a végén itt nemhogy annyit kapnának meg lassan, mint ott max esetben, hanem a végén még többet, mint ott a max, aztán a cap meg köszönőviszonyban sincs 😀 Mondjuk engem az sem vigasztal, ha más szopik vele utána, mert én attól még bőven bukok 😀
De nem gondoltam, hogy az a felvetés, hogy az IRL x millióért aláíró remélem nem kér egy pár elszállt ár miatt majd többet itt nálunk, ekkora hisztit generál 😀 (meg az a megjegyzés, hogy jön az IRL sem írnának alá ennyiért kifejezés bőven meg is borulna ebben az esetben 😊)
több mint 12 éve
Aha szóval neked több a sztárod ezért hagyják olcsóbban meg az embert mert nekik nincs ? 😀Miért gazdálkodnának attól jobban, hogy egy IRL fizetésnél többet tud adni itt? Valszeg pont azért teheti meg, mert nincs túl sok sztárja, akinek fizetnie kell 😀WyattMondjuk ha pár ember faszsága miatt jövőre beszopod a hosszabbítást, mert azok lesznek a viszonyítási alapok, aztán burzsuj pöckök elviszik ténylegesen olyan áron, csak mert megtehetik abban az évben, attól én nem vagyok kisegítve, hogy utána majd ő szop vele, én még szarul járok 😀Wyattamúgy burzsuj pöckök = valakik akik jobban gazdálkodtak,mint te? 😛fetomy