NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Marmint idénAkkor most mi lesz a hivatalos cap szam?A csillagos ég 😊
Janek
Ami persze jövőre megint nőni fog, mivel a világegyetem tágul.
Ettemlevest
több mint 10 éve
Akkor most mi lesz a hivatalos cap szam?A csillagos ég 😊
Janek
Ami persze jövőre megint nőni fog, mivel a világegyetem tágul.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
DeMaurice Smith says "conservatively" the NFLPA believes the trend of $10 million increases to the salary cap will continue in 2016.Smith says 2 teams are below the 89% minimum cash spend entering last year of 4-year window: #Raiders ~$41M under, #Jaguars ~$28M under.
több mint 10 éve
worldartsme.com/images/joe-cool-clipart-1.jpgAzaz, egyenesen Montanából.Az érmét meg Joe Cool fogja feldobni a nagy meccsen.Flacco?
gaben
braxa88
empty taxi
több mint 10 éve
Azaz, egyenesen Montanából.Az érmét meg Joe Cool fogja feldobni a nagy meccsen.Flacco?
gaben
braxa88

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Az érmét meg Joe Cool fogja feldobni a nagy meccsen.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
anyó és beki mindig készültségben van 😉rebesgetnek valamit, hogy a Rooney rule-hoz hasonlóan bizonyos pozíciókba a nők számára is elérhetővé kell tenni a megüresedett pozíciótfelkészülnek a melegek
Klaci79
braxa88
több mint 10 éve
rebesgetnek valamit, hogy a Rooney rule-hoz hasonlóan bizonyos pozíciókba a nők számára is elérhetővé kell tenni a megüresedett pozíciótfelkészülnek a melegek
Klaci79
több mint 10 éve
rebesgetnek valamit, hogy a Rooney rule-hoz hasonlóan bizonyos pozíciókba a nők számára is elérhetővé kell tenni a megüresedett pozíciót
több mint 10 éve
Top 5 Super Bowl Upsetswww.nfl.com/now/10103061-7033-0000-0063-1459903dd40d?campaign=fb-nf-sf20277099-sf20277099
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Panthers-Panthers, mi a különbség...?bergerdaniKanadaiak! 😊
több mint 10 éve
Why Haven’t Concussions Hurt the N.F.L.?www.nytimes.com/2016/02/07/magazine/roger-goodells-unstoppable-football-machine.html
For all the revelations about the dangers pro football poses to its players, the sport is more popular than ever. How the commissioner Roger Goodell and a group of billionaire owners manage the league in a time of crisis — and record profits.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem kérdezzük elég egyértelmű... de mi a bajod braxával? 😊braxa88ez még mindig egy nyomorult gy...
és meg ne kérdezzétek, hogy ki
gaben
több mint 10 éve
braxa88ez még mindig egy nyomorult gy...
és meg ne kérdezzétek, hogy ki
több mint 10 éve
twitter.com/Bowlhu/status/694231866212237312Legalàbb a player intrók több csapatot lefednek!
90 millió $ / mérkőzés
baggio
több mint 10 éve
Miért kellet egyáltalán megszüntetni az AFC vs. NFC rendszert?Vagy visszacsinálhatnák...Lassan hagyhatnák az egészet a francba...És már a nézettséggel se nagyon takarózhatnak, ha idén folytatódik a trendfolytatódott, 5.0 a 2016-os rating
baggio
baggio
mukijoe
peach
Az NHL all-star is ugyanilyen vicc kategória lett, pedig a régi world vs n.america meccseket imádtam.
több mint 10 éve
Matt Uffordéknak volt pár ötlete, hogyan kéne feljavítani 😀Vagy visszacsinálhatnák...Lassan hagyhatnák az egészet a francba...És már a nézettséggel se nagyon takarózhatnak, ha idén folytatódik a trendfolytatódott, 5.0 a 2016-os rating
baggio
baggio
mukijoe
peach
www.youtube.com/watch?v=TSwvyKAOBi8

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Vagy visszacsinálhatnák...Lassan hagyhatnák az egészet a francba...És már a nézettséggel se nagyon takarózhatnak, ha idén folytatódik a trendfolytatódott, 5.0 a 2016-os rating
baggio
baggio
mukijoe
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...