NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Legalább a régi jó dolgokból maradt valami, Brady miatt elvesznek draftpicket egy AFC East-csapattól💁‍♂️

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 341
"Integrity of the game"

Jaj, ezt már az NCAA-ben is annyira szerettem.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Belichick nem csak a saját csapata draftját tudja elkúrni. 😀
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 973 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 705 — Jó ötletnek tűnt!

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 396
Nagyon kevés ez így...
FLZOLI
Mivel nem volt bizonyított, hogy olyat tett ami bűncselekmény, legfeljebb fanyalogni lehet, hogy nem volt teljesen úri emberhez méltó a találkozás, így csoda, hogy ennyit kapott
dande2
Teljesen összevissza ment ez mindig, nem kellett bűncselekmény sem nagy eltiltáshoz, és elég masszív dolgokra meg viccpármeccs. Én nyolcat vártam amúgy.

Tegyük fel, hogy nem volt saras, és haladhat előre a sztori
Wyatt
En latom jonni, hogy beduhodik egy fel, aki szerint ez lofasz, aztan elkezd megint kutakodni, elokerulnek meg emberek, a bulinak pedig jon a kovetkezo kore.
Stez
Sanszos, h a nőkkel kötött egyezség része, hogy nem fog előkerülni videó utólag.

A Texans által bérelt szobák esetén a vádlók jogászai arra is hivatkoztak, hogy leszereltették a kamerákat, h később ne legyen baj, de ezt kb mindenki leszarta, senki nem vizsgálta.

Itt szokott jönni egy etikus orosz hacker bot...h pénz csikarjon ki
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 307 — Whoops, looks like something went wrong.
Nagyon kevés ez így...
FLZOLI
Mivel nem volt bizonyított, hogy olyat tett ami bűncselekmény, legfeljebb fanyalogni lehet, hogy nem volt teljesen úri emberhez méltó a találkozás, így csoda, hogy ennyit kapott
dande2
Teljesen összevissza ment ez mindig, nem kellett bűncselekmény sem nagy eltiltáshoz, és elég masszív dolgokra meg viccpármeccs. Én nyolcat vártam amúgy.

Wyatt
En latom jonni, hogy beduhodik egy fel, aki szerint ez lofasz, aztan elkezd megint kutakodni, elokerulnek meg emberek, a bulinak pedig jon a kovetkezo kore.

több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nagyon kevés ez így...
FLZOLI
dande2

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nesze semmi, fogd meg jól. Az NFL megint elszalasztott egy lehetőséget.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 148 — The Mathematician
Nagyon kevés ez így...
FLZOLI
dande2
a bírósági döntés és az nfl döntése nem kell hogy azonos legyen
sztem is kevés, de még az nfl és a browns is fellebezhet asszem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 760 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyon kevés ez így...
FLZOLI
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nagyon kevés ez így...

több mint 2 éve

több mint 2 éve
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2022%2F0731%2Fr1042844_1296x729_16-9.jpg
Watson settles 3 more lawsuits as ruling expected
A decision on potential discipline for Browns QB Deshaun Watson following accusations of sexual misconduct is expected Monday, sources confirmed to ESPN. Meanwhile, Watson has agreed to settle three of the remaining four active lawsuits against him.

több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 653 — Axel Foley
Remélem az összes itt olvasható WR és ügynöke küldött egy ajándékosakat Trent Baalkenak (Kirk évi 18 milliója, amivel berobbantotta a piacot. már-már diszkont ár ezekhez képest), 😀

iktriad
A tudása ami diszkont Kirknek.

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Remélem az összes itt olvasható WR és ügynöke küldött egy ajándékosakat Trent Baalkenak (Kirk évi 18 milliója, amivel berobbantotta a piacot. már-már diszkont ár ezekhez képest), 😀
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 341
Európában valaki tudja mi lesz a Game Passal most hogy NFL+ lett Amerikában?
Heisman nádor
Továbbra is marad, én már július elején megkaptam az e-mailt, hogy automatikusan hosszabbítanak, ha maradni szeretnék.
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 464 — no es importante
"You can also upgrade to Season Essential here. Season Essential gives you access to everything you currently watch on Game Pass Free, alongside NFL RedZone and a wider range of highlights packages, but no live games after Preseason."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 310 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nekem ez jött most, elég jó deal azért 😊

"You have access to Game Pass Free for the 2022 Season, giving you access to a year of NFL Network 24/7, Sunday in 60, a selected Game in 40 each week, condensed game highlights, and plenty of NFL Original content.

(...)

Plus, in 2022, as part of your Free subscription, you will also have access to all NFL Preseason Games, beginning August 4, available to watch live and on-demand here.

(...)

In addition, you can watch the 2022 season of Hard Knocks featuring the Detroit Lions, with all episodes available on NFL Game Pass Free. The first episode will be available on August 12, and there will be an episode available each week to build the hype for Kickoff!"

---

És akkor ezen felül van 147$-ért a Pro (összes meccs + redzone + egyéb) vagy 63$-ért az Essential (csak a redzone élő közvetítések nélkül)
r.baggio
Ez az Essential értem h csak red zone de amikor individual meccsek vannak akkor se nézheted őket? Kvázi mnf, snf, tnf - ezek lockolva vannak?

Liverpool Fc
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 464 — no es importante
Nekem ez jött most, elég jó deal azért 😊

"You have access to Game Pass Free for the 2022 Season, giving you access to a year of NFL Network 24/7, Sunday in 60, a selected Game in 40 each week, condensed game highlights, and plenty of NFL Original content.

(...)

Plus, in 2022, as part of your Free subscription, you will also have access to all NFL Preseason Games, beginning August 4, available to watch live and on-demand here.

(...)

In addition, you can watch the 2022 season of Hard Knocks featuring the Detroit Lions, with all episodes available on NFL Game Pass Free. The first episode will be available on August 12, and there will be an episode available each week to build the hype for Kickoff!"

---

És akkor ezen felül van 147$-ért a Pro (összes meccs + redzone + egyéb) vagy 63$-ért az Essential (csak a redzone élő közvetítések nélkül)

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Heisman nádor
Marad. Én már megkaptam a megújításról az értesítőt. Nem írtak benne semmit átnevezésről vagy átalakításról. Gamepassnak nevezték, és a csomag tartalma is maradt.

Viszont csökkent 50 dolcsival az ára.
peterk2005 udvari bolond
Szerencsére én euroban fizetek, de nekem azt írták 6 dollárral megy fel 😀
Szerintem én most kikapcsolom a megújítást mert tavaly is azt olvastam hogy 30-50 dollárral többet fizettem mint az itteniek.
Esetleg meg tudod mondani hogy milyen árat írnak neked előre? Nekem $193 az utolsó e-mail.
Heisman nádor
Nekem is valamivel 150 alatti összeget írt, pontosan nem emlékszem már hogy mennyit, és már a levél sincs meg. A gamepass fiókban most meg már semmi összeget nem találok. Csak annyit ír, hogy a megújítás aktív. (Folyton csodálkozom, hogy ekkora böszme cégek ekkora előfizetési rendszerei hogy lehetnek ennyire béna fiókkezelési funkciókkal ellátva. Nem az egyetlen.)

Lényeg a lényeg, hogy határozottan emlékszem, hogy amikor jött az értesítő akkor azon 150 alatti összeg volt. Még arra is emlékszem, hogy átállítottam idénre a kifizetést 4 egyenlő részre, mert közben lett egy másik előfizetés is amin keresztül nézhetném, és nem vagyok biztos benne, hogy kelleni fog az enyém. De most még nem akarom lemondani, majd inkább megnézem hogy az első 1-2 hétben mi a helyzet. Szóval a 4 részes fizetés beállításakor emlékszem, hogy harmincvalamennyi dollárt írt egy részletre. A pontos számra ahogy írtam sajna már nem, de biztos, hogy nem 50 volt. Gyanús, hogy a Willie Parker által írt 147.50 lehet a mostani összeg (újaknak is és megújítóknak is .... egy újabb bummer, hogy miért nincs kedvezmény).
peterk2005 udvari bolond
Visszakerestem most az emailt gyorsan és így néz ki pontosan nekem:

Your subscription fee will be billed on or around August 1, 2022. The price of Season Pro in your market is changing from USD 143.99 to USD 146.99. As you paid by instalments in 2021, your 2022 subscription fee will be split across 4 equal monthly payments of USD 36.75

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
nekem meg nfl+-ról jött email 😀
Negritis, a vajda
Ha én (a magyar fiókommal, magyar IP címről) megnyitok bármilyen NFL+ linket - akár reklám emailben akár az nfl.com-on -, akkor a gamepassra dob. Ebből gondoltam, hogy az NFL+ USA only, az lett nekik a gamepassból.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Heisman nádor
Marad. Én már megkaptam a megújításról az értesítőt. Nem írtak benne semmit átnevezésről vagy átalakításról. Gamepassnak nevezték, és a csomag tartalma is maradt.

Viszont csökkent 50 dolcsival az ára.
peterk2005 udvari bolond
Szerencsére én euroban fizetek, de nekem azt írták 6 dollárral megy fel 😀
Szerintem én most kikapcsolom a megújítást mert tavaly is azt olvastam hogy 30-50 dollárral többet fizettem mint az itteniek.
Esetleg meg tudod mondani hogy milyen árat írnak neked előre? Nekem $193 az utolsó e-mail.
Heisman nádor
Nekem is valamivel 150 alatti összeget írt, pontosan nem emlékszem már hogy mennyit, és már a levél sincs meg. A gamepass fiókban most meg már semmi összeget nem találok. Csak annyit ír, hogy a megújítás aktív. (Folyton csodálkozom, hogy ekkora böszme cégek ekkora előfizetési rendszerei hogy lehetnek ennyire béna fiókkezelési funkciókkal ellátva. Nem az egyetlen.)

Lényeg a lényeg, hogy határozottan emlékszem, hogy amikor jött az értesítő akkor azon 150 alatti összeg volt. Még arra is emlékszem, hogy átállítottam idénre a kifizetést 4 egyenlő részre, mert közben lett egy másik előfizetés is amin keresztül nézhetném, és nem vagyok biztos benne, hogy kelleni fog az enyém. De most még nem akarom lemondani, majd inkább megnézem hogy az első 1-2 hétben mi a helyzet. Szóval a 4 részes fizetés beállításakor emlékszem, hogy harmincvalamennyi dollárt írt egy részletre. A pontos számra ahogy írtam sajna már nem, de biztos, hogy nem 50 volt. Gyanús, hogy a Willie Parker által írt 147.50 lehet a mostani összeg (újaknak is és megújítóknak is .... egy újabb bummer, hogy miért nincs kedvezmény).

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 2 éve
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
nekem meg nfl+-ról jött email 😀
Negritis, a vajda
Épp ezért kérdeztem, mert nekem is jött ilyen. De azt más email címről, szerintem sima reklám.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz