NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 295 — beers & Packers
 telex.hu/eszkombajn/2022/08/07/vilag-legertekesebb-sportcsapata-dallas-cowboys-nfl
"Hogyan lehet a Cowboys a világ legértékesebb sportcsapata, ha 1995 óta nem nyert semmit?"
nagir
Ők tényleg picit kilótnak a sorból. Nagy piac, de nem NY / LA / London. Valahogy ők lettek amerikai fradija, gondolom ez löki meg az értéküket.

(Apropó, gondolom van róla sztori, hogy hogyan / miért lettek ők a fradi. A sztorit nem ismerve, lehetett volna Chicago, a Steelers vagy akár a Packers is. Kíváncsi vagyok mi az oka. Ha valaki tud linket akár filmre, akár írott anyagra betehetné.)
peterk2005 udvari bolond
 youtu.be/3gio-8Hmu9I
r.baggio
Közben a Raiders is azt mondja, hogy igazából ők Amerika Csapata. Tévedés. Valójában a Packers az!😊 (Annyiból nem vicc, hogy a szurkolók "másodlagos preferenciája" alapján a GB a legnépszerűbb, korábban legalábbis ezt olvastam. Nekem ezért a Packers 31. helye is furcsa. Teszem hozzá, a Raiders 29. helye is az.)

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 447 — no es importante
 telex.hu/eszkombajn/2022/08/07/vilag-legertekesebb-sportcsapata-dallas-cowboys-nfl
"Hogyan lehet a Cowboys a világ legértékesebb sportcsapata, ha 1995 óta nem nyert semmit?"
nagir
Ők tényleg picit kilótnak a sorból. Nagy piac, de nem NY / LA / London. Valahogy ők lettek amerikai fradija, gondolom ez löki meg az értéküket.

(Apropó, gondolom van róla sztori, hogy hogyan / miért lettek ők a fradi. A sztorit nem ismerve, lehetett volna Chicago, a Steelers vagy akár a Packers is. Kíváncsi vagyok mi az oka. Ha valaki tud linket akár filmre, akár írott anyagra betehetné.)
peterk2005 udvari bolond
 youtu.be/3gio-8Hmu9I

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
nagir

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
nagir
Bevallom, nem nagyon szoktam ilyen listákat böngészni, de most megtettem. Van, ami meglepett, pl. a Jets 17. helye:
 www.forbes.com/sites/mikeozanian/2021/05/07/worlds-most-valuable-sports-teams-2021/?sh=676fcfa03e9e
nagylaza, főpohárnok
gondolom ha máshol lenne, nem lenne ennyire elől
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 295 — beers & Packers
nagir
Bevallom, nem nagyon szoktam ilyen listákat böngészni, de most megtettem. Van, ami meglepett, pl. a Jets 17. helye:
 www.forbes.com/sites/mikeozanian/2021/05/07/worlds-most-valuable-sports-teams-2021/?sh=676fcfa03e9e
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 128 — The Mathematician
nagir
erről a knicks is tudna mesélni 😀
 www.forbes.com/sites/mikeozanian/2021/10/18/the-nbas-most-valuable-teams-2021-22-new-york-knicks-lead-a-trio-now-worth-over-5-billion-each/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Ha nem tilos ide is beteszem "reklámozni" az All or Nothings sorozat Rams Eagles Cards és Boys részei megnézhetőek, hajrá 😊

moviestowatch.tv/watch-tv/watch-all-or-nothing-online-28793.4835023
dande2
vagy prime videon 😊

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha nem tilos ide is beteszem "reklámozni" az All or Nothings sorozat Rams Eagles Cards és Boys részei megnézhetőek, hajrá 😊

moviestowatch.tv/watch-tv/watch-all-or-nothing-online-28793.4835023
több mint 2 éve
onDier Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 811
Kezdem azt érezni h feleslegesen vagyok itt a tv előtt 😀
onDier
Hát ha tv adáson keresztül akarod nèzni akkor igen 😁😁😁.

Streamen fogod tudni:

Pl:  vipleagues.net/
dande2
Igazad van 😀 szarul fogalmaztam. Szóval kezdem azt érezni h feleslegesen várok a meccsre a streamen a tv előtt!

de közben elindultunk végre!
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
onDier
Hát ha tv adáson keresztül akarod nèzni akkor igen 😁😁😁.

Streamen fogod tudni:

Pl:  vipleagues.net/
több mint 2 éve
onDier Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 811
több mint 2 éve
jól kezdődik a szezon vihar miatti csúszással :😀😀😀
dande2
"Jaguars Football is approaching. Please seek shelter immediately."
iktriad
Igen, írhattam volna azt is hogy same old Jaguars 😉 😊
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
dande2
"Jaguars Football is approaching. Please seek shelter immediately."
több mint 2 éve
több mint 2 éve
@AdamSchefter
League has filed its appeal in Deshaun Watson suspension, per source.

több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
ESPN-en felcsaptak kecskepásztornak:
 www.espn.com/nfl/story/_/id/34302023/greatest-nfl-players-ever-every-offensive-position-picking-goat-quarterback-running-back-receiver-offensive-tackle
 www.espn.com/nfl/story/_/id/34303384/greatest-nfl-players-ever-every-defensive-special-teams-position-picking-goat-edge-rusher-linebacker-cornerback-kicker
empty taxi
QB, TE popecke

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Lényeg a lényeg, hogy határozottan emlékszem, hogy amikor jött az értesítő akkor azon 150 alatti összeg volt. Még arra is emlékszem, hogy átállítottam idénre a kifizetést 4 egyenlő részre, mert közben lett egy másik előfizetés is amin keresztül nézhetném, és nem vagyok biztos benne, hogy kelleni fog az enyém. De most még nem akarom lemondani, majd inkább megnézem hogy az első 1-2 hétben mi a helyzet. Szóval a 4 részes fizetés beállításakor emlékszem, hogy harmincvalamennyi dollárt írt egy részletre. A pontos számra ahogy írtam sajna már nem, de biztos, hogy nem 50 volt. Gyanús, hogy a Willie Parker által írt 147.50 lehet a mostani összeg (újaknak is és megújítóknak is .... egy újabb bummer, hogy miért nincs kedvezmény).
peterk2005 udvari bolond
Visszakerestem most az emailt gyorsan és így néz ki pontosan nekem:

Your subscription fee will be billed on or around August 1, 2022. The price of Season Pro in your market is changing from USD 143.99 to USD 146.99. As you paid by instalments in 2021, your 2022 subscription fee will be split across 4 equal monthly payments of USD 36.75
Gabesz92
Most jött az értesítő, levonták tőlem (is) az első részletet, és tőlem is 36.75-t vontak. Szóval aki előfizetne és 147 dollárnál többet akarna az NFL kérni, az reklamáljon náluk.
peterk2005 udvari bolond
Nekem még mindig 193.99et ír... a spanyol IP-cím miatt
De amúgy köszi mindenkinek a válaszokat, meg tudom oldani az olcsóbb árat mint az Eurosport Playernél sikerült 😊
50 euróval jobban lehúzzák a nyugatiakat, UK-ban ráadásul blackout is van

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lényeg a lényeg, hogy határozottan emlékszem, hogy amikor jött az értesítő akkor azon 150 alatti összeg volt. Még arra is emlékszem, hogy átállítottam idénre a kifizetést 4 egyenlő részre, mert közben lett egy másik előfizetés is amin keresztül nézhetném, és nem vagyok biztos benne, hogy kelleni fog az enyém. De most még nem akarom lemondani, majd inkább megnézem hogy az első 1-2 hétben mi a helyzet. Szóval a 4 részes fizetés beállításakor emlékszem, hogy harmincvalamennyi dollárt írt egy részletre. A pontos számra ahogy írtam sajna már nem, de biztos, hogy nem 50 volt. Gyanús, hogy a Willie Parker által írt 147.50 lehet a mostani összeg (újaknak is és megújítóknak is .... egy újabb bummer, hogy miért nincs kedvezmény).
peterk2005 udvari bolond
Visszakerestem most az emailt gyorsan és így néz ki pontosan nekem:

Your subscription fee will be billed on or around August 1, 2022. The price of Season Pro in your market is changing from USD 143.99 to USD 146.99. As you paid by instalments in 2021, your 2022 subscription fee will be split across 4 equal monthly payments of USD 36.75
Gabesz92
Most jött az értesítő, levonták tőlem (is) az első részletet, és tőlem is 36.75-t vontak. Szóval aki előfizetne és 147 dollárnál többet akarna az NFL kérni, az reklamáljon náluk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Ők is unatkoztak már 😛
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
ESPN-en felcsaptak kecskepásztornak:
https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2022%2F0727%2Fnfl_GOAT_offensive_16x9.jpg
The NFL's GOAT at every offensive position: Why a panel of experts judged Jim Brown the best running back ever
Who is the NFL's all-time greatest quarterback, receiver and offensive tackle? Our experts picked the top player at every offensive position to ever play the game.

https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2022%2F0727%2Fnfl_GOAT_defensive_16x9.jpg
The greatest NFL defenders ever: We picked the GOAT at each position, from LT to Prime Time
We asked 50 experts to vote for the NFL's all-time greatest edge rusher, cornerback and kicker. Who stands out as the GOAT at defensive and special teams positions?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Legalább a régi jó dolgokból maradt valami, Brady miatt elvesznek draftpicket egy AFC East-csapattól💁‍♂️
Wyatt
Jövő héten a Bucs és a Phins együtt készül majd pár napig. Tuti remek lesz a hangulat. 😀
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Legalább a régi jó dolgokból maradt valami, Brady miatt elvesznek draftpicket egy AFC East-csapattól💁‍♂️

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
"Integrity of the game"

Jaj, ezt már az NCAA-ben is annyira szerettem.
több mint 2 éve
Belichick nem csak a saját csapata draftját tudja elkúrni. 😀