NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 7 éve
1. UGA, 2.ALA, 3.ND, 4.CLEM, 5.OKLA, 6.OSUA Clemson, hogy a gyászba lehet 3.? A nem rangsorolt Syracuse-tól kaptak ki!!
Heisman Trophy
több mint 7 éve
tudom hogy ez semmit nem számít, de hogy a Georgia valaha rangsor elején legyen, az olyasmi, amit sose hittem hogy látok az életemben.meglepő szerintem is, nem is lesznek elsők a SEC döntő miatt, de a választási rendszer miatt igen, ugyanis : verték a jelenleg 3. ND-t, és az akkor veretlen MissSt-et, és viszonylag mindenkit kiütöttek, míg a BAMA megverte a borzalmas FSU-t, + egyébként nincs is erős megvert non conf ellenfelük, mert gyengélkedik a Seminoles
bergerdani
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
bergerdani
4 913
tudom hogy ez semmit nem számít, de hogy a Georgia valaha rangsor elején legyen, az olyasmi, amit sose hittem hogy látok az életemben.
Mindig jövőre
több mint 7 éve
1. UGA, 2.ALA, 3.ND, 4.CLEM, 5.OKLA, 6.OSU
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 7 éve
1. a Georgia
több mint 7 éve
ma/most/holnap (ki minek számítja) 0:00-kor hirdetik ki a CFP Committee az első rangsort 😊 PSU fallin' in style
több mint 7 éve
twitter.com/roberthorvath24/status/924688719898185728Lehet nem csak ő repül az SEC-ből:
baggio
SEC Country's Mike Griffith reports that Tennessee officials are discussing HC Butch Jones' "immediate future as coach of the Vols" on Sunday.
Tennessee is mired in a four-game losing streak, most recently falling to Kentucky on Saturday -- just the second time the Volunteers have lost to the Wildcats in the last 33 years. Following that defeat, Jones said that he has the utmost confidence that AD John Currie still has his back. Tennessee currently sits at 3-5 (0-5 in conference) for the season. Stay tuned.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
twitter.com/roberthorvath24/status/924688719898185728
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
felesleges velük kapcsolatban erről beszélni, sajnos az SEC két helye az egyre biztosabbrosszul fogalmaztam, az IowaSt nem fog bejutni. A kérdés a OhioSt/Wisconsin vagy Georgiara szólt, hogy nekik, mint 2. csapat egy konfból, de a kérdésre megkaptam a választ
baggio
több mint 7 éve
felesleges velük kapcsolatban erről beszélni, sajnos az SEC két helye az egyre biztosabb
---
több mint 7 éve
egyébként meg ha mondjuk a Cyclones végül megnyeri a Big 12-t, és a Sooners, Frogs, Cowboys fogat összeszed még 1 vereséget, akkor Big Ten döntő vesztese/Georgia szoros vereség a Bama ellen elég lehet a Playoffra (?)
több mint 7 éve
Iowa State a győzelmével vezeti a Big 12-t a TCU, Okla, OklaST előtt. Jó kis körbeverés van megintebben a hónapban két top5-ös csapatot vertek meg, ezt megelőzően fennállásuk során összesen egyet
Heisman Trophy
---
több mint 7 éve
Iowa State a győzelmével vezeti a Big 12-t a TCU, Okla, OklaST előtt. Jó kis körbeverés van megint
több mint 7 éve
Ha tenyleg igy is van akkor eleg jo kis program, kosz a tippet 😉Ha feher vagy sargas, akkor simabb unalmasabb reszek vagy meccs, a barna mar erdekesebb, a piros pedig a nagyon jo resz/meccs.Nagyon jo kis program leszedtem, a szinek mit jelolnek?Ha nem is oldal, de egy telefon alkalmazást használok hosszú évek óta, Thuuz a neve Andoidra, minden amerikai sportágat (college kosár és foci is pl.) és európai soccer meccseket is értékel előre is, utólag is 1-100ig (sőt színekkel is a meccs lefolyását), és be lehet állítani spoilermentesre is. Nekem nagyon sokat segít régóta, hogy miket nézzek meg utólag.de valami oldal nem rangsorolja a hetvegi top meccseket utolag? Akkor kerdezek, MWC es a Sun Beltbol melyik meccsek vtak jok?van vmi olyan oldal ami a hetvegi meccsek utan -akar spoilerrel vagy spoiler nelkul -ajanl meccseket hogy utolag mindenkepp nezd meg? olyan must-see kategoriaHa volt valami nagyon nagy meccs, annak a condensed verzióját be szoktam ide linkelni, de kérdezni is lehet itt vagy az ncaa eredménykövetőben vagy akár twitteren
Dávid Szabó
baggio
Dávid Szabó
zavi27
Dávid Szabó
zavi27
több mint 7 éve
Ha feher vagy sargas, akkor simabb unalmasabb reszek vagy meccs, a barna mar erdekesebb, a piros pedig a nagyon jo resz/meccs. De tabellak, statok es szoveges tudositasok is vannak benne mindig.Nagyon jo kis program leszedtem, a szinek mit jelolnek?Ha nem is oldal, de egy telefon alkalmazást használok hosszú évek óta, Thuuz a neve Andoidra, minden amerikai sportágat (college kosár és foci is pl.) és európai soccer meccseket is értékel előre is, utólag is 1-100ig (sőt színekkel is a meccs lefolyását), és be lehet állítani spoilermentesre is. Nekem nagyon sokat segít régóta, hogy miket nézzek meg utólag.de valami oldal nem rangsorolja a hetvegi top meccseket utolag? Akkor kerdezek, MWC es a Sun Beltbol melyik meccsek vtak jok?van vmi olyan oldal ami a hetvegi meccsek utan -akar spoilerrel vagy spoiler nelkul -ajanl meccseket hogy utolag mindenkepp nezd meg? olyan must-see kategoriaHa volt valami nagyon nagy meccs, annak a condensed verzióját be szoktam ide linkelni, de kérdezni is lehet itt vagy az ncaa eredménykövetőben vagy akár twitteren
Dávid Szabó
baggio
Dávid Szabó
zavi27
Dávid Szabó
Szerkesztette: zavi27
több mint 7 éve
Nagyon jo kis program leszedtem, a szinek mit jelolnek?Ha nem is oldal, de egy telefon alkalmazást használok hosszú évek óta, Thuuz a neve Andoidra, minden amerikai sportágat (college kosár és foci is pl.) és európai soccer meccseket is értékel előre is, utólag is 1-100ig (sőt színekkel is a meccs lefolyását), és be lehet állítani spoilermentesre is. Nekem nagyon sokat segít régóta, hogy miket nézzek meg utólag.de valami oldal nem rangsorolja a hetvegi top meccseket utolag? Akkor kerdezek, MWC es a Sun Beltbol melyik meccsek vtak jok?van vmi olyan oldal ami a hetvegi meccsek utan -akar spoilerrel vagy spoiler nelkul -ajanl meccseket hogy utolag mindenkepp nezd meg? olyan must-see kategoriaHa volt valami nagyon nagy meccs, annak a condensed verzióját be szoktam ide linkelni, de kérdezni is lehet itt vagy az ncaa eredménykövetőben vagy akár twitteren
Dávid Szabó
baggio
Dávid Szabó
zavi27
Szerkesztette: Dávid Szabó
több mint 7 éve
Az ilyen kisebb konfoknál azért is nehéz rangsorolni a jó meccseket, mert ugye jóval kevesebb a néző a stadionban és a tv-k előtt (még én is alig láttam innen valamit, pedig azért próbálok figyelni a teljes ncaa-re), és hát a hangulat jelentős befolyással van a komplett élményre, tehát simán csak a boxscore-ból kiindulva nem biztos, hogy az ember jót tud ajánlani. Plusz ugye az izgalom nem feltétlen jár együtt a nagy színvonallal - lásd a tegnap esti Stanford @ Oregon State-et, aminek a vége hihetetlen szórakoztató volt, csak előtte a Cardinal 55 percig szenvedett...de valami oldal nem rangsorolja a hetvegi top meccseket utolag? Akkor kerdezek, MWC es a Sun Beltbol melyik meccsek vtak jok?van vmi olyan oldal ami a hetvegi meccsek utan -akar spoilerrel vagy spoiler nelkul -ajanl meccseket hogy utolag mindenkepp nezd meg? olyan must-see kategoriaHa volt valami nagyon nagy meccs, annak a condensed verzióját be szoktam ide linkelni, de kérdezni is lehet itt vagy az ncaa eredménykövetőben vagy akár twitteren
Dávid Szabó
baggio
Dávid Szabó
De a Sun Beltből a Troy @ LSU-t és a Wake Forest @ App State-et (meg a New Mexico State szinte bármelyik találkozóját), a Mountain Westből meg mondjuk a Wyoming @ Utah State-et, a UNLV @ Air Force-t és Air Force @ Navy-t érdemes lehet megtekinteni.
---
több mint 7 éve
Ha nem is oldal, de egy telefon alkalmazást használok hosszú évek óta, Thuuz a neve Andoidra, minden amerikai sportágat (college kosár és foci is pl.) és európai soccer meccseket is értékel előre is, utólag is 1-100ig (sőt színekkel is a meccs lefolyását), és be lehet állítani spoilermentesre is. Nekem nagyon sokat segít régóta, hogy miket nézzek meg utólag.de valami oldal nem rangsorolja a hetvegi top meccseket utolag? Akkor kerdezek, MWC es a Sun Beltbol melyik meccsek vtak jok?van vmi olyan oldal ami a hetvegi meccsek utan -akar spoilerrel vagy spoiler nelkul -ajanl meccseket hogy utolag mindenkepp nezd meg? olyan must-see kategoriaHa volt valami nagyon nagy meccs, annak a condensed verzióját be szoktam ide linkelni, de kérdezni is lehet itt vagy az ncaa eredménykövetőben vagy akár twitteren
Dávid Szabó
baggio
Dávid Szabó
több mint 7 éve
Empty említette a mock alatt, hoyg mayfield kicsit neki Johnny fiú, meg RGIII...ok, de igazából ez nem is rossz, mert mindkettő nagy upside és tehetség (volt). Csak előbbi egy marharépa idióta, utóbbi meg üveglábú lett. Ha nincs az a sérülés, ma is valószínüleg Top 10 QB Griffin, mert láttuk az első évét...Ebben azért nem vagyok biztos, mert Griffin az 1 jó éve alatt sem arról volt híres h végigolvassa a progressionöket és aztán tüzel, a célpontváltással komoly gondjai voltak.
A két karriert megtörő dolog meg független Mayfieldtől. Lehet ő még nagy király is...persze ellenkezője is. Megint csak nem mindegy, hova kerül majd.
Chargers LT
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Empty említette a mock alatt, hoyg mayfield kicsit neki Johnny fiú, meg RGIII...ok, de igazából ez nem is rossz, mert mindkettő nagy upside és tehetség (volt). Csak előbbi egy marharépa idióta, utóbbi meg üveglábú lett. Ha nincs az a sérülés, ma is valószínüleg Top 10 QB Griffin, mert láttuk az első évét...A két karriert megtörő dolog meg független Mayfieldtől. Lehet ő még nagy király is...persze ellenkezője is. Megint csak nem mindegy, hova kerül majd.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
de valami oldal nem rangsorolja a hetvegi top meccseket utolag? Akkor kerdezek, MWC es a Sun Beltbol melyik meccsek vtak jok?van vmi olyan oldal ami a hetvegi meccsek utan -akar spoilerrel vagy spoiler nelkul -ajanl meccseket hogy utolag mindenkepp nezd meg? olyan must-see kategoriaHa volt valami nagyon nagy meccs, annak a condensed verzióját be szoktam ide linkelni, de kérdezni is lehet itt vagy az ncaa eredménykövetőben vagy akár twitteren
Dávid Szabó
baggio
Szerkesztette: Dávid Szabó
több mint 7 éve
van vmi olyan oldal ami a hetvegi meccsek utan -akar spoilerrel vagy spoiler nelkul -ajanl meccseket hogy utolag mindenkepp nezd meg? olyan must-see kategoriaHa volt valami nagyon nagy meccs, annak a condensed verzióját be szoktam ide linkelni, de kérdezni is lehet itt vagy az ncaa eredménykövetőben vagy akár twitteren
Dávid Szabó
---
több mint 7 éve
van vmi olyan oldal ami a hetvegi meccsek utan -akar spoilerrel vagy spoiler nelkul -ajanl meccseket h utolag mindenkepp nezd meg? olyan must-see kategoria
több mint 7 éve
oké, Lane Kiffin most már tényleg must follow twitteren, valami elképesztő szinten kommunikál a "néppel" 😀twitter.com/Lane_Kiffin/status/922902224098988037
és ez csak egy példa a sok közül, többször trollkodik korábbi csapataival (Alabama, Tennessee, stb.), nyilván nem ő a legszimpatikusabb főedző, de valami hihetetlen figura
---