NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 687 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lynch visszavonult SB közben
 twitter.com/MoneyLynch/status/696525541826924546
több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 757 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Play of the Year: Áronka üdvözlégy Máriája Bazzaniék ellen

Löfli
A facemask eljátszásáért meg Oscar díjat kapott.
Azért nem semmi, két play két díj!
A játékvezetők meg a legjobb rendezés díját kapták érte.
Bazzani
Nem volt zászló, már milliószor el lett mondva. Nem is azzal volt a gond, hogy aki hátul állt (talán a referee), és bedobta mert abból a szögből ahonnan Ő látta facemasknak tűnt. A baj, hogy nem komunikálta le azzal a segítőjével, aki szembe volt az esettel és nem is dobott zászlót.
Btw attól még mert nem volt fm nem kell beszopni egy 65y-os Hail Maryt.
alatriste
itt a fórumon is volt egy kép, ahol két védő az oldalvonalnál keccsöl, a laterálra számítva ugye.

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
főcsoport döntők után rögtön volt egy szavazás nfl.comon h ki nyer, CAR vezetett ugy 65-35%ra, most is kirakták, 53-47% 😀
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ki ment ki rihárdal a superbowlra?
ano92
beki
Sixo
szegény beki, 😀 a négerek gyorsan összepakolják 😀

több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 010 — LIGHTS OUT!
ano92
beki

több mint 10 éve
ano92
a nagyszerű Sanyi. TrashTalkban volt már egy egészen kívételes bejelentkezése,majdnem sikerült összeraknia benne egy értelmes mondatot. szépen ki is röhögték a stúdióban 😀
több mint 10 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Sankó.
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 826 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Löfli
Bazzani
Nem volt zászló, már milliószor el lett mondva. Nem is azzal volt a gond, hogy aki hátul állt (talán a referee), és bedobta mert abból a szögből ahonnan Ő látta facemasknak tűnt. A baj, hogy nem komunikálta le azzal a segítőjével, aki szembe volt az esettel és nem is dobott zászlót.
Btw attól még mert nem volt fm nem kell beszopni egy 65y-os Hail Maryt.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 430 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Azt kehet tudni kikre mennyi szavazat erkezett?
Azaz kit előzött meg pl Watt
Janek
 profootballtalk.nbcsports.com/2016/02/07/no-unanimous-award-winners-but-cam-came-closest/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 857 — Apu ökölbeszorított keze
Azt kehet tudni kikre mennyi szavazat erkezett?
Azaz kit előzött meg pl Watt

több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 663
 www.nfl.com/superbowl/50/live/foreign-language-broadcasts?campaign=fb-nf-sf20514236-sf20514236
jól látom h az NFL.comon lehetmajd nézni a SBt magyarul?!
braxa88
Nézni nem, csak hallgatni tudod majd.
több mint 10 éve
 www.nfl.com/superbowl/50/live/foreign-language-broadcasts?campaign=fb-nf-sf20514236-sf20514236
jól látom h az NFL.comon lehetmajd nézni a SBt magyarul?!
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 316
érdekes azért nekem ez a HoF class, van 5 tökmegérdemelt aztán egy sokkal több intet,mint TDt dobáló QB; egy milliárdos tulaj; és egy OG aki 50éve játszott 😀
braxa88
van még pár sokkal több intet, mint TD-t dobáló QB a HoF-ban, kezdhetnénk mondjuk Joe Namathtel. ez a régiek közül nem meglepő.

buhloone mindstate

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
érdekes azért nekem ez a HoF class, van 5 tökmegérdemelt aztán egy sokkal több intet,mint TDt dobáló QB; egy milliárdos tulaj; és egy OG aki 50éve játszott 😀
braxa88
Van egy ilyen direktíva néhány éve a HoF-ban, hogy egy embert a régmúltból is be kell választani.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Hmm visszaolvasva a szezoneleji kerekasztalt eltaláltam Berryt, Peterst, a Broncos SB-részvételét és hogy a Vikings lehet a pozitív meglepetéscsapat.
Hogy ez sok v kevés az mindenki döntse el maga 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley

Löfli

több mint 10 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Hát örültem volna, ha Brown kapja az OPoY-t, de Camnek is megérdemelt az MVP és az OPoY is.
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 430 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
MVP: Cam
OPoY: Cam
DPoY: Watt
ORoY: Gurley
DRoY: Peters
Comeback: Berry
CoY: Riverboat Ron
ACoY: Wade Phillips
Walter Payton MoY: Anquan Boldin

HoF class:
Tony Dungy
Brett Favre
Kevin Greene
Marvin Harrison
Orlando Pace
Dick Stanfel
Ken Stabler
Eddie DeBartolo

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát, nem merték odaadni Donaldnak. De Watt is megérdemelte azért. Ez viszont jó hír, tök lemaradtam róla. Azért egy Hightower, Kikli, Collins LB-sor 😮
Luke Kuechly, New England Patriots

több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 440
És akkor érdekességnek két PF után jönne a kizárás? Burfict kevés meccset fejezne be....de mondjuk ez az intézkedés is gondolom a CTE visszaszorításának szólna
Klaci79
Sőt legyen 2 perces kiállítás és büntetőpad...

Sackeled a QB-t és közben a körmöd hozzáér a sisakjához bárhol az PF. Épp eleget árt a játéknak, h akkor a sacket elveszik, de 2 után még zárják is ki a játékost, pfff.

Hozzanak be új fogalmat a szándékos szabálytalanságnak és abból számoljanak kettőig játékosonként... Tőlem eshet ez is az unsportsmanlike conduct kategóriába is akár, de ez ebben a formában nem tetszik.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 875
És akkor érdekességnek két PF után jönne a kizárás? Burfict kevés meccset fejezne be....de mondjuk ez az intézkedés is gondolom a CTE visszaszorításának szólna
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 900 — Deion Sanders for president!
DeMaurice Smith says "conservatively" the NFLPA believes the trend of $10 million increases to the salary cap will continue in 2016.
Smith says 2 teams are below the 89% minimum cash spend entering last year of 4-year window: #Raiders ~$41M under, #Jaguars ~$28M under.
Beki
stadionra gyűtűnk

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 779 — no es importante
sokat nem vártam most se a Goodell sajtótájékoztatótól, de hogy újságírói kérdésekbe ágyazva mennek végig a tulajdonképpeni hivatalos bejelentéseken, az azért mindennek az alja szerintem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal